Kto jak leci na czerwcowy zlocik??

Raczej małe prawdopodobieństwo… :laughing:

ja będę w sobotę z rana w scyzorykowie :sunglasses:

Jesteśmy w sobotę rano o 8-00 umówieni pod Mc Donaldsem w Jankach.

Zmiana planów -jesteśmy pod Mc Donaldem o 7 00

Ja jade w pt wiec moze z kims bysmy sie podlaczyli? Godzina do ustalenia.
pzdr

Jak tam pogoda ??, może wpadnę w niedziele na 2-3 godziny pooglądać szuchy na rynku.

Wiem tylko tyle, że szóstki ładne i że impra trwa :slightly_smiling_face: zdrowie :piwko:

My już w domu cali i zdrowi, dzięki wszystkim bardzo, :pa:

Wlasnie wrocilem. Bylo super. Pozdrawiam

My tez dojechaliśmy cało, dzięki Kacper za wspólny powrót :slightly_smiling_face:

I oczywiście należą się wielkie podziękowania dla organizatorów :grin: :piwko: pzdr dla Wszystkich!!

coś sobie przypominam :sunglasses:
podziękowania dla wszystkich, szczególnie dla organizatorów :slightly_smiling_face:

My w domku, mialem aparat zrobilem lacznie jedno zdjecie przez 4 dni zlotu :slightly_smiling_face: wiec czekam na cudzesy…

Zamiast z aparatem to z butelka ciągle chodziłeś…
W drodze powrotnej minęła mnie e24 :slightly_smiling_face: ,oczywiście wróciłem się za nią, koleś żałował , że nie wiedział o zlocie, mam nadzieję , że się zaloguje tu i pomoże mu to w remoncie 6, co prawda jego hobby to żeglarstwo ale jak sam powiedział ma go 8 lat i bardzo lubi ten samochód. :stuck_out_tongue:
Ciekawostka: 8 lat temu kupił go od właściciela agencji … nie reklamowej :laughing:
Od dziś mam urlop zdrowie wszystkich :piwko:

ale przy zawracaniu nie straszyłeś już żadnych właścicieli fabii :laughing:

:grin:

Też dotarliśmy do domu cali, zdrowi i bez mandatów. Dzięki wszystkim za miło spedzony czas no i oczywiście wielkie podziekowania dla Gorga za super organizację.
Pozdro :exclamation:

Jesteśmy już na chacie. Dzięki Wszystkim. Idę spać :laughing:

P.S.
Jak mi się uda to wrzucę jeszcze dzisiaj jakieś zdjęcia…
A i jeszcze jedno - przyszłoroczny zlot w jurze krakowsko - częstochowskiej… :grin:

proponuje rozważyć morze. Okolice Trójmiasta lub Mierzeja Wiślana. Z atrakcji do wyboru, MAlbork, Frombork, Gdańsk, lans przy Darze Pomorza na Skwerze(dla dzieci oceanarium), przeprawa promem u ujścia Wisły, rejs po zalewie Wiślanym.
Pewnie na Kaliningrad nie byłoby chetnych :laughing:

Z Tobą to nawet do Grójca :slightly_smiling_face:

ja już dawo proponowałem tę okolicę :sunglasses: