Dokładnie, jak np ten czarny szrot co razem oglądaliśmy.
Ja akurat wad mojej nie ukrywam - są opisane w temacie “odnowa (…)”
Co do dążenia do ideału… Myślę że zdążę do 2011r… jak jej stuknie 25latek… Mam nadzieję że zdążę…
Dokładnie, jak np ten czarny szrot co razem oglądaliśmy.
Ja akurat wad mojej nie ukrywam - są opisane w temacie “odnowa (…)”
Co do dążenia do ideału… Myślę że zdążę do 2011r… jak jej stuknie 25latek… Mam nadzieję że zdążę…
Panowie nie spinać się
Napisałem, że piękna i być może najpiękniejsza - być może bo wszystkiego nigdy nie ujrzę, poza tym to osobista opinia. Wybaczcie jeśli ktoś urażony, ale Kocie - furacz wyborny ![]()
**
Ciśnienie w oponkach warto sprawdzić jak się rzadko jeździ ![]()
Póki nie pada, robię fotki.**
Zanim dojechałem w jakieś fajne miejsce zaczęło padać… więc wrócilismy do Józefowa…
…dać na mszę za stan Baura :rotfl: I wykonaliśmy kilka fotek… na szczęście bo zaraz zaczęło padać i tego dnia już wróciliśmy do domu…
starałem się powstrzymać od pisania postów, jeżeli nie mam jeszcze swojego E24…ale nie daję rady…
Kocie, temat Twojej “Kocicy”, renowacja i późniejsze fotki, to chyba moja ulubiona lektura dotycząca E24… Gratuluję umiejętności, zapału ![]()
Piękna jest ![]()
oglądam wasze zdjęcia i oglądam, i spać w nocy nie mogę! Piękne
bo nie trzymasz rączek na kołdrze ![]()
Ponieważ się pozbyłem paru aut (E21 Baur, E30 Baur), mogę poświęcić troszkę serca (czyt.kaski) w E24 w tym sezonie…
Wczoraj odebrałem autko z uruchomienia klimatyzacji, która nie działała od zakupu a jakoś zawsze ważniejsze sprawy były do załatwienia :). Okazało się że chłodnica sprawna, parownik sprawny, osuszacz bdb. Ponieważ przewody mam gumowe (retrofit) docisnęli je na końcówkach - jeden lekko puszczał. Kompresor został zregenerowany i uszczelniony.
Klima odggrzybiona, wyczyszczona, nabita - gwarancja 12 miesięcy na naprawę. ![]()
Do tego zapomniałem że jak guzik klimy jest wyłączony działa wiatrak na wszystkich biegach, jak guzik włączony to tylko na ostatnim. No i muszę kupić tranzystorki po 4zł 15groszy, więc wydatek się szykuje ![]()
Dziś szócha poszła na wiosenny przegląd i regulację zaworów, robię dwa simerbloki wahaczy i ósemki tylne, w przyszłym tygodniu nowe hamulce przednie, pewnie te tranzystorki, olej, filtry… Potem jeszcze regulacja drzwi, naklejanie paseczków i auto gotowe ![]()
Dzięki za komentarze.
Ja z klimą mam ten sam problem… od nowości nie chodziła
Kocie napiszasz mi na PW tudzież na forum ogólnym jaki był koszt przeglądu klimy i ewentualnie namiary na tego specjaliste
?
W mojej już zawory wyregulowane i powoli zawieszenie robie (narazie tył zrobiony) i niedługo wymiana tarcz i klocków ![]()
Gdyby to były nagie kobiety, to owszem dał bym radę, ale przy takich samochodach…
Paski już są!
Z racji wyregulowania drzwi przez Adama (dzięki), w końcu po równo roku od zakupu pasków, wreszcie je nakleiłem!
Trudno nie było
Po naklejeniu zostało mi ok 2metrów pasków górką… ![]()
ślicznie
![]()
Miły efekt z paskami.
Zresztą, treść całego wątku jest rewelacyjna.
pozdr. ![]()
Cholernie ładna! Z całego serca zazdroszczę ![]()
Tył został zglebowany, bo siedział za wysoko…
Foto z komórki
PRzód również chyba jest niżej niż po zmianie…
Sesyjka garażowa ![]()
Tył siadł równo 2cm ![]()
ładnie ładnie ![]()
Efekt pożądany osiągnięty ![]()
W salonie już była… w kuchni też… w przedpokoju też… w wannie grille i inne plastiki też… w zmywarce reflektory i inne pierdoły…
Wczoraj po pracy czekałem na Szklarza (tratatata - dla wtajemniczonych) i cyknąłem parę fotek telefonem (N95)- sceneria firmy, w której pracuję :kwasny:
Strażnik pilnuje całą dobę ![]()
Typowe w E24… dwururka się przechyla, może jeszcze w tym sezonie to poprawię…
Sesja w scenerii, jak zwykle wkrótce ![]()
nice ![]()
a będzie jeszcze bardziej, gdy pojawi się:
:piwko:
Fotki z niedzieli 21 czerwca 2009
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
No ja Ci powiem kurde - O to chodzi
:piwko:
extra ![]()
P.S.
Mam nadzieję, że nie przytarłeś gdzieś podwozia tego niskopodłogowca ![]()
Poza tym, gdzie to jest? gdzieś w okolicach, w których był zlot ?
piekna relacja foto…
masz naprawde piekne auto…
co do felg to moim skromnym zdaniem
nie ma ładniejszych kół do e24 ja te co Ty masz… ![]()