II Zlot Koszałkowo '05

Bardzo przepraszam za usunięcie wszystkich postów w temacie :exclamation:
Ale to jedyna metoda na czytelność informacji :sunglasses:
A teraz po kolei:
Trochę się pozmieniało,
Primo: termin: od 16 do 21 IX
Secundo: Pani Basia (mama Bokieja) dała nam dobre rabaty i myślę, że dzięki temu zabawa będzie pełniejsza :laughing:
**30 pln **nocleg
**25 pln **śniadanie + obiadokolacja
**35 pln **biesiada grilowa (karczek, grochówka, bigos, kiełba, napoje kawa, herbata, chlebek oczywiście) - biesiadę zakładam na razie tylko jedną, chyba, że będą inne nasze ustalenia :bulb:
**~20 pln **kosztuje taczka :laughing: drewna w przypadku kiedy będziemy sobie organizowali ognicho samodzielnie bez żadnych dodatków :wink:
**Alko **w zakresie własnym - bo po doświadczeniach wiemy, że to najlepsze rozwiązanie.

Każdy kto jedzie wpłaca 1/3 kwoty należnej za pełny pobyt tytułem zaliczki. Maxymalny termin wpłat to 12 sierpnia :exclamation: :bulb:

Wiem i tak zakomunikowałem Pani Basi, że zapisaliście się na terminy:
Gruby&Ewa - 16 - 21
Gorg&Ines - 16-18
Adaś&Ania + 2 szkraby - 16 - 19
Kuba&Ania - 16 - 21
Karol&Karola - 16 - 21
Marcin&Marysia - 16 - 18
Maniek&Zyta + 1 szkrab - 16 - 21
Paweł - 16 - 19
MarcinD+os. tow. - 16 - 19
Bartek,Żurek,Baryła & sp. - 16 - 21
Macias&frau :wink: - 16 - 19
Majster&Ania - 18 - 21
Wojtek&Kasia - 16 - 19
Rafał&żonka + 1 szkrab (Rydułtowy) - 16 - 19
Paweł6Jakuba&żonka - 16 - 19

Oczywiście to jest minimum - mam nadzieję, że większości uda się znaleźć więcej czasu i zostaną lub przyjadą wcześniej :laughing:

Na pewno są osoby, których nie wymieniłem, za co bardzo przepraszam, ale niejestm się w stanie ze wszystkimi skontaktować. Nejlepszą metodą na swoje potwierdzenie obecności jest wpłata zaliczki, która zabezpieczy interesy organizatorów (rodzice Bokieja) w wysokości cennika podanego powyżej, a według poniższych zasad:
bardzo proszę jako tytuł podać imie i ilość głów, które jadą z osobą wpłacającą, warto również wpisać posta lub wysłać pryw wiadomość do mnie lub Adasia z tą info :bulb:
Wpłaty należy dokonywać na numer konta Adasia:

Adam Kunc; ul. Darwina 1a/56
03-484 Warszawa
nr. konta:
86 1020 1055 0000 9502 0063 6142

Jak ktoś się wyłamie, zasłuży na wytykanie paluchamy :smiling_imp: i karniaki co i rusz dla siebie i innych za swoje :bulb:

Ja,no bo ten,yyyy… :face_with_rolling_eyes:
A hund Mańka nie jedzie :question: :grinning:

to nie jest hund :grinning: , to jest frau… :wink:
kubuś… ten seledynek pokojowy wcale nie jest bardziej czytelny :smiling_imp:

no to się zapowiada większa frekfencja niż zeszłym roku :grinning:

**seledynek ma być nieczytelny, zaszły zmiany i należy czytać nowe nie stare :exclamation: **

Czytajcie post często bo się może okazać, że coś zostało zaktualizowane :bulb:

Przypominam o terminie wpłaty zaliczki - to nie są żarty - kto nie płaci ten nie jedzie :sunglasses:

jedzie, jedzie, tylko śpi w samochodzie :face_with_rolling_eyes:

p.s.
możesz dopisać do składu my frau :face_with_rolling_eyes:

zgodnie z życzeniem :laughing:
w wolnej chwili Macias proszę o telefon :sunglasses:

taaa, tylko numeru brak :face_with_rolling_eyes:

**Panowie, jest już 10, chyba niewiele aut i ludzi z nimi pojedzie… :confused: **

… trochę szkoda :face_with_rolling_eyes:

Drgnęło… Warszawka rozumiem pojawi się u mnie osobiście :sunglasses:

Czy to było o mnie :question: :laughing:

Wlasnie wplacilem zaliczke za siebie - mam nadzieje, ze nie za pozno. Mam pytanie, czy grupa warszawska jedzie w jakimś ustalonym składnie czy każdy sam? Nie wiem czy się wybierać w piątek na wieczór czy może w sobotę rano. Dajcie znać Warszawiacy i okoliczni jak jedziecie. Pozdrowienia

Jak dasz jutro podjechać do mnie przy Puławskiej 33, to zapraszam, będzie kilku Nas :sunglasses: Jakby co to dzwoń 601236410

Nie dam rady, wyjeżdżam na weekend ale zadzwonię wieczorkiem, może już coś ustalicie wówczas się jakoś dostosuję :wink:

HELLO wszystkim, jam z Koszalina i nie zapłace , O! i… co mi zrobicie?, Pozdrowionka dla wszystkich i czekamy na Was!!! Klawisze już nasmarowane

No to się będzie działo :grinning: :grinning: :grinning: :grinning: :grinning: :grinning:

a białe misie z suszarkami?? :smiling_imp:

Po ostatnim zlocie mało nie doszło do rozwodu :sunglasses: