nowe galerie na www.6.com.pl

miałem wczoraj wenę :smiling_imp: , zrobiłem także przymiarkę do galerii ze zlotu w kotlinie kłodzkiej :arrow_right: ale o 4.00 a.m. stwierdziłem, że jest tego tyle, że od razu nie dam rady :face_with_rolling_eyes:

ja się tyle k…a nawalczyłem, a tu zero pochwał :smiling_imp:

1. Drift Poznań
  2. Majówka 2005

i dziś doszła jeszcze

1. Kotlina Kłodzka 2005

brawo brawo :slightly_smiling_face:
a Kotlina Kłodzka z trochę szerszym opisem BARDZO FAJNE
chylę czoła, przed twórcą galerii i proszę o węcej
no i oczywiście dziękuję :slightly_smiling_face:

MACIAS - JESTES TAKI BOSKI… I MESKI KIEDY TAK CIEZKO PRACUJESZ…

uokej - moze byc? :laughing:

Macias jesteś bardzo w porzo.
Super galerie, jest co powspominać, aż tęsknię za Toruniem :sunglasses:

Kawał dobrej roboty Macias :grinning: .
Jak tak patrze , to mi się miska cieszy na myśl o nastepnym zlocie .

ukłony dla Maciasa :stuck_out_tongue: wezmy go na rece i podrzucajmy ;P:P:P:P

dla uczczenia tej wielkopomnej chwili , spalmy kapcia maciaśka szucha :P:P:P

Brawo, brawo, ale nie chwalcie za mocno bo chłopak osiądzie na laurach. Ale miło wreszcie po paru latach doczekać się tej galerii :laughing:

powiem tylko jedno WOW :sunglasses: :laughing:

powiesz wow jak zobaczysz to na zywo :exclamation:

zobacze napewno, ale pierwszy Torun odpada… rekin idzie do doktora :wink:

Toruń to nie jedyne miejsce gdzie sie pewnie w tym roku spotkamy :laughing:

No to ja poczekam na plan zajec :sunglasses: :laughing: Moze tak pazdziernikowy zlot staroci w Legnicy tez wziasc pod uwage ? hihi

no wlasnie - gdzie w tym roku? Byla propozycja zeby w centrum polski - ale tu jest przeokrotna nuda. Jest pomysl na szlak zamkow krzyzackich, mazury, lub powtorzyc gory z wypadem do czech…A moze Litwa, Lotwa, Estonia - koszty porownywalne do polski lub duzo mniejsze (paliwo)

nooo… :arrow_right: szanujta admina swego, bo możeta mieć gorszego :laughing:

a co do zlotu to proponuję okolice bełchatowa, jest bardzo fajny i tani ośrodek nad wodą, z dużym miejscem na grilla :arrow_right: i kolejna kopalnia do zwiedzania :smiling_imp: , w miarę blisko jest w jura krakowsko-częstochowską oraz można zorganizować wycieczkę szlakiem łódzkich burżujskich fabrykantów. są tam fajne miejsca na sesje zdjęciowe :wink:

może nie w temacie BMW, ale to też mi bardzo bliskie (i pojazd i łódź :smiling_imp: )

Też tak mysle, iz czas najwyzszy zabrać sie za harmonogram na ten rok. Myśle że dobrz by było zrobić wyprawe taką jak do Kłodzka. Wyjazd był z jajem, pomimo tego że tylko w połowie uczestniczyłem. To może zacznijmy od zgłoszenia się chętnych do organizacji!!!

Jestem za :bulb:

Macias niedlugo wrzuci cos wiecej na ten temat - jak dla mnie wyglada to ciekawie (a myslalem ze w centrum Polski to nic ni ma…)

heh pojechałoby się - ale chyba się nie uda :confused:

W związku z tym mam juz plan :sunglasses: Moja Ania przyjedzie siudemą na weekend, bo to niecałe 200km od Warszawki i większość gierkówką więc półtorej godzinki jazdy :bulb:
Myslę, że lipiec będzie ok, bo kwiecień/maj Toruń, 2 miesiące luziku-Bełchatów i znowu 2 miesiące-Koszalin. Tak wstępnie wyglada grafik zlotów.
Admin wieczorkiem wstawi co trzeba więc nie bazgrzemy tu.