niesmialo sie rozgladam

dzwonilem z pytaniem o te auta.
m3 e30 jest poza moim budzetem, bo mowie o okolo 50k zl, a to juz dawno jest nieprawda w tym przypadku, bo ceny wyskoczyly ponad 100k jakis czas temu.

m5 e28 nie chce, bo chce e24, raczej jasna sprawa, a na pewno nie za 70k.

a z rozmowy ze sprzedajacym odnosnie e24 - cena jest absolutnie nieznana, nawet rzad wielkosci, dopoki nie zostanie oclona na miejscu.

No dobra, szukałeś i znalazłeś,E24 635 csi Shadowline Delphin Metalic z rocznika 1986, ja chcę tylko 45K, auto polakierowane w czerwcu, mogę dorzucić foty przed malowaniem.Malowany tylko dla odświeżenia, dużo wymienionych gratów przy wsparciu Rookie-go oraz serwisu bmw. Manual , z klimą i podgrzewanymi fotelami, lusterkami, zamkami i spryskiwaczami, elektryczny dach, idealne skóry,Kierownica M-technic świeżo obszyta, nowa podsufitka, dyfer ze szperą, sound system z radiem bavaria III Autorewers dolby B i C i sterowaną zrzez radio anteną elektryczną, zagłówki z tyłu, 99% zgodności z vin, zmiany to właśnie zagłówki które są w idealny stanie, jak nowe, rar. i sound system, opony kupione w lipcu, z przodu zaciski i tarcze od E34 M-power, nowe sprzęgło Sachs do E-24 ściągnięte za zachodniej granicy,nowe listwy na przednim zderzaku, nowe tuleje, i góra innych gratów które zostały wymienione,resztę widać na zdjęciach, jakbyś był zdecydowany, dorzucę drugą skrzynię manualną z wybierakiem i czujnikami.Auto oczywiście bez rdzy, tylne ramki całe nierozwarstwione, idealne klosze, pasy na bokach są namalowane pod klarem a tylna lotka M-tech wygląda jak nowa, w pełni sprawne, z aktualnym przeglądem i ubezpieczeniem.
Paru kolegów z forum zna to auto, mogą coś powiedzieć.

DSC_1159.JPG

DSC_1158.JPG

DSC_1156.JPG

DSC_1155.JPG

DSC_1153.JPG

DSC_1152.JPG

DSC_1151.JPG

DSC_1149.JPG

DSC_1148.JPG

DSC_1147.JPG

DSC_1159.JPG

DSC_1158.JPG

DSC_1156.JPG

DSC_1155.JPG

DSC_1153.JPG

DSC_1152.JPG

DSC_1151.JPG

DSC_1149.JPG

DSC_1148.JPG

DSC_1147.JPG

DSC_1159.JPG

DSC_1158.JPG

DSC_1156.JPG

DSC_1155.JPG

DSC_1153.JPG

DSC_1152.JPG

DSC_1151.JPG

DSC_1149.JPG

DSC_1148.JPG

DSC_1147.JPG

wyslalem PW.

ok, to juz widze - znam ten samochod :slightly_smiling_face:
kilka lat temu jak szukalem pierwszej 6, to proponowal mi ja owczesny wlasciciel, takze na forum.
nie zdecydowalem sie wtedy, bo nie chcialem shadowline. teraz nie mowie nie…
wyslij mi na PW nr tel, pogadamy.

pozdrawiam

Znam i potwierdzam, że dobry egzemplarz.

A czy o tej coś wiadomo???

Automat.
Progi do zrobienia,wydech,była uderzona z przodu(ale chyba delikatnie)
Napewno coś było robione.Auto juz było malowane ale generalnie wygląda ładnie, galanteria w bardzo fajnym stanie.Fotele przednie do obszycia.
Co tam jeszcze… Wycieraczki reflektorów nie działają ale z tego co pamiętam to tylko na prawych lampach, jedna z szyb się nie opuszcza i roleta z tyłu się nie zwija i takie tam inne jeszcze drobne pierdoły by się znalazły.Właściciel chce się go pozbyć i da się sporo urwać z ceny 10-12 tysi.

up

ponawiam - 635, zgodne z VIN, CS1 lub CS2. budzet 45k.

pozdrawiam

up

A FEEEE… nic o mnie nie wspomniał :lup:

w tamtym roku sie nie zdecydowalem, a w tym roku juz nie do sprzedania :slightly_smiling_face:

up

niezmiennie poszukiwane - CS1, ewentualnie CS2 (ale tylko rocznik 87).
stan do jazdy.

Mam 628CSiA z 83r. w trakcje remontu, będzie gotowe na wiosnę.

dzieki, ale interesuje mnie raczej 635, wnetrze nie w welurze i chociaz zeby mial przednia dokladke, juz nie mowie o tylnej lotce :slightly_smiling_face:

A co takiego miało CS2 w roczniku 87, że tylko takowy jest brany pod uwagę?

Rok urodzenia :slightly_smiling_face: ale jak chcesz sprzedac 88, to moge sie zastanowic :slightly_smiling_face:

patrzę i myślę, że w 2018 będzie jakiś zwrot akcji

Z tego co kojarzę w 1987 r. był mały lifting i po lifcie zniknęły np. chromowane lusterka boczne (lakierowane), a zderzaki miały mniej chromów (nie zachodziły na boki). Pewnie inne rzeczy też. Mój jest 87 grudzień po lifcie, ale widziałem auto z 87 sprzed liftu i były m.in. właśnie takie różnice.