co to za spojler?

[img=http://img406.imageshack.us/img406/6159/ed7c1vw6.th.jpg]

//edit: sorry za diss :grinning:

oryginalny spojler zender do 6ER-serie bis 6/87 Art.-Nr. 1.300.02.1

tak właśnie myślałem :wink:

o matko, taki syf byl w oryginale?

syf dla ciebie dla mnie cudo :smiling_imp: zdjęcie tego nie oddaje ale jest on w kolorze nadwozia i robi wrażenie i na przyszłość zanim coś napiszesz to pomyśl by nie wypaść
nie obeznanego w temacie.

spoko,w spojlerach faktycznie nie jestem obeznany wiec moge oficjalnie na takiego wypasc :slightly_smiling_face: sorry ze tak obsmialem, ale podobne spojlery widac na starych oplach poprzyczepiane przez domoroslych szybkich wscieklych, jakos malo rekinowy ten wzor, widzialem go nawet raz na e23 i mi wystarczy :slightly_smiling_face: jak sie komus podoba to ok, nie mi ja przyczepia, wazne ze oryginalny :slightly_smiling_face:

wiec jak widac nie wszystko co firmowe ( mam na mysli firme zender nie bmw ) musi byc ladne . mnie na 6 nie podobaja sie zadne tego typu dodatki . nie spelnia zadnej funkcji poza tym ze klapa sie zamyka z wiekszym hukiem .
zreszta na 6 nawet oryginalne boczne paski (naklejki ) strasznie mnie draznia … no ale to znow kwestia gustu czyli procz wyrazenia swej opinii poza wszelka dyskusja …

Oryginalny Zender… brzmi jak oryginalny Carzone albo inny producent laminatu… Mi się bardzo nie podoba :slightly_smiling_face:

Marny ten spojler… nawet jeśli oryginalny to pasuje tam jak pięść do oka :laughing:

mam dwa katalogi zendera i dużo ładniejsze są spojlery do cs’a, ten jest moim zdaniem najbrzydszy ze wszystkich dostępnych :face_with_rolling_eyes:

Gusta są różne też mi się kiedyś nie podobał ale teraz akceptuje :slightly_smiling_face: W końcu są różne stylizacje, jedne przechodzą próbę czasu inne niespecjalnie. Np koenig czy jakoś tak to jest kompletna kompromitacja jak dla mnie :slightly_smiling_face:

Ogladalem kiedys katalog zendera do E12 i jak dla mnie to tez byla kompromitacja. Generalnie to nie pamietam zeby cokolwiek firmy Zender trafilo mi do gustu, ten spoiler takze.

Jak dla mnie to też - be, fe, kupa.
(Ale to tylko moje skromne zdanie :sunglasses: )

co wy gadacie fajny spojlerek po lekkiej przeróbce na e30 by dobrze pasował

Ehm Lomo, nie wszyscy tu E30 traktują jak parcha, Moje akurat ma zasłużone miejsce w garażu. :sunglasses:

też miałem E30 i to bardzo fajne, żarcik to był taki, chodziło o inny kaliber samochodu

hehe … spoko, wiem że na forum 6, E30 jest traktowana jak ciężarówka do wożenia częśći i śmieci. Ja tam moją czerwoną bardzo lubię. Ma jedną rzecz, której nia ma sześć, a raczej nie ma tej części :laughing: (dach)

do e30 zender robił dużo ładniejsze :??:

a wiesz dlaczego ?? bo 6 zadnymi spojlerami nie da sie poprawic … wiem jedno … gdy chce sie zepsuc 6 trzeba zalozyc spojlery , nakleic naklejki i zalozyc gaz …
wiem moze jestem monotematyczny ale trudno … jestem taki jaki jestem ( zupelnie jak 6 )