OcEńcie MoJą 7

Fakt faktem że hasło nasze 6-tki powinno być zmienione. Nasze pierwotne założenia sie zmieniły a strona stoi w miejscu. Ale jest światełko w tunelu że coś sie zmieni na lepsze. Miejmy nadzieje że zapał Macisa nie ostygnie zbyt prędko i paru innych kolegów :face_with_rolling_eyes:

Macias zapal ma i to stoi pod para. W tym tygodniu jest szansa ze zacznie nad tym pracowac…

Co do “…Ocencie moja…”, to co to ma byc? Stanu auta nie okresle, no bo jak, ze czysciutki czy co? moge tylko powiedziec ze fotki sa kiepskie :slightly_smiling_face: Jak chcemy sie pochwalic (a niektorzy maja czym) to spotykajmy sie i wtedy jak wiem z doswiadczenia nastapi “obiektywna ocena” :). Wole syndrom “otwarta maska” od klik img… img. Chcemy zaprezenowac autko - mam nadzieje ze jak ruszy strona w odwiezonej postaci znajdzie sie miejsce dla kazdego auta. Moje zdanie jest takie - Forum poki co trzyma jeszcze jakis tam poziom, a ankiety Ocen… to mi juz zalatuje patologizacja srodowiska :slightly_smiling_face: i komentarzami wow! aaaaleee super extra maxi wypas furka no przepraszam za okreslenie ale gowniarsto no… :confused: zlo trzeba dusic w zarodku :grinning: Rzeklem!
No a pozatym no strasznie Was lubie chlopaki no!

PS
Tommy skoro uwazasz ze forum jest czyjes personalnie to prosze o dokladne wyjasnienia o so chodzi, bo kurcze nie lubie jakis takich niedomowien…ktore ferment czynia. A ja lubie ferment, ale w zaczynie, a na forum nie zniese :laughing:

I o to chodzi Gorgo, o to chodzi :exclamation: :exclamation: :exclamation: Brawo, pisac można wiele, ale jak przychodzi co do czego zeby sie zaprezentować naocznie i wysłuchac słów krytyki to jakos brakuje chętnych. Forum to ma zrzeszać wąskie grono ludzi którzy prócz pisania o istotnych sprawach spotykają sie poto własnie żeby sie pochwalic tym czy tamtym i tyle w tym temacie :face_with_rolling_eyes:

ty to jednak potrafisz człowieka na tanie wino namówić :laughing: A już się wachałem :sunglasses:

Skoro jest wspólne to pozwólcie tym, którzy myslą inaczej niż Ty np. pochwalić się zdjęciami.
Pokazanie tego auta miało na celu nie tylko przechwałki ale także (jak mniemam) spytanie nas o to co sądzimy na temat auta.
No i na przyklad wyszło, że felgi powinny byc inne. :wink:

Mówiąc Wasze mialem na mysli starą ekipę “wyjadaczy” w “branży” do których ja się nie zaliczam bo jestem tu od niedawna i do tego praktycznie nie znam się na mechanice. Jednak zakochałem się w tym autku i to na tyle żeby je kupic i wkładać w niego ciężko zarobione pieniądze. I w związku z tym udzielam się na tym forumie.

A i jeszcze jedno - przestańcie wypominać, że ktoś nie był (bywa) na spotkaniu czy spotach.
Jesli nie byłem to znaczy, że nie mogłem.
Po drugie terminy spotkań są ustalane nie wiadomo przez kogo i bez konsultacji wiekszośći. Potem frekwencja jest jaka jest.

No teraz to już pojechałes po bandzie. Spotkanie sa ustalone przez niewiadomo kogo. Proponuje Ci zorganizowac takie spotkanie i zobaczysz jakato dziecinada :angry: Zaczynamy dochodzoć do jakiś nonsensów :confused: Nie wchodze wiecej na ten post bo mnie krew zaleje :sunglasses:

Po to jest stronka i forum żeby tutaj wspólnie decydować.
Jeżeli decyduje ktoś za innych to trzeba się liczyć ze słabą frekwencją bo skąd mozna wiedzieć, że akurat w danym wymyslonym terminie będzie wszystkim pasować?

