nowe logo 6.com.pl

moze takie logo na gorke forum?
jak ktos ma inne propo to tutaj…

Jestem za, to aktualne jednak trochę za nowoczesne jak dla mnie i mojej 6

idealnie nadaje sie na logo do komórki nie na strone , to moje zdanie
to nie krytyka , bo logo wykonane dobrze jest

PS: w mojej noki juz jest , minimalnie skrócilem je ale mysle ze to nie naruszenie praw autorskich :wink:

Mnie się podoba :bulb:

Bardzo ładne. :slightly_smiling_face:
a możesz spróbować wstawić taki rysunek schematyczny 6 (ktoś ma w profilu) zamiast śmigła?
Jestem tylko ciekaw, jakby to wyglądało. :slightly_smiling_face:

mnie się też podoba, tylko trochę mniej polerki, bo przypomina mi windowsa xp :laughing:
i może nieco bardziej w odcieniach szarości albo w sepii :face_with_rolling_eyes:

ta sepia bardzo fajna. Dałoby się tak całe forum zrobić??

Jak dla mnie, to pierwowzór jest w dechę. :face_with_rolling_eyes:
Po prostu kolory się zgadzają z oryginalnym logo BMW…
:flushed:

Ja bym sie tylko zastanowił nad napisem BMW pod znaczkiem, czy to aby nie “redundancja” :wink:

mnie sie obie wersje podobają - Helmut ma racje - może wywalić BMW skoro logo jest, po co powtarzać. :sunglasses:

Zgadzam się z Markiem i Helmutem.BMW wywalić skoro jest śmigło.No i bardzo mi się podoba.Co do sephi,czy jak to tam się pisze,to nie wiem,bardziej pasuje chyba do aut z lat 30stych :bulb: .My już kurde mamy ABS :smiling_imp:

A właśnie że nie :slightly_smiling_face: przynajmniej nie wszyscy :slightly_smiling_face:
może z abs bym się nie rozjechał w tamtym roku :wink:
ale faktycznie sepia za staro wygląda

Jak najbardziej mi się podoba - tylko po co powtarzać BMW to pod logiem - chyba zbędne :bulb:

Ja nie bede oryginalna i powiem ze to obecne z 6-sc jest cacy :smiling_imp:

ale to nowe bedzie sie dobrze na pierwsi w koszulce polo prezentowac :sunglasses: :laughing:

oj będzie tatuaż ładny co mi się zdaje… :sunglasses:

ale śmieje się tylko - wiem, że miało być “na” koszulce, a nie “w” :grinning:

Ja nie mam ABS u :stuck_out_tongue: wiec jestem za kolorem Maciasa

Fakt napis BMW nie pasuje jesli ma byc górne logo to niech bedzie tylko e24 ,a jak na górze smiegielko czy jakis schemat to wtedy bmw , bo BMW BMW e24 to mi nie lezy :wink:

prawda

nowa propozycja

Od razu wyjasniam ze uzywanie okreslaenia KLUB odnosi sie do KLUBU INTERNETOWEGO i takiej nazwy mysle mozemy uzywac…

Bedzie jeszcze projekcik ze wzoru na starych koszulkach - z linia 6 na nowe koszulki na plecki…

jak dla mnie to ten z lewej - nie wiem jak dla państwa ale dla mnie bomba - może by rzucić motyw flagi Polski - cóś jak ma bmw-klub. :sunglasses: