KOLEJNA 6 ZLOKALIZOWANA :-)

no wiec panowie wczorej wieczorkiem w konstancinie na rondzie spotkalem sie z inna 6 i bylem pewien ze to Kuba jedzie wiec przytrabilem i sie zatrzymalismy i ku mojemu zdziwieniu to nie byl Kuba :grinning: ciemno bylo wiec nie dokladnie przyjzalem sie furce :sunglasses: jest to ciemno niebieskie 635 na manulalu z 82 nie bita duze kapcie bez gazu gadalismy tylko chwile wiec tyle tylko zdazylem wypatrzec, wlasciciel wyglada na bardzo sympatycznego i bardzo chetnie by sie z nami spotkal :wink: mam do niego namiar jest z warszawy wiec nie bedzie problemu ze spotkaniem sie z nim oczywiscie adres naszej stronki mu polecilem :exclamation:

:wink: No to pięknie :sunglasses:

I chyba ona dość często stoi w górze Kalwarii. Kumpel mi mówił że często tam nie dawno cos takiego widywał.

calkiem mozliwe ze mowimy o tej samej bo gosc jechal wlasnie w tamta strone :grinning:

jakby jechał na zachód to na pewno niemiec - no bo zachód w niemieckim aucie… :laughing:

No to pieknie, ja natomiast wyhaczyłem bordowe e23, tez podałem stronkę i gość bardzo chętnie przyjedzie na najbliższe spotkanko.

:astonished: Dżizas :exclamation: Jaki wysyp :exclamation: ale to miło, że coraz więcej ludzi docenia (posiada) E23 i E24, może ktoś widział jakąś E9? :confused:

no to może w koncu jakies drobne spotkanko w Wawie, że zapytam niesmiało?

Jestem za :exclamation:

To co może przyszła sobota tak koło 18? :confused:

:bulb: … to ja z Mańkiem będę pewnie gdzieś w okolicach Kudowy Zdrój w tym czasie :sunglasses:
Będziemy zażywać kąpieli słonecznych i jak dobrze pójdzie i będzie chwila czasu to może nawet w jakimś jeziorze :sunglasses:

Dlka jasności nie mówiue o 17 a o 24 lipca :exclamation:

wiem, wiem, ale ja pisałem już wcześniej, że wyjeżdżam nie w ten weekend - w ten może Słomczyn, tylko za tydzień w czwartek 22 lipca :face_with_rolling_eyes: i wracam w niedzielę lub w poniedziałek :wink: Ale bliżej na ten temat w klubowej :sunglasses:

Rozmawiałem wczoraj z Mańkiem i powiedział, że się chyba w przyszły tydzień wybierze do Nas.

Ja też coś upolowałem wreszcie. W Łodzi spotkałem E24 635 1984rok. Pogadałem z właścicielem i dałem namiary, ma się odezwac. Ale najważniejsze jest to, iż ma to auto od 1989 roku, brawo za wytrwałość. :exclamation:

Czemu nie było tego gościa na Sarówce :question:

hmm wiesz co Adas ja nawet nie mialem czasu nic zjesc bo przyjechalem do was prosto z niemiec i nawet nie pomyslalem o nim :flushed: bo bylem mocno zabiegany, ale przedzwonie do niego i sprobuje go namowic moze na torun :grinning:

Rozumiem, że będziesz w Toronto :grinning:

o tym proponuję pisać w temacie o Toronto :wink:

Kolejna zlokalizowana w W-wce! Śliczniutka, złoty metalic na alufelach. Nie dość, że się na nią zapatrzylem tak, że mi kopara opadła, to jeszcze tak szybko wydarła spod świateł na Kijowskiej, że nie zdążyłem przykukać znaczka na bagażniku.:slight_smile: