Często wchodzę na stronę główną z trzech róznych kompów i zawsze działa…
kwestia przegladarek to trzeba kod porzadnie napisac i bedzie banglac…
kwestia czy serw sie wypieprza to osobny rozdzial
hmm ja tez nigdy nie mam problemow
raz mialem problem u brata bo jak wpisywalem www.6.com.pl cos nie chcialo dzialac
ale brat mi podpowiedzial zeby wpisac www.6.com.pl/forum i bylo juz wszystko dobrze ![]()
Ja wchodze z dwóch róznych kompów i nie mam problemów z regóły. czasmi, ale nie za czesto. Trzeba przyznać jeszcze jedno, że na stronie głównej niewiele sie dzieje. Ani zdjęć nie przybywa, tylu klubowiczów przybyło a fotek a ni jednej. Ze spotkań też DUPA. Tak troche kichowato
A pomysł tablic mi sie podoba. Dałem ciała w zeszłym roku apropos kalendarza, ale teraz mam nadzieje że cos zorganizuje. ![]()
a ja kiedys myslalem zeby na tylnej szybie sobie umiescic adresik naszes srtony jakas nieduza trzcionka tylko nie wiem jak by to wygladalo
bo nie lubie tych podkadek pod rejestracje brzeczy to tylko takie plastikowe gowno ![]()
A mi nic nie brzeczy. Jak dobrze założone to wszystko gra. Ja też myślałem nad ta szybą, nie tyle nad szybą co nad roleta. I musze ten plan wprowadzić w życie ![]()
Mi też nic nie brzęczy, bo mam głosny wydech
![]()
Jeszcze jak jeździłem poldkami które notorycznie wykańczałem przez rok i zwracałem fabryce ostatniego dnia gwarancji to w serwisie mieli mnie juz tak dosć że jak tylko zgłaszałem że coś brzęczy szumi czy za głośno pracuje to sie pytali czy kiedyś w końcu jakies radio porządne sobie wsadze i zagłusze to wszystko, bo maja mnie dość
I tak skatowałem trzy poldery, to były czasy. ![]()
U mnie strona i forum chodzi - tylko czasem są problema.
Co do stowarzyszenia to posiadam pełne informacje jak to zrobić bo przerabialiśmy już ten temat z Klubem Vectry.
Niestety nie wypaliło.
Na początek jednak można zawiązac nieformalny klub.
Pytanie tylko co chcielibyśmy przez to osiągnąć?
Myśle że chodzi tu o to aby znaleźć zainteresowanie kims kto by w zamian za reklame troche wspomógł nasze szczytne cele. Czy np dał upusty w naprawach częściach itp. ![]()
o to to - jako soba prawna mozemy dostawac upusty, po