hej Irko, mam wrażenie, że nie jest to 745, sprawdź proszę dokładnie ![]()
na sprzedanie niejest ta na zdieciach. ta jest u kumpla w garazu
ladna sztuka, tylko ten shadow z przodu wyglada conajmniej dziwnie
a zdjęcia tej 745 posiadasz?
nie, ale zrobie. chlopak ja 5 lat robil w domu po pracy, na jesien byla zrobiona. tera mu odwalilo a chce ja sprzedac. jest w automacie, siedzena elektryczne, ogrzewane, ciemne szyby. ladne auto
ale nie jest to spowodowane brakiem 6, tylko czesciowa absencjia chorobowa niektorych egzemplarzy
mam nadzieje ze wiele z nich wroci z sanatoriow juz w tym roku ![]()
Ale w jakim sensie reszta??
inna pojemnosc
hmmmm… ![]()
A to zdanie Twoje, czy całego klubu.
Bo wiesz… u nas taka teoria może być troszkę niepopularna ![]()
Mysle , ze zle zrozumiales.temat byl dlaczego klub 635. Odpowiedz na twoje pytanie jest: przewzanie mamy 635, ale i inne pojemnosci.(630,Alpina,hartge,M6,650) Nawet sa tez e28.23itd
trzeba to bedzie obgadac :piwko: :piwko: :piwko:
mam kolege z ostravy i słyszałem wiele dobrego o knajpach z piwem.
knajpy tez mamy,ale jak bede pogoda,to jestesmy na dworzu(przy piwie)
No właśnie słyszałem że znacznie lepsze niż te w polsce, a przynajmniej w warszawie.
Piękne kelnerki, piwo się leje… mam nadzieję że doturlam się z moją bunią jak w końcu ją poskładam. :piwko: :piwko: :piwko:
Panowie - temat jest do pogaduch z Irko… ![]()
to trzeba było posprzątać, a nie zostawić to dla mnie ![]()
Irko A miałeś kiedyś okazję obejrzeć na żywo, pojeździć albo chociaż posiedzieć we wnętrzu??
W jakim samochodzie?
UPS… Chodziło o M1 - przeniosłem rozmowę tutaj bo potem Admin i moderatorzy mnie :lup: i z rozpędu nie dopisalem
![]()
M1 widzialem tylko na zdjeciach.Moj najszybszy samochod byl E30 325i Mtechnic original.Troche go zrobilem(silnik,hamulce itd) jezdil jak burza