Stanowczo wole warkot starego amerykusa z widlastą ósemeczka pod machą. ![]()
Pawciu, porównujesz parozóz do maszynowozu… zupełnie inne kilmaty, każdy z nich czymś urzeka ![]()
Nic nie porównuje, pisze tylko co wole ![]()
po wawce smiga czarny mustang z chargerem wystajacym z maski… alez on warczy, jest juz 100m dalej a w brzuchu sie jeszcze flaki przewracaja ![]()
i to jest piekny widok i muzyka dla ucha ![]()
Na to wlaśnie choruje ![]()
boje sie ze to jest ponad sily przecietnego polaka ![]()
Nie do końca, myśle że czy 6 czy takiego mustanga utrzymanie kosztuje identycznie ![]()
patrzac po klasykach, to jak nie bmw to jakis bulgoczacy stary amerykaniec ![]()
gto, mustang, charger… wrrr
Oh, mnie cały czas nosi na zmiane, ale rozum nie pozwala ![]()
a mi sie podobają klasyczne jaguary, te niestety sprzed epoki współpracy Jacka z BMW - niestety tej marce to na dobre nie wyszło.
I na podobaniu się kńczy ![]()
Małbys jagusa zaraz by sie pojawiło cos innego na choryzoncie i tak w kółko Macieju. ![]()
Dokładnie ![]()
Panowie, marzenia sa po to, aby je spełniać. Na Jacka choruje moja żona i kiedyś zapewne sobie takie sprezentuje, więc będzie w kolekcji Jack:)
Moja małżonka chorowała na grypę, dałem Jej polopirynę i przeszło ![]()
jaguary sa zajebiste, ale ‘bucowate’
chyba, ze coupe, to tak ;D
Prosze Cie ytype bucowaty, o czym Ty mówisz, jedno z piękniejszych aut swiata ![]()
Pawciu, dla każdego cos innego jest bucowate, więc bez brawury ![]()
bucowate sa limuzyny jaga, coupety sa mega-kozackie…
jaguary sa pieknymi i wdziecznymi samochodami.. ale mowie, ze bucowate, bo nie widze kogos mlodego w nich (mowiac o wersjach limuzynowych).. pasuja do megabogatych, zapietych na ostatni guzik pod krawatem 50latkow.. to moje zdanie, dla mnie sa za powazne…
jakos dla mnie limuzyny bmw, audi czy mercedesa sa kozackie, wygladaja w nich dobrze zarowno mlodzi (o ile nie sa w dresie ;)) jak i dojrzale chlopy
w jaguarze mlody koles pasuje jak piesc do nosa
co innego XJS’y, zarowno stare jak i nowe, sa bajeranckie
ten
czy najpiekniejszy jag na swiecie czyli…
to oczywiscie tylko moja skromna opinia ![]()