II Zlot Koszałkowo '05

choroba, trochę spałem przez weekend, ale widzę, że jednak z 5 samochodów będzie :sunglasses:

No i nawet chłopaki z Koszałkowa się jakby uaktywnili :smiling_imp:

Mozliwosc mojego przyjazdu na zlot wzrosla z na jakies 90%, nie dopuscili mnie do egzaminu 19-20 wrzesnia :slightly_smiling_face: / :frowning:

Za tydzien bede wiedzial juz wszystko juz napewno, istnieja jakies listy rezerwowych, lub jesli broblem z noclegami itd… to w miare mozliwosci zagladnal bym w jeden czy drugi dzien, baze wypadowa mam w Kamieniu Pomorskim.

Miłosz, jeden dzień z 5 to mało zobaczysz i sporzyjesz :laughing:

A teraz konkretnie - bardzo wszystkim dziękujemy za poważne potraktowanie terminu wpłaty zaliczek i deklaracje jak na porządnych ludzi przystało. Czekamy jeszcze na jeden luib dwa przelewy i robimy wileką wpłatę Pani Basi - dalej jak wyżej - spotykamy się w miarę możliwości w piątek wieczorem w Policku :bulb: Oczy znowu otwieramy w środę i wracamy do domu :grin: - kłamie, na miejscu przewidziano atrakcje i różne inne frajdy :sunglasses:
Oczywiście będę na pewno jazdy grupowe do celu, ale ustalane myślę telefonicznie i to niedługo przed wyjazdem bo teraz jest za mglisto :sunglasses:

Z harcerskim pozdrowieniem - houk :bulb:

Kubus wiem , ze bardzo ciezko organizuje sie tego typu rzeczy, ale nie sztuka zaplacic zaliczke i nie przyjechac, tak jak zrobilem poprzednio, jedni maja latwiejsze zycie jak chodzi o rozplanowanie czasu a inni trudniejsze. Najchetniej przyjade na dni 5, napisalem, ze na jeden czy dwa w wypadku jak bym ze wzgledu na niezaplacona zaliczke nie mial gdzie spac co jesc i ble ble ble.

Pewny wyjazdu bede w polowie przyszlego tygodnia i jesli moge dopiero wtedy wplacic zaliczke to z ogromna przyjemnoscia na zlot przyjade. Juz dawno nioe widzialem nikogo z Was ani zadnej 6 oprucz swojej.

Mocno się staraj,wisisz jeszcze weselną :exclamation: :smiling_imp:

Panowie, a co zabieracie ze sobą na zlot, poza 6stką, dobrym humorem, ulubionym jaśkiem, itp.? Jakieś specjalne wyposażenie będzie nam potrzebne? Domyślam się że jakiś sprzęt video by to wszystko uwiecznić, może spiwór gdyby było zimno, no ale co jeszcze???

KC 24

i WD-40 :smiling_imp:

…sok pomidorowy - koniecznie :wink:

No Panowie macie mocne głowy widzę :slightly_smiling_face:

eee tam głowy, ale jakie auta mocne :sunglasses:

A wiec udalo mi sie zorganizowac czas i na zlot moge przyjechac na 100%

I tu pytanie, czy nie za pozno aby sie przylaczyc i ile zaliczki mam wplacic za dwie osoby, bo konto chyba bylo podane na poczatku postu.

świetnie Miłosz, a teraz jeszcze raz i powoli - wpłacamy 1/3 kwoty wyliczonej po podanych cenach za okres, w którym planujemy być :bulb:
Czyli, ilość nocy razy ilość ludzi i to wszystko jeszcze + wyżywienie za każdy dzień. Proszę jeszcze wziąć pod uwagę koszty dodatkowe takie jak grilowanie :wink:

No dobrze :slightly_smiling_face: wszystko pisze.

Przelewam wlasnie 300zl :grinning:

I tu mala wtopa, bede musial dokupic “podrobke” i zalozyc kokartki :grinning:

tylko nie kupuj podrobionej Finki - kup oryginał :smiling_imp:

przecież ostatnio był SMIRNOFF i obyło bez ekscesów :wink:

No na weselu byl slowacki “Trumph” mowiac o podrobce myslalem o takim samym tylko dokupionym (ze niby nie prosto z wesela).

wiem, wiem, ale śmieje się tylko z tego :sunglasses: generalnie przy trzecie lub czwartej nie ważne co się pije - drugiego dnia tylko grubemu robią się coraz bardziej mongolskie oczka :laughing: