lanos? ![]()
Ja nie zakładam gazu bo moja średnio pali 6l na 100. W zimie stoi w garażu w lecie pali 12 :D.
tak Lanos, ale zamknijmy temat zanim mnie krew zaleje. A spokojnie nie jeżdze, MArcin może to potwierdzić ![]()
nie no przesadzaj z tym lanosem
wiesz po warszawie jezdzi kilka naprawde mocnych lanosow znaczy sie dlubnietych
i moze wlasnie na takiego trafiles
moze Ci cos wpadlo pod pedal gazu i sie zblokowal w polowie
o przypomnialo mi sie kupiles moze juz ten termostat do 6 ![]()
Z niczym nie przesadzam
. Nawet usiłowałem dziabnąc sie z bratem, jeździ cordobą 1,6 jednopunkt… , I też kicha, dopiero powyżej paczki mogą mi naskoczyć.
Termostat kupiłem, chyba od września wegetuje w bagażniku. Ale w tym miesiącu mysle że trafi na swoje miejsce. ![]()
Paweł spokojnie, te auta były projektowane pod GT - czyli garnd turismo, a nie starty ze świateł z jakimiś papierowymi samochodzikami obok. Jak będziesz dostawał na trasie Warszawa-Gdańsk - wtedy należy zacząć się martwić…
Tam mam inne problemy, nie zawsze skrzynia mi redukuje ![]()
odrazu przypomnialo mi sie jak kiedys wyskoczyles na lewy zeby wyprzedzac ja za Toba a tu dupa prawie w miejscu stales
ja niezle musialem hamowac za Toba zeby sie nie nadziac ![]()
ja jeszcze w łodzi nie spotkałem autka, które dało by mi radę mojemu csi…
zresztą jak bawiłem się innymi autkami, też nie często ktoś był lepszy ![]()
Trza pogmerać servisowo i będzie GIT
Ja dzisiaj przemknąłem z Nadarzyna do siebie na Pragę i nikt mnie nie wciągnął ![]()
normalnie - piraci i szatanyyyy z was ![]()
taka to juz kostrukcja szuchy - zawsze z wiatrem i z gorki ![]()
no i trzeba sie pogodzic z losem samotnego jezdzca - bo peleton w tyle .. daleko …patataj
Czasem na starcie są lepsi, ale jak trójkę zapinam, to gość zostaje w tyle… Chyba, że jest to subaru impreza, albo jakieś inne WRC. Nasze 635 CSi, to w końcu nie alpina ![]()
nieuturbione subaru impreza 2.0 kiedys wciagnalem, oczywiscie nie przy starcie.. ale czy koles byl lama czy tam powinno byc to nie wiem ![]()
Ja kilka razy startowałem z imprezą i start był równy, ale subaru zapina dwa i wystrzela jak pocisk.
W koncu pare latek młodszy, nie można być zawsze na czele ![]()
Oczywista ![]()
2.0T boxer 4x4 hmm, no niezle wystrzeliwuje, wydaje sie ze stoi sie w miejscu ![]()
Dokładnie i ten warkot poxera…