Organizujemy klub

Często wchodzę na stronę główną z trzech róznych kompów i zawsze działa…

kwestia przegladarek to trzeba kod porzadnie napisac i bedzie banglac…

kwestia czy serw sie wypieprza to osobny rozdzial

hmm ja tez nigdy nie mam problemow :face_with_rolling_eyes: raz mialem problem u brata bo jak wpisywalem www.6.com.pl cos nie chcialo dzialac :confused: ale brat mi podpowiedzial zeby wpisac www.6.com.pl/forum i bylo juz wszystko dobrze :sunglasses:

Ja wchodze z dwóch róznych kompów i nie mam problemów z regóły. czasmi, ale nie za czesto. Trzeba przyznać jeszcze jedno, że na stronie głównej niewiele sie dzieje. Ani zdjęć nie przybywa, tylu klubowiczów przybyło a fotek a ni jednej. Ze spotkań też DUPA. Tak troche kichowato :face_with_rolling_eyes: A pomysł tablic mi sie podoba. Dałem ciała w zeszłym roku apropos kalendarza, ale teraz mam nadzieje że cos zorganizuje. :wink:

a ja kiedys myslalem zeby na tylnej szybie sobie umiescic adresik naszes srtony jakas nieduza trzcionka tylko nie wiem jak by to wygladalo :face_with_rolling_eyes: bo nie lubie tych podkadek pod rejestracje brzeczy to tylko takie plastikowe gowno :sunglasses:

A mi nic nie brzeczy. Jak dobrze założone to wszystko gra. Ja też myślałem nad ta szybą, nie tyle nad szybą co nad roleta. I musze ten plan wprowadzić w życie :sunglasses:

Mi też nic nie brzęczy, bo mam głosny wydech :laughing: :laughing: :laughing:

Jeszcze jak jeździłem poldkami które notorycznie wykańczałem przez rok i zwracałem fabryce ostatniego dnia gwarancji to w serwisie mieli mnie juz tak dosć że jak tylko zgłaszałem że coś brzęczy szumi czy za głośno pracuje to sie pytali czy kiedyś w końcu jakies radio porządne sobie wsadze i zagłusze to wszystko, bo maja mnie dość :laughing: I tak skatowałem trzy poldery, to były czasy. :face_with_rolling_eyes:

U mnie strona i forum chodzi - tylko czasem są problema.
Co do stowarzyszenia to posiadam pełne informacje jak to zrobić bo przerabialiśmy już ten temat z Klubem Vectry.
Niestety nie wypaliło.
Na początek jednak można zawiązac nieformalny klub.
Pytanie tylko co chcielibyśmy przez to osiągnąć?

Myśle że chodzi tu o to aby znaleźć zainteresowanie kims kto by w zamian za reklame troche wspomógł nasze szczytne cele. Czy np dał upusty w naprawach częściach itp. :laughing:

o to to - jako soba prawna mozemy dostawac upusty, po drugie przyjmowac gifty np. na zlotach, wynajmowac lotnisko, parkingi stacje kosmiczne. Mozemy oczywiscie to robic przez osoby prywatne, na firme itd, i mysle ze lepiej gdyby odpowiadalo za to stowarzyszenie niz osoba prywatna. Oczywiscie po przeanalizowaniu za i po co, moze nam sie nie chciec… ale jesli mozna cos miec za free, albo po lepszej cenie do autek ktorych utrzymanie nie jest tanie - to dlaczego nie? Nie sadze zeby pracy biurowej po zarejestrowaniu klubu bylo na tyle duzo, ze nie warto i nie chce sie. (widze ze powtarzam czesto: CHCIEC) CHCE NAM SIE CZY NIE! :slightly_smiling_face:

Mówilismy o tym dawno, dawałem przykłady, że wystarczy na błotnik otrzymać 20% rabatu i z 2400pln robi się 1900pln, myślę, że warto…

warto!!!

Warto, warto. Mam tylko nadzieję, że liczba 6 w naszym gronie utrzyma się na pewnym poziomie, bo kto miał przybyć po otwarciu granic to juz raczej przybył. Teraz pewnie bedzie nas tylko ubywać :frowning: Dbajcie więc o swoje cacka.

To tak jak mówiłem wczesniej, zróbmy liste ochotników :exclamation: :exclamation: :exclamation: I zobaczymy co dalej. Papierologia jest do przebrnięcia i nie ma sie czym przejmować. Dla mnie nie z tym problemów :wink:

Chętni się znajdą, tylko żeby chętni byli świadomi konsekwencji finansowych…opłaty, znaczki skarbowe, pierdołki, przygotowanie statusu i wiele wiele innych..

Myśle że na pierwszych conajmniej 15 osób jak koszty sie rozłoza to nie będzie to jakaś zawrotna kwota. :wink: Najpierw niech sie zbirze tych 15 osób :face_with_rolling_eyes:

do szanownych administratorów: zrobcie osobny temat z listą osób.

Z listą chętnych osób do założenia stowarzyszenia?
Każdy może zrobić.
Ale najpierw wszyscy muszą się dowiedziec co i jak.

Założenie Stowarzyszenia

1.Ustalenie czy ma to być Stowarzyszenie czy
Stowarzyszenie zwykłe.(szczegóły w Ustawie lub przewodniku)
2. Czy będzie tylko oddział główny czy też i jednostki terenowe,
3.W zależności od punktu 1 powiadomić pisemnie Organ nadzoru lub Krajowy Rejestr Sądowy,
4.Wypełnić i wysłać załączone formularze dodatkowo protokół z zebrania założycielskiego, wraz z listą założycieli (imiona, nazwiska, data miejsce urodzenia, własnoręczne podpisy), regulamin działalności.