…a jeszcze mi powiedz, że miała białą skórkę w środku ![]()
Kubus chyba nie myslisz ze sa w polsce dwie zlote szostki ![]()
Hmm… jeśli na Kijowskiej, to musi być Ryszard, On co najmniej dwa razy dziennie przejeżdża Kijowską…
Skórki nie zauważyłem. Widziałem za to ładne białe, gwiaździste alufele. ![]()
To na bank Ryszarda auto.
Ale on ma chyba srebrne laczki… ![]()
Ale to jedyna złota jką znam ![]()
No tak felgi ma srebrne, ale gwieździste… Jechał Kijowską i ostro startował na światłach, Rysiu właśnie tak jeździ :D. To musiał być On, nic nie wiem o innej złotej szóstce w Warszawie. Ten kolor jest rzadko spotykany, tak jak i zielona szóstka Mareczka…
Kobysz zieloną kupił po Ewie
Ale to dwie i już… ![]()
Ale to pospolity dość odcień zieleni w beemkach, a Mareczka nie…
Ech, czepialski naród na tym forum bytuje…![]()
Fele srebrne? Hmmm… Możemy nazwać je srebrnymi, chociaż IMHO byłby to dość dziwny odcień sreberka - bardziej wpadający w biały metalik niż w platynę.
W każdym bądź razie właściciel jest forumowiczom znany, a ja czuję się jak Krzysio Kolumb podczas trzeciej wyprawy do Ameryki.:D:D:D
Oj tam… Bez przesady, nikt się nie czepia, jak Nas poznasz osobiście, to z pewnością zmienisz zdanie ![]()
próbujemy ją zlokalizować, nie czepiamy się - a że śmiesznie gadamy
No cóż, znamy się dobrze, że wiemy, że to tylko żarty, nie ma się co gniewać ![]()
A może odkryłeś jakiś ląd, a my się mylimy… ![]()
Ależ ja się wcale nie gniewam! Bo przecież nie ma o co!
Po prostu wesoło było poczytać opinie o felgach, że nie biale tylko srebrne itp itd! ![]()
A co do tej 6-ki, to przyznam się bez bicia, że po raz pierwszy widziałem złotą. Beżowe są ładniutkie, ale złota to naprawdę cacuszko.![]()
Co do odkrywania nowego lądu, to pewnie pierwszym odkryciem będzie odkrycie mojej 6-tki, jak się jej dorobię. Na razie “osiołkowi w żłoby dano w jednym szóstkę, w drugim SEC-a”. :D:D:D
Jeżdzisz Mietkiem ![]()
No to mamy na forum konfidenta z krainy dreszczowców brrrr karamba ![]()
Motyla noga! Wykryli mnie!!! Co ja teraz biedny zrobię???:D:D:D
Nie - nie jeżdżę Mieczysławem, po prostu mam dylemat głupa za czym się rozglądać, bo zarówno sec jak i 6 są śliczniutkie, a na dwa wózki na raz, to niestety przedstawiciela budżetówki nie stać… ![]()
o0o następny przedstawiciel budżetówki, to już robi się nie zła armia ![]()
6-tke! 6-tke! … i zagazować ![]()
SEC jest większy ![]()
Większy nie znaczy “lepszy”. ![]()