Cabrio

Niezła bryka :astonished: http://www.m635.de/de/ff-future.html

Przegięcie :astonished:

no, ale ktoś jest w 100% oryginalny - to niemożliwe żeby były takie dwa badziewia :laughing:

Spore przegięcie , powinni za to kary pieniężne nakładać !!!

Masz na mysli oryginalność w swoim rodzaju :laughing:

oczywiście - to jedyne takie badziewie w swoim rodzaju :laughing: :laughing: :laughing:

Hahahaha… Zdrówko Kubuś, przeglądam forum pijąc browarek…

a ja siedząc w pracy czynię ostatnie przygotowania do jutrzeszego, sądnego dnia - bronie się :face_with_rolling_eyes:
kończę już więc coraz bardziej za chwilę będę myślami gdzie indziej :wink:
ale jutro już będzie spoko - tak koło 10 :sunglasses:

Trzymam kciuki, Przyjacielu…

dziękować będę po, teraz nic nie mówię :wink:
Ale browarku chyba się jeszcze dziś mikro ilość napije :sunglasses:

acha, i idę do domku, Ania czeka z kolacją, pozdrawiam i dobrego wieczoru :wink:

Też kciuki trzymam, ja juz po obronie :grinning: Nawet 5 dostałem. Dobrze będzie.

Gratulacje :exclamation: Jakubie…

Dziękuję :exclamation:

panowie polozy sie nowy lakierek na to cos dolozy jakies skrzydla i jak znalal bedzie do filmu pt Batman :grinning: a tak powaznie to jakies paskudstwo :exclamation: nie wiem jak ciezkie dziecinstwo musial miec pacient ktory zrobil to cos z tej szosteczki :face_with_rolling_eyes:

To auto grało w filmie “Powrót do przyszłości 2” :laughing: :laughing:

I jeszcze jedno cabrio http://www.mobile.de/SID07p2hw.6hMK.4VGjDblECw-t-vaNexlCsAsCsK�P�R~BmSB11LsearchPublicJ1101495219A1LsearchPublicD1100CCarY-t-vctpLtt~BmPA1B41B20B62�C-t-vCaMkMoSmVb_X_Y_x_ysO~BSRA6D1100D3500C635C635HinPublicA2A0A0A0A0/cgi-bin/da.pl?bereich=pkw&top=60&id=11111111148698631&

Cabrio jako cabrio ok :exclamation: Ale ten egzemplarz pomijając składany dach, paskudnie wygląda, jak można tak zepsuć szóchę :question: Jeszcze ta różowa skóra :astonished:

zawsze mnie zastanawiało co oni widzą w tych tureckich dywanikach :confused: to już nie piersze auto które widze z tym badziewiem, jedno nawet kupiłem z takimi blee

To prawda, kilka razy się z tym spotkałem… Cholera wie co Oni widzą w tych dywanikach, dla mnie to kicz. W ogóle cała ta szóstka, to potworne nieporozumienie.

I ta cena :astonished: