Bardzo przepraszam za usunięcie wszystkich postów w temacie ![]()
Ale to jedyna metoda na czytelność informacji ![]()
A teraz po kolei:
Trochę się pozmieniało,
Primo: termin: od 16 do 21 IX
Secundo: Pani Basia (mama Bokieja) dała nam dobre rabaty i myślę, że dzięki temu zabawa będzie pełniejsza ![]()
**30 pln **nocleg
**25 pln **śniadanie + obiadokolacja
**35 pln **biesiada grilowa (karczek, grochówka, bigos, kiełba, napoje kawa, herbata, chlebek oczywiście) - biesiadę zakładam na razie tylko jedną, chyba, że będą inne nasze ustalenia ![]()
**~20 pln **kosztuje taczka
drewna w przypadku kiedy będziemy sobie organizowali ognicho samodzielnie bez żadnych dodatków ![]()
**Alko **w zakresie własnym - bo po doświadczeniach wiemy, że to najlepsze rozwiązanie.
Każdy kto jedzie wpłaca 1/3 kwoty należnej za pełny pobyt tytułem zaliczki. Maxymalny termin wpłat to 12 sierpnia
![]()
Wiem i tak zakomunikowałem Pani Basi, że zapisaliście się na terminy:
Gruby&Ewa - 16 - 21
Gorg&Ines - 16-18
Adaś&Ania + 2 szkraby - 16 - 19
Kuba&Ania - 16 - 21
Karol&Karola - 16 - 21
Marcin&Marysia - 16 - 18
Maniek&Zyta + 1 szkrab - 16 - 21
Paweł - 16 - 19
MarcinD+os. tow. - 16 - 19
Bartek,Żurek,Baryła & sp. - 16 - 21
Macias&frau
- 16 - 19
Majster&Ania - 18 - 21
Wojtek&Kasia - 16 - 19
Rafał&żonka + 1 szkrab (Rydułtowy) - 16 - 19
Paweł6Jakuba&żonka - 16 - 19
Oczywiście to jest minimum - mam nadzieję, że większości uda się znaleźć więcej czasu i zostaną lub przyjadą wcześniej ![]()
Na pewno są osoby, których nie wymieniłem, za co bardzo przepraszam, ale niejestm się w stanie ze wszystkimi skontaktować. Nejlepszą metodą na swoje potwierdzenie obecności jest wpłata zaliczki, która zabezpieczy interesy organizatorów (rodzice Bokieja) w wysokości cennika podanego powyżej, a według poniższych zasad:
bardzo proszę jako tytuł podać imie i ilość głów, które jadą z osobą wpłacającą, warto również wpisać posta lub wysłać pryw wiadomość do mnie lub Adasia z tą info ![]()
Wpłaty należy dokonywać na numer konta Adasia:
Adam Kunc; ul. Darwina 1a/56
03-484 Warszawa
nr. konta:
86 1020 1055 0000 9502 0063 6142
Jak ktoś się wyłamie, zasłuży na wytykanie paluchamy
i karniaki co i rusz dla siebie i innych za swoje ![]()