Majówka

Będę 30.04 - 02.05
Albo E24 albo vectrą jeszcze nie wiem.

Tommy,majówka jest 7,może się wyrobisz? :face_with_rolling_eyes:

Nr tel do mnie wysłałem Ci na priv, a namiot mozesz wziąć, ja kimnę sie w szósteczce, chyba, że wylukamy jakiś tani hotelik albo jakis kemping, ale to juz na bierząco, bo tak naprawdę, spotkanko mozna zrobić gdzie kolwiek…

słuszna racja:)

Właśnie… Toruń to cywilizowane miasto wkońcu, nie :question: Jak trza było passek do alternatora w niedzielę znaleźć, to się znalazo…

ale aż wstyd mi było gościa z domu do pracy wyciągać po jeden gupi paseczek :flushed: ale się dało :sunglasses:

W Poznaniu w niedzielę też dało się znaleźć gościa, żeby pospawał to co trzeba, więc tylko chełmu nie da się na lewą tronę przewrócić :laughing:

cholera, gdzie nie pojedziemy to musimy coś zepsuć :sunglasses:

puk puk puk… ja tu pukam w nieszpachlowane drewno :slightly_smiling_face:

A ja w puste i nie malowane, czyli w moja głowe :wink:

przypomniało mi się, że na mazurach też była przygoda :bulb:

…i to gruba :!:…i zawsze czarna szócha :wink:

cóż - z Koszalina prawdopodobnie szóchami zjawią się Bokej i Ja - no może jeszcze Chico. Kornaga dzielnie ze swoją walczy ale do majówki raczej nic nie wywalczy :sunglasses:

Dawidek ma już szóchę :question:

Ja może w przyszłym roku dam radę wyjechać :cry: Ale Marek zawsze jest chętny abym mógł się karnąć co by z prawy nie wyjść :wink:

Tylko prawej ręki i lewej nogi nie uzywaj :wink:

ano kupił sobie z niemiec 628 - technicznie bardzo dobra - OTOMOTO - nowe i używane samochody i motocykle oraz części samochodowe. Ogłoszenia motoryzacyjne.
:sunglasses:

O KUŹWA!
Jak to się stało, że pisze 7 a ja czytam 1?? :grinning:
W takim razie mogę wpaść ale dopiero 8.

czy wystarczy tam byc wczesniej czy konieczne sa jednak te rezerwacje?

Doczytałem, że jest możliwość zotania na noc na terenie zlotu.
http://bmw.isp.net.pl/zloty/maj2005/program.html