Nie ma słupka środkowego ![]()
A to fakt - w tym tkwi pewien urok.
No i miały silniki V8 ![]()
A tu właśnie tkwi problem natury ekonomicznej
Chociaż dźwięk ma fajniutki…
Eeee tam, ekonomia - zagazować ![]()
A poważnie, jest jakaś stronka z Mietkami
Nie
No widzisz, a z szuchą jest
Ja się kiedyś łamałem między serią trzecią, a szuchą… Ale to była chwilka ![]()
Ja bym się nie zastanawiał ![]()
Ja też miałem kupić sobie e30 325, ale gdy doszedłem w czytaniu do strony gdzie moim oczom ukazał się napis 635 CSi nie miałem już złudzeń co do kupna…
i nie żałuję ![]()
wiem co to znaczy…
Przeżyłem to… to bardzo miłe uczucie… ![]()
Dawno dawno temu - jak se jeździłęm e21 to zobaczyłem e24 Arka na mieście - i stwierdziłem że muszę mieć coś takiego (w wtedy pierwszy wymyśliłem sobie że e24 to kwintesencja rekina) - no w końcu kupiłem. ![]()
ale tak naprawdę to ja tez szukałem SEC’a i szóstki. Przecież te samochody nie są podobne. Chociaz dwoje drzwi mają oba. Ale mercedesy są zazwyczaj zajechane. W niemcowie jak ktoś kupował takie auto to żeby stukać kilometry. …A szóstkę to tylko żeby do kościoła ![]()
gdybym ja jezdzil swoja szostka tylko do kosciola to bym do konca swojego zycia 100kilometrow nie zrobil bo mam tylko przez ulice
a co do merasi to nie kupil bym sobie nigdy zadnego bo wole bialo niebieska szachownice na masce niz gwiazde ![]()
Hmm… a ja jeździłem kiedyś tylko mietkami i byłem w nich zakochany, ale pewnego dnia przejechałem się 735i i odrazu wiedziałem, że to jest to… Znalkazłem komis w którym zamieniłem beczkę 2.0 w benzynie na BMW 733i, później marzyłem o szóstce do chwili kedy zostałem jej posiadaczem…
no i pięknie
wszyscy mają to co chcieli ![]()
co dalej ![]()
jak to co dalej
w najblizszy weekend trza to bedzie oblac ![]()
O Panowie ładnie się temat rozwinął - miałęm seca i 6 - ale secunio to merol - jakoś tak coś mu brakuje z potwora z głębin - a 6 ma coś w sobie - i myśle że to nieuleczalne widzieć potem się przejechać i zostać zarażonym - żaden inny samochodzik niema czegoś takiego w sobie jak 6.!! ![]()
Mówią, że Mercedes jest piekny, a BMW ma duszę i z pewnością coś w tym jest…
Re: Docent
To chyba będę musiał kogoś namówić, aby mnie przewiózł. Szkoda tylko, że nie jestem powabną i długonogą blondynką/brunetką z dużym biustem, bo to może by ułatwiło znalezienie potencjalnego “szofera”. ![]()
dobre - ale niepoddawaj sie - szukaj “szoferki” albo “kierowniczki” ![]()
KUPUJ SZÓCHE - jakoś nie widzę żeby właściciele SEC jakoś się jednoczyli ![]()
A propos lokalizowania nowych “szóstek”, to wczoraj na Saskiej Kępie przejechała mi przed nosem śliczniutka, srebrna 645, ale nie wiem, czy się liczy, bo to w końcu E60 a nie 24.![]()
Jak taka kupisz, to zapisuje się na przejażdżkę ![]()