Moja 633 w Koszalinie!

W sobotę zajechała do Dawida moja czarnulka i tam będzie się “pasła” z jakiś miesiąc.
W sumie wyszło 36 punktów do zrobienia także nudzić się chyba Dawid nie będzie :slightly_smiling_face:
O postępach będę się Was starał informowac na bieżąco.
Najpierw do wywalenia idzie gaz!!

taaa, będę tam w środę (szkoda, że nie poczekaliście) to skontroluje :sunglasses:
Gratuluje decyzji, dobry początek :wink:

36 punktów z rdzą?

no co Ty :question: Na starej Mańkowej szóstce :question:
oszalałeś :question:

Nie chodzi o rdzę
36 punktów do poprawy :grinning:
po prostu lubię jak wszystko gra!!

no to zafundowales jej miesieczne sanatorium :grinning: a tak z ciekawosci spytam co masz przy niej do zrobienia poza wywaleniem gazu :question: cos powazniejszego czy same jakies pierdolki :wink:

no tak 36 punktow ale poza wywaleniem gazociagu ,porzadna pogazowa diagnostyka silnika trzeba jeszcze uporac sie z wieloma bzdetami ktore nie przeszkadzaja podczas eksploatacji(oczywiscie zbyt mocno) a i sa w takim aucie niezbyt mile widziane-jakies skrzypienia,klocki tarcze kontrola zawieszenia,poprawki instalacji elektrycznej drobne poprawki lakiernicze,usuniecie drobnych pozostalych niedociagniec wynikajacych z eksploatacji pojazdu…lecz najwazniejsze to GAZ WON :exclamation: :exclamation: :exclamation: -JESTEM DUMNY Z MOJEGO KOLEGI ZIOMKA ZA TE MESKA DECYZJE KTOREJ JA NIE MOGLEM I NIE UMIALEM PODJAC

czyli jednym slowem jest do zrobienia kosmetyka :sunglasses: i bardzo mnie to cieszy :wink:

taaaa, ze szlifem i wymianą panewek :laughing:

żartuję :sunglasses:
W środę raniutko jestem w Koszalinie, a w czwartek jedziemy na rajd organizowany przez automobil klub Koszalin :wink:

Ciekawe jak się spisze Mańkowa szósteczka :smiling_imp:

kurcze znowu żartuje :sunglasses:
coś gupie te żarty :confused:
A poważnie, będę robił fotki i na pewno poproszę Łyżwę żeby jakieś info zamieścił, może być fajna imprezka :wink:

Ty a może znasz jakieś szczegóły dotyczące tego rajdu, bo ja osobiście wiem że JEST ale nic więcej. :smiling_imp:

niesty nie, ale Wasz automobil klub nie ma stronki www żadnej :question: niewierze… :confused: musi mieć chociaż numer telefonu :face_with_rolling_eyes:

Marku bądź pod siedzibą automobilklubu o 8.45 i wszystkiego się dowiesz.

rany, jak ja wstane… :astonished: przecież to jak niedziela :laughing:

Kuba to się nie kładź spać i już :wink:

:smiling_imp: jak ja tam wpadnę!!!

a w ogóle ktoś z naszych startuje w tym rajdzie ??? :sunglasses:

Ja startuję i Dawid również. Może Hitler z Jacunią jak ktoś ich powiadomi :wink:

chlopaki licze ze zrobicie troche zdjec dla nie obecnych na tym rajdzie :sunglasses: i powodzenia zycze :exclamation: :grinning:

My zawsze zajmujemy czołowe miejsca, ale na tyłach stawki :laughing: Ale i tak warto dla rzeszy kibiców i tych panienek w krótkich spódniczkach :sunglasses:

to u was czy zima czy lato to panienki w krotkich spodniczkach chodza :question: :sunglasses: