Znalazłem cos takiego
http://www.cardomain.com/memberpage/557172
Co możecie o tym powiedzieć ?? podoba sie czy nie ??
Znalazłem cos takiego
http://www.cardomain.com/memberpage/557172
Co możecie o tym powiedzieć ?? podoba sie czy nie ??
village people - plastiki jakies niewiadomopoco, te felgi szprychowe wygladaja jak plastik
czarne felgi fajne.
spieprzyć tak 7-kę:( oczywiście:)
![]()
tak, właśnie, 6-tke 4ro drzwiową ![]()
Zależy kto co lubi… Myśle, że ta siódemka wersji USA ma coś w sobie…
to tak jak z kobietą - też mają coś w sobie dopóki faceci tego czegoś nie wyjmą ![]()
Adaś, a co z oryginałem
albo monstertrack albo klasyk… ![]()
Chciałbym zobaczyć siódemę w M-Technik’u. Wader opowiadał, że widział e23 w M-technik’u jak pojechał po swoją M635 i, że nie mógł się napatrzeć taka była piękna…
Widziałem taką, ale czy powala na kolana to już rzecz gustu.
Prawda
To tak jak z kobietą, Człowieniu…
cholera, i znowu o kobitach… ![]()
Taka prawda gust każdy ma inny i dobrze bo co to by było ![]()
Jad dla mnie mogla by byc tylko bez lotki z tyłu i tego czegoś nad światłami a reszta niejest taka tragiczna ![]()
Popieram w 100%
wiemy wszyscy ze oryginal jest piekny ale przerobko to juz cos innego i wtedy decyduje gust . ja mam nieraz ciagotki do dego zeby spotworzyc troszke 6.mozna to zrobic za pomoca duzego silnika,wielkich felg(najlepiej schnitzer lub alpina),obnizyc ale calosc przerobek musi miec smak…jesli spojlery to od jednego producenta(najlepiej renomowanego) i nawet w dobrze dobranym kolorze i odpowiednimi kolami moga wygladac calkiem przyzwoicie-ale zrobic tak auto to naprawde sztuka i ogromny koszt wiec zamiast paprac lepiej zostac przy oryginale z ewentualnie dobrze dobranymi i szlachetnymi szczegolami…a ta 7 na focie-popieram zdanie adasia nie jest przeciez taka zla,jest zrobiona w konwencji amerykanskiej,z duzymi chromowanymi felgami,i podejzewam na live wyglada calkiem niezle,a te zdezaki i progi-jeszcze nie tragedia tylko te brewki nad lampami troche golfem zajezdzaja…
a nawiasem mowiac coraz czesciej zastanawiam sie nad zakupem duzych felg zupelnie nowoczesnych tylko wybor wzoru to bardzo trudna rzecz… ![]()
w jednej BMW-Scene - była e24 na 20’ felgach Alpinach
Wg mnie to już gruba przesada ![]()
A moim zdaniem wyglądała zajebiście.
fakt efektownie to wyglądało - ale promień łuku felgi był większy niż nakoli - dlatego uważam że za duże ![]()
20 cali
jak oni to tam zmieścili - zobaczył bym to przynajmniej na zdjęciu — to prawie 50% wysokości auta. - To już musi budzić respekt na drodze
- a że się chyba nieda jeździć (komfortu 0) - to inna rzecz ---- napewno EXTRA wygląda. ![]()
To, że była fela 20’ nie oznacza, że średnica jest większa od standartowej wielkości. Profil opony czyli stosunek szerokości do wysokości był odpowiedno niższy np. 25 lub 30.