Jak w temacie, ukazał się nowy numer Classic Auto, numer poświęcony BMW 6 E24.
Polecam ![]()
P.S. Z wiadomych względów nie wrzucam skanu artykułu.
Jak w temacie, ukazał się nowy numer Classic Auto, numer poświęcony BMW 6 E24.
Polecam ![]()
P.S. Z wiadomych względów nie wrzucam skanu artykułu.
nie bój - lektura obowiązkowa dla każdego forumowicza, więc nie ma mowy o skanach … ![]()
a co mają powiedzieć emigranci???
Emigranci powiedzą-" Jeszcze dzień wyjdę stąd…"
![]()
Poważnie, poproś kogoś o przesyłkę. Napewno koledzy pomogą ![]()
Przeczytałem…dość ciekawy artykuł - zapraszam do lektury ![]()
emigranci maja prenumerate heheh listonosz pewnie zapuka w poniedzialek
W ramach sprostowania do tego co zobaczyłem:
Oświadczam iż nigdy nie byłem, nie jestem i nie zamierzam być członkiem klubu bmw-sport, a moje Auto jest z 78.
TO co tam napisali pod zdjęciem to …
Dokładnie z BMW-SPORT.pl polecieli ostro. Nie dość że klub się dopiero rejestruje, to ani Zbyszek, MArek i pewnie Looju nigdy nie zaglądali na forum ![]()
Dlatego prosiliśmy o możliwość korekty przed ukazaniem się ale nie udało się ![]()
Zbyszku - dlaczeego mówisz że nigdy nie zamierzasz? To forum jest na poziomie, to nie tamto śmieszne forum od palenia kapci :lup:
nie twierdzę że nie jest poziomie, ale od jakiegoś czasu ledwie znajduję czas na nasze forum więc kolejne całkowicie nie wchodzi w grę. Poza tym nie użyłem słowa “nigdy”
A tak na marginesie to artykuł mi sie niespecjalnie podoba i moim zdaniem ten w BMWtrends był lepszy… znacznie…
a może ktoś mi wyjśnić co to za silnik M90 ?? Jakoś nie słyszałem nigdy takim silniku … ![]()
M90 to pewnie chodzi o wczesne silniki o pojemności 3,5L produkowane od 77 do 81. Miały blok chyba jeszcze z M1. (93,5mm średnice tłoka i 84mm skok). Można nazwać je wczesnymi m30 ale to chyba nie zgodne z prawdą. Zarzucili temat rozwiercając normalne m30. Problem był chyba w liniach montażowych bo m90 musiał być składany osobno a później sprawiał problemy z serwisowaniem. Później po modyfikacjach nazwali go m88
To pewnie o tym silniku wspominał Miłosz że taki dobry. Są opinie że m90 ciągnie doskonale już od 1500obr aż do odcięcia. Wrażenia są podobno doskonałe ![]()
Tyle mi się o uszy obiło…
Poszłem, zapłaćłem i zakupjełem ![]()
ja też już mam zaraz szczytuje (ten artykuł) ![]()
Oświadczam, że nigdy nie byłem…, nie współpracowałem…, nie znam… bmw-sport’u!
Marek, ale nie jesteś nastawiony anty ![]()
napisali ze bmw-sport zamiast 6.com.pl??
napisali:
nie kumam tego … uważam, że jako pierwszą powinna być podana strona 6.com.pl a nie bmw-sport … :??: oczywiście nie mam nic do tej strony ale typowo tematyczną jest nasza … ![]()
no to niezly knot..
No niekoniecznie.
Spotkałem się z Wojtkiem z CA na jesieni, tuż po kupnie sześć. Wtedy ustaliliśmy że na wiosnę będą fotki. Ja należe do klubu BMW-Sport, jestem tam modem, tworzymy to forum i klub itp. Stąd bmw-sport. Do klubu 6 nie zostałem jeszcze zaproszony.