7 prezentuje sie dobrze na zdjeciach, mysle ze wazne tez jest ze od wielu lat jest w jednych rekach poza tym dziwne jest ze ktos glosuje a nie napisze co mysli
Felgi zmienię, i chyba na takie jak ma Zalew, co do radia mam sprzęt którym musi kierować mocniejsza jednostka+wzmacniacz (bez subwoofera) lubię czysty i ładny dzwięk. Niejest to najlepsze radio ale Macie na myśli oryginalne radio bo mam wrażenie że niepogra ładnie(tak mi się wydaje).
jakie felgi byście proponowali Bo szukam właśnie czegoś
Skóra na ręcznym -Tak obszywali tylko w wypasionych wersjach W wersji HIGHline, tak jak jest to u Marcina Od którego zresztą pożyczałem wzornik do uszycia swojego ( Marcin w tygodniu podrzucę Ci mieszek )
U nas były tutaj takie “szczotki” które mi się niezabardzo podobały więc odwiedziłem tapicera
Jakby ktos chciał to niema problemu mogę załatwić mieszek, gwarantuje że dużo ładniej się to prezentuje
Kierownica oryginalna,poprzednia byłą cztero-ramienna z czterema klaksonami, ale wolę ten model.
no wlasnie ja mam te szczotki a to co zrobiles mi sie podoba… drogo kosztuje zrobienie tego? i jak to jest przymocowane? bo szczotki sa na takiej przyklejonej prowadnicy plastikowej
Prowadnice od szczotek z tego co widziałem są na maciupcich zatrzaskach , nie są klejone .
Twoja 7 prezentuje sę bardzo ładnie , widać , że wkładasz w nią stary dużo pracy .
Jeśli chodzi o fele , to 7 ładnie prezentuje się na szprychowych 16-ach np. BBS , Remotec , czy BMW - Adaś ma takie w swojej szóstce ; ale to moje zdanie i nie każdy musi je podzielać
Ale najładniej przezentuje się na 16-ach (nie pamiętam firmy ) które Paweł ma założone do swojej szóstki .
Bardzo ładna 7 , (dobre radio wsadź do schowka na rękawiczki, a na desce zamontuj jakiś stary orginał. Ta skórka przy ręcznym to super rozwiązanie w 6 strasznie wkór… mnie te szczotki bo gryzą w łokieć.