[img=http://img406.imageshack.us/img406/6159/ed7c1vw6.th.jpg]
//edit: sorry za diss ![]()
oryginalny spojler zender do 6ER-serie bis 6/87 Art.-Nr. 1.300.02.1
tak właśnie myślałem ![]()
o matko, taki syf byl w oryginale?
syf dla ciebie dla mnie cudo
zdjęcie tego nie oddaje ale jest on w kolorze nadwozia i robi wrażenie i na przyszłość zanim coś napiszesz to pomyśl by nie wypaść
nie obeznanego w temacie.
spoko,w spojlerach faktycznie nie jestem obeznany wiec moge oficjalnie na takiego wypasc
sorry ze tak obsmialem, ale podobne spojlery widac na starych oplach poprzyczepiane przez domoroslych szybkich wscieklych, jakos malo rekinowy ten wzor, widzialem go nawet raz na e23 i mi wystarczy
jak sie komus podoba to ok, nie mi ja przyczepia, wazne ze oryginalny ![]()
wiec jak widac nie wszystko co firmowe ( mam na mysli firme zender nie bmw ) musi byc ladne . mnie na 6 nie podobaja sie zadne tego typu dodatki . nie spelnia zadnej funkcji poza tym ze klapa sie zamyka z wiekszym hukiem .
zreszta na 6 nawet oryginalne boczne paski (naklejki ) strasznie mnie draznia … no ale to znow kwestia gustu czyli procz wyrazenia swej opinii poza wszelka dyskusja …
Oryginalny Zender… brzmi jak oryginalny Carzone albo inny producent laminatu… Mi się bardzo nie podoba ![]()
Marny ten spojler… nawet jeśli oryginalny to pasuje tam jak pięść do oka ![]()
mam dwa katalogi zendera i dużo ładniejsze są spojlery do cs’a, ten jest moim zdaniem najbrzydszy ze wszystkich dostępnych ![]()
Gusta są różne też mi się kiedyś nie podobał ale teraz akceptuje
W końcu są różne stylizacje, jedne przechodzą próbę czasu inne niespecjalnie. Np koenig czy jakoś tak to jest kompletna kompromitacja jak dla mnie ![]()
Ogladalem kiedys katalog zendera do E12 i jak dla mnie to tez byla kompromitacja. Generalnie to nie pamietam zeby cokolwiek firmy Zender trafilo mi do gustu, ten spoiler takze.
Jak dla mnie to też - be, fe, kupa.
(Ale to tylko moje skromne zdanie
)
co wy gadacie fajny spojlerek po lekkiej przeróbce na e30 by dobrze pasował
Ehm Lomo, nie wszyscy tu E30 traktują jak parcha, Moje akurat ma zasłużone miejsce w garażu. ![]()
też miałem E30 i to bardzo fajne, żarcik to był taki, chodziło o inny kaliber samochodu
hehe … spoko, wiem że na forum 6, E30 jest traktowana jak ciężarówka do wożenia częśći i śmieci. Ja tam moją czerwoną bardzo lubię. Ma jedną rzecz, której nia ma sześć, a raczej nie ma tej części
(dach)
do e30 zender robił dużo ładniejsze :??:
a wiesz dlaczego ?? bo 6 zadnymi spojlerami nie da sie poprawic … wiem jedno … gdy chce sie zepsuc 6 trzeba zalozyc spojlery , nakleic naklejki i zalozyc gaz …
wiem moze jestem monotematyczny ale trudno … jestem taki jaki jestem ( zupelnie jak 6 )