mongolskie oczka
też mi porówanie ![]()
ble,ble,ble… ![]()
nie obrażaj się, po prostu jesteś już stary i zużyty
Ale spoko, każdego czekają problemy z wątróbką przy takim życiu jak prowadzimy… ![]()
A w kwesti zlotu, dla tych, którzy nie byli i byli, ale nie kojarzą jak gdzie i co, polecam przejrzenie, wydrukowanie lub naukę na pamięć ![]()
oraz dla bardziej zainteresowanych ![]()
Pozdrawiam ![]()
A jakies opcje rezerwowe sa brane pod uwage:)? moja czarnula na warsztacie i nie wiem kiedy odbior, wiec…
Sie przejmujesz - bierzesz z Warsztatu tak jak stoi i wio ![]()
nie ma opcji rezerwowej ![]()
a jak to ewentualnie widzisz ![]()
dopiero teraz wszedlem na forum.widze ze organizujecie zlot.musze sprawdzic czy nie koliduje mi ze szkola.pisze sie w ciemno.jak nie b miejsc to spie w 635.pozdrawiam ziomkow z warszawy
Macek
Nareszczie
Już myślałem, że wsiąkłeś
Koniecznie na priv wyślij mi swój numer telefonu ![]()
1.Czy beda jakies niezajete pokoje?
2.Moze komus cos wypadnie
3.No i wtedy lista rezerwowa ma sens
W sumie jednak jak cos to przyjade i sie wymysli na miejscu
no to zapowiada się całkiem niezłu SPOT ![]()
Sasza, oczywiście przyjeżdżaj, nie ma takiej możliwości, żeby nie było możłiwości, zawsze coś się wymyśli ![]()
Przyjeżdżać, przyjeżdżać - noclegów dostatek, a i las pełen miejscówek do spania ![]()
na ta chwilke moj auto magik twierdzi ze potrzebuje jeszcze tydzien. Tylko ze ja ciagle cos wymyslam. Jak juz silnik wyjety to niech zrobi to a moze jeszcze tamto bo lepszy dostep itp itd
wszystko sie obsralo - nie bedzie mnie w koszalkowie
??? … BO TAK ![]()
wszystko sie obsralo - nie bedzie mnie w koszalkowie
??? … BO TAK :evil:
Buuu… ![]()
Jak to…
![]()
No zrób coś
![]()
Pewnie ego nikt by nie zauważył ale mnie też nie będzie … W moim przypadku powód banalny - praca ![]()
mnie też nie bedzie ( mam za daleko )
![]()
żartowałem ![]()
k@#&a, nie róbcie se jaj, ja też pracuję i mam do k. prawie 400 km. ale po pracy w piątek wsiadam w auto i jadę, a w poniedziałek rano muszę być w firmie. specjalnie po to został przeniesiony termin zlotu na weekend, żeby każdy zapakował swoję dupę w samochód i przyjechał
. a jeszcze wam na dokładkę powiem, żeby przyjechać to dziś cały dzień siedziałem w kanale i walczyłem z napędem ![]()