zdjecia i owszem ja najbardziej popieram i jestem za - ale prezentacja - nie ocencie - no naprawde zalatuje mi to popcornem - bez obrazy.
To nie jest forum Mechanikow samochodowych tylko milosnikow. Jest nas niewielu, forum jest po to zeby sie komunikowac i integrowac, spotkania i zloty sa po to zeby spojrzec sobie w oczy, porozmawiac i w 99% przypadkow polubic, co przeklada sie pozniej na pomoc dorazna i merytoryczna. Poza tym lubie wiedziec kim jest czlowiek z “wirtualu” w “realu”. Co do terminow… Tommy to juz bylo przerabiane. Zycie zweryfikwalo termin ktory pasowal 90 procent uczestnikow. I nie chce ci tu juz wypominac (ten temat trzeba juz zakonczyc bo robi sie niesmaczny faktycznie) itp. ale z tego co pamietam to nieprzyjechales poniewaz felgi byly w renowacji, a na innych bylo wstyd przyjechac… bez komentarza. Jesli cos przekrecilem to mnie popraw. Pozdrawiam. I choc cie jeszcze nie znam… to nadal cie jeszcze lubie no :laughing:

PS
Tommy
no trzeba bywac, bo ta cala zgraja ma taki obyczaj obgadywania nieobecnych :laughing: no jak baby! … :slightly_smiling_face:

a może chodzi o to żeby ktoś podpowiedział co jest jeszcze nie tak i co można poprawić?

To był żart.

Ja Ciebie jeszcze też :wink:

:slightly_smiling_face: jak to w życiu bywa…

[quote=“gorg”]
zloty sa po to zeby spojrzec sobie w oczy, porozmawiac i w 99% przypadkow polubic,
Kto to ten 1 % hmmm… :face_with_rolling_eyes:

Pewnie ja. :D:D:D:D

Już niechce mi się tego czytać, Sory
Niewiedziałem ze wywołam taką burzę, na różnych forach są różne kategorie U nas jest ich mniej więc wstawiłem gdzie mogłem najlepiej.
Forum jest inne mógłym powiedzieć konserwatywne, stworzyła się grupa ludzi ( i bardzo dobrze,popieram to w 100%) ludzi bardzo Fajnych,pomagających sobie i potrafiących się wspólnie dogadać i pośmiać, ale Panowie troszkę toleralncji dla nowych, a także dla tych którzy z takich czy innych powodów niemoga pojawić się na zlotach,czy spotach a przyczyn moze być mnóstwo mimo najszczerszych chęci
Ja naprzykład niepojawiam się tak często jak inni ponieważ jestem człowiekiem młodym,pracującym a do tego jeszcze studiującym, wiadomo że kasy zawsze starcza z miecha na miech i jakoś odkładam conieco zeby coś zrobic przy aucie, natomiast wolna kasa na wyjazd z Wami np do Koszałkowa ( gdzie bardzo chętnie bym się pojawił ) , żadko się pojawia, a jeśli jest to zawsze gdzies trzeba ją wsadzić :frowning: W późniejszym czasie napewno będę się pojawiał częściej.

Wstawiając fotki nawet nie przypuszczałem że taka sytuacja może zaistnieć :exclamation: A miało to na celu nie pochwalenie się autem ale właśnie,chęć oceny co i jak można by zmienić , czy wam się podobaja kółka,środek itd,itd…

Nie obrażajcie sie Panowie :wink:

Pozdrawiam !

Nie ma starej ekipy… Tak naprawdę ekipa, to są Ci którzy się spotykają na zlotach. Bez urazy Tommy, ale raz Ci się udało i to przy okazji :wink:
Ludziska którzy krócej są od Ciebie, bliżej znamy, bo się integrują. Nikt do Ciebie nie ma pretensji, bo wielu jest miłosników którzy znani sa tylko na forum, ale jesli wrzuca sie posty i robi zamieszanie jak to zrobiłeś w sprawie zlotu który odbył się niedawno, to tego nie rozumiem. I jeśli mogę Cię prosić nie tłumacz się, bo winny się tłumaczy… I tak Nas wszystkich lubię :bulb:

jakbyście obili się kiedyś o zloty motocyklowe, to byście znali historię “1%”
a tak w ogóle, to jesteśmy w strefie stanów pikujących :frowning:

moze by tak zablokowac juz ten temat :question: :question:

Nikt do Ciebie nie ma pretensji, bo te sprawy są oczywiste-nigdy nie napisałeś, że będziesz. Pretensje są tylko do tych którzy za każdym razem deklarują, że się pojawią, ale w ostatniej chwili zawsze coś wypadnie. Po prostu jest grupa ludzi którym zawsze pasuje termin i grupa którym nigdy nie pasuje. Dziękuję za uwagę :exclamation: