KotSylwester - 635csiA - Nowe foto strona 5.

Dokładnie, jak np ten czarny szrot co razem oglądaliśmy.

Ja akurat wad mojej nie ukrywam - są opisane w temacie “odnowa (…)”

Co do dążenia do ideału… Myślę że zdążę do 2011r… jak jej stuknie 25latek… Mam nadzieję że zdążę…

Panowie nie spinać się :grinning: Napisałem, że piękna i być może najpiękniejsza - być może bo wszystkiego nigdy nie ujrzę, poza tym to osobista opinia. Wybaczcie jeśli ktoś urażony, ale Kocie - furacz wyborny :slightly_smiling_face:

**
Ciśnienie w oponkach warto sprawdzić jak się rzadko jeździ :grinning:
Póki nie pada, robię fotki.**

Zanim dojechałem w jakieś fajne miejsce zaczęło padać… więc wrócilismy do Józefowa…
…dać na mszę za stan Baura :rotfl: I wykonaliśmy kilka fotek… na szczęście bo zaraz zaczęło padać i tego dnia już wróciliśmy do domu…

starałem się powstrzymać od pisania postów, jeżeli nie mam jeszcze swojego E24…ale nie daję rady…

Kocie, temat Twojej “Kocicy”, renowacja i późniejsze fotki, to chyba moja ulubiona lektura dotycząca E24… Gratuluję umiejętności, zapału :slightly_smiling_face:

Piękna jest :exclamation:

oglądam wasze zdjęcia i oglądam, i spać w nocy nie mogę! Piękne

bo nie trzymasz rączek na kołdrze :v:

Ponieważ się pozbyłem paru aut (E21 Baur, E30 Baur), mogę poświęcić troszkę serca (czyt.kaski) w E24 w tym sezonie…

Wczoraj odebrałem autko z uruchomienia klimatyzacji, która nie działała od zakupu a jakoś zawsze ważniejsze sprawy były do załatwienia :). Okazało się że chłodnica sprawna, parownik sprawny, osuszacz bdb. Ponieważ przewody mam gumowe (retrofit) docisnęli je na końcówkach - jeden lekko puszczał. Kompresor został zregenerowany i uszczelniony.

Klima odggrzybiona, wyczyszczona, nabita - gwarancja 12 miesięcy na naprawę. :wink:

Do tego zapomniałem że jak guzik klimy jest wyłączony działa wiatrak na wszystkich biegach, jak guzik włączony to tylko na ostatnim. No i muszę kupić tranzystorki po 4zł 15groszy, więc wydatek się szykuje :slightly_smiling_face:

Dziś szócha poszła na wiosenny przegląd i regulację zaworów, robię dwa simerbloki wahaczy i ósemki tylne, w przyszłym tygodniu nowe hamulce przednie, pewnie te tranzystorki, olej, filtry… Potem jeszcze regulacja drzwi, naklejanie paseczków i auto gotowe :slightly_smiling_face:

Dzięki za komentarze.

Ja z klimą mam ten sam problem… od nowości nie chodziła :slightly_smiling_face: Kocie napiszasz mi na PW tudzież na forum ogólnym jaki był koszt przeglądu klimy i ewentualnie namiary na tego specjaliste :grinning: ?

W mojej już zawory wyregulowane i powoli zawieszenie robie (narazie tył zrobiony) i niedługo wymiana tarcz i klocków :slightly_smiling_face:

Gdyby to były nagie kobiety, to owszem dał bym radę, ale przy takich samochodach…

Paski już są!

Z racji wyregulowania drzwi przez Adama (dzięki), w końcu po równo roku od zakupu pasków, wreszcie je nakleiłem!

Trudno nie było :slightly_smiling_face: Po naklejeniu zostało mi ok 2metrów pasków górką… :laughing:

ślicznie :smiling_imp: :wink:

Miły efekt z paskami.
Zresztą, treść całego wątku jest rewelacyjna.
pozdr. :slightly_smiling_face:

Cholernie ładna! Z całego serca zazdroszczę :sunglasses:

Tył został zglebowany, bo siedział za wysoko…

Foto z komórki :slightly_smiling_face: PRzód również chyba jest niżej niż po zmianie…

Sesyjka garażowa :slightly_smiling_face:

Tył siadł równo 2cm :smiling_imp:

ładnie ładnie :slightly_smiling_face:
Efekt pożądany osiągnięty :sunglasses:

W salonie już była… w kuchni też… w przedpokoju też… w wannie grille i inne plastiki też… w zmywarce reflektory i inne pierdoły…

Wczoraj po pracy czekałem na Szklarza (tratatata - dla wtajemniczonych) i cyknąłem parę fotek telefonem (N95)- sceneria firmy, w której pracuję :kwasny:

Strażnik pilnuje całą dobę :grinning:

Typowe w E24… dwururka się przechyla, może jeszcze w tym sezonie to poprawię…

Sesja w scenerii, jak zwykle wkrótce :slightly_smiling_face:

nice :grinning:
a będzie jeszcze bardziej, gdy pojawi się:

:piwko:

Fotki z niedzieli 21 czerwca 2009

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

No ja Ci powiem kurde - O to chodzi :exclamation: :piwko:
extra :slightly_smiling_face:

P.S.
Mam nadzieję, że nie przytarłeś gdzieś podwozia tego niskopodłogowca :wink:
Poza tym, gdzie to jest? gdzieś w okolicach, w których był zlot ?

piekna relacja foto…

masz naprawde piekne auto…

co do felg to moim skromnym zdaniem
nie ma ładniejszych kół do e24 ja te co Ty masz… :sunglasses: