OcEńcie MoJą 7

no w sumie dobrze powiedziane, trochę narcyzem zapachniało :slightly_smiling_face:

Niewiem, już nic luźnego niemożna napisać :question: Pokazać to jedna sprawa a zdjęcia to druga,poto jest forum. Jeśli uraziłem to sory ale takie jest moje zdanie, troche więcej luzu :bulb:

:confused:

to pokrecony ten swiat, wszyscy robia bravo :confused:

http://autobmwklub.triger.com.pl/forum/viewforum.php?f=18
http://bmwboard.com/forum/forumdisplay.php?f=3
http://www.bimmerwerkz.com/forum/index.php?s=dc4ef5a1b09a0a4f2eb2bb97284dcc73&showforum=11

wyluzuj stary

Mieszkasz w internecie :question: :laughing:

ja jestem wyluzowany - ale swoje zdanie też mam :sunglasses: przecież nie blokuje i nie wycinam :slightly_smiling_face: tylko tak sobie pisze…
a co do tego co piszesz Zalew - to nie jest argument, czy wszystkie fora mają wyglądać tak samo :question: :question: :question:
narcyzm to dobre określenie :laughing: Ja nie widzę sensu żeby robić takie posty, ale ok, chichram się trochę tylko :laughing:

W sumie Fakt ludzie też czytają, prawda Gorgu :question: :laughing:

czasami odnosze takie wrazene :slightly_smiling_face:

ej no, poogladanie fur to esencja :slightly_smiling_face:

czyli jak swoja odrestaurujesz na cacus to nawet nie pokazesz :frowning: :frowning: :frowning: ?? tylko bedziesz opowiadac ze ladnie blyszczy :grinning:

Zmień felgi. Koniecznie.Poza tym na zdjęciach wygląda na zadbaną! :wink:

Niemam do nikogo żadnych prenensji w żadnym razie, poprostu wrzuciłem bo wiem że już cos takiego miało miejsce :wink:

Czasami jest ciekawiej kiedy można coś pooglądac :sunglasses: Aj bym bardzo chętnie zobaczył kilka waszych aut na fotkach.

Jeśli chcecie to mam łądnych pare tyś zdjęć e23/e24 (jeden folder) zbieranych przez dobre 3 Lata, mogę zgrać na CD i podrzucić komuś a dalej się rozejdzie :wink:

Kuba popieram Cie, od chwalenia i pokazywania są zloty. A takich co duzo mówią i nie bywaja to nam nie brakuje :question: :question: :question:

Ej chłopaki według mnie przesadzacie.
Ja tam lubię popatrzyć na fotki innych aut.
Ale to przeciez Wasze forum…
:face_with_rolling_eyes:

Fotki powinny byc zamieszczane tam gdzie ich miejsce czyli pod hasłem “nasze 6-tki” :sunglasses: które ostatnio zupełnie sie nie wzbogaca o nowe foty :wink: zreszta ogólnie chyba wiadomo czemu :face_with_rolling_eyes:

Tylko bez takich ze to jest Nasze czy tam Wasze forum :exclamation: :exclamation: :exclamation:

Racja Marcinku, też gość z tekstem zapodał :open_mouth:

No a jak to odbierać?
Tego nie wolno a tamto wolno,
ten post uznaje a tamten nie?
Sam kiedys wrzuciłem tutaj swoje fotki.
Sprawa pochwalenia się swoim autem na takim forum jak to jest chiba normalna.

hę?

Hola - FORUM JEST NASZE

Wyluzujta chłopaki - jak chcecie sobie w tym pomóc to przeczytajcie ostatni kawał - jest niezły

Tia…rozumiem apatię do zlotów :face_with_rolling_eyes:

nie kłócta, nie ma o co
:slightly_smiling_face:

Fotki e23 pod hasłem"nasze 6-tki" to by było dobre :wink:

zadna apatia!
powód jest głębszy… :wink: