Niewiem, już nic luźnego niemożna napisać Pokazać to jedna sprawa a zdjęcia to druga,poto jest forum. Jeśli uraziłem to sory ale takie jest moje zdanie, troche więcej luzu
ja jestem wyluzowany - ale swoje zdanie też mam przecież nie blokuje i nie wycinam tylko tak sobie pisze…
a co do tego co piszesz Zalew - to nie jest argument, czy wszystkie fora mają wyglądać tak samo
narcyzm to dobre określenie Ja nie widzę sensu żeby robić takie posty, ale ok, chichram się trochę tylko
Niemam do nikogo żadnych prenensji w żadnym razie, poprostu wrzuciłem bo wiem że już cos takiego miało miejsce
Czasami jest ciekawiej kiedy można coś pooglądac Aj bym bardzo chętnie zobaczył kilka waszych aut na fotkach.
Jeśli chcecie to mam łądnych pare tyś zdjęć e23/e24 (jeden folder) zbieranych przez dobre 3 Lata, mogę zgrać na CD i podrzucić komuś a dalej się rozejdzie
Fotki powinny byc zamieszczane tam gdzie ich miejsce czyli pod hasłem “nasze 6-tki” które ostatnio zupełnie sie nie wzbogaca o nowe foty zreszta ogólnie chyba wiadomo czemu
No a jak to odbierać?
Tego nie wolno a tamto wolno,
ten post uznaje a tamten nie?
Sam kiedys wrzuciłem tutaj swoje fotki.
Sprawa pochwalenia się swoim autem na takim forum jak to jest chiba normalna.