Przyszły koła na jakich auto wyszło z fabryki
Wyważone i założone. Obecnie szócha wygląda identycznie jak 24 lata temu
Oczywiście eReSy leżą w garażu i wrócą na auto… aż tak mi nie odbiło ![]()
Przyszły koła na jakich auto wyszło z fabryki
Wyważone i założone. Obecnie szócha wygląda identycznie jak 24 lata temu
Oczywiście eReSy leżą w garażu i wrócą na auto… aż tak mi nie odbiło ![]()
no nieźle - ładnemu (6) to i w garnku na głowie pięknie(org. felgach). Już powoli zapominam jak ładna 6 wygląda w oryginale…
aż się łezka kręci w oku, mi też się podoba na TRX ach, Jak tylko zrobie docisk (bo wczoraj padł
) to założe na zime , mam taki ładny komplecik ![]()
TRX super wygląda.
Ja własnie tez zamieniłem TRX na BBS RS.No i idzie w dół o 40mm jednak nie o 30.Ale daleko mi do Twojego stanu
auta:)
Te TRX’y to najpiękniejsze felgi jakie mogą być ! No jest jeszcze 240/45 ZR415. Dobrze, że podniosłeś auto
Jazda na takich felgach do… 130 km/h to czysta przyjemność
( potem już mogą trochę opony bić… )
Nie gadaj Turist ,że tyle Wasze E24 osiągają ![]()
![]()
Przed chwilą wróciłem z wypadu do Mielna
Noo… jechaliśmy nawet więcej
Ale już zaczęły opony walić, to zwolniliśmy
Silnik zaczął zupełnie inaczej chodzić jak użyliśmy ten płyn zastępujący ołów. Można go kupić na stacjach BP, kosztuje chyba 3 zł… Naprawdę warto ! Zupełnie zmieniło się przyspieszenie i odgłos silnika. Oczywiście na lepsze ;D
nie ma to jak tuning psychologiczny
, a ze starą gumą to nie jazda (walenie) ![]()
Ja obnizyłem auto o 40mm. ![]()
A TRX chciałem costawic ale opon nie mogłem znalezc,w rozsadnej cenie.Dunlop po 700zł sztuka ![]()
Fakt ze ładne,nawet na jednej feldze z przodu mialem gumowy fartuch od wewnatrz osłaniajacy tarcze hamulcowe ![]()
Profil na BBS-ach mam 40 i 45.Modle sie o dobre drogi we Wrocławiu na Euro 2012 ![]()
Przesadzasz Macias, przesadzasz, nawet jeżeli to tuning psychologiczny, to 3 zł na jeden bak daje dużo radości ^^ Ale to, że silnik jest stabilniejszy, to nie podlega wątpliwości. Zostawiliśmy auto u znajomego, który miał sprawdzić jedną pierdółkę. Tata pojechał, a ja, tak dla próby wlałem ten płyn. Tata później odebrał auto, no i mniej więcej po tygodniu, zaczął mi mówić, że silnik zaczyna coraz równiej chodzić… Powiedziałem mu o tym płynie, nie wiem, może to był przypadek… co do gum, to nie są takie stare, trzy z nich są nawet… nietwarde
W zapasie mam cały komplet AVON’ów
Co do prędkości, to mam nawet zdjęcie, za moment będzie na picassie.
http://picasaweb.google.pl/Matmoroz/BMW628CSiJesiennaSesja#5528740730936808162
130 jest ? Jest ![]()
Masz zaciecie.Piekna sesja.Piekna 6.Zmieniłem zdanie.Nie wyrzucam TRX-ów
Poczekaja az znajde opony a na razie BBS :pa:
Dokładnie ! Tak trzymać, szkoda przetapiać takie felgi… materiał wartości nie straci, więc na czarną godzinę zawsze można zostawić xD Takie coś warto w zapasie mieć
Samych felg to mam dwa i pół kompletu + komplet mięciutkich opon w zapasie.
piknie na tych trx-ach … jak z propektu … coraz wiecej maniaków felg z epoki … ja mimo wszystko pozostaje przy alpinach (z epoki rzecz jasna
)
Dzięki ![]()
Szczerze mówiąc spodziewałem się raczej mniej przychylnych komentarze po założeniu TRX-ów i podniesieniu auta. Co do prędkości… koledze ostatnio rozpadła się opona 5 letnia przy 80km/h:
Dlatego raczej będę ostrożny z jazdą z większymi prędkościami ale na pewno coś tam sprawdzę ![]()
Mam jeszcze komplet TRX415 z niezłymi oponami. Jedną przydałoby mi się wymienić - jak ktoś ma to chętnie zakupię ![]()
Ja mam KAT-a więc chyba dodatku lać nie powinienem/nie mogę ![]()
Co do komfortu to jest on wręcz niesamowity. Po wyjęciu niskich sprężyn się podniósł, ale po założeniu TRX-ów podniósł się jeszcze bardziej. Teraz się jeździ mięciutko. Starzeję się chyba.
W dodatku różnica wagowa między BBS RS 8,5" z gumą 235 a TRX390 albo BBS RS 10" z gumą 245 jest kolosalna, eReSy są po prostu niesamowicie ciężkie a TRXy leciutkie, nawet się wulkanizator zdziwił że takie lekkie. W końcu TRX są kute… ale eReSy chyba też?
widze bardzo duzo podobienstw do moich przezyc z e24, mamy obaj 86 delphin ,ja mam shadow i manual a Ty automat i chrom ale włożyłem do niej już z 10 kompletów różnych felg było nisko i szeroko i twardo a osttatnio dojżewam do dania oryginalnych sprężyn i trx…a sl129 najezdziłem się też całe lato :v; więc historia całkiem ciekawa.
Chyba ja jako pierwszy założyłem " na życzenie " TRX’y a tu proszę, zaraz będzie trzecia osoba ![]()
eeeeee…tak dobrze to nie masz, tylko jako pierwszy o tym napisałeś, od wielu lat od czasu do czasu pomykam sobie na trx, pare kompletów już zużyłem ![]()
U mnie za moment 25 latek, dlatego się do tego przygotowuję. Natomiast z jazdą bym raczej uważał, szczególnie jak nam strzeli opona na zakręcie, podcza przeciążenia, może być niewesoło i wysiłki na doprowadzenie rekina pójdą w las (a raczej na szrot).
Zimno się robi a ja jeszcze chciałem barana na podwozie rzucić przed zimą ale chyba trzeba z tym poczekać.
Ja tez pomykam na TRX i jazda 210km/h nie była mi straszna ![]()
P.S: W avatarze też TRX ![]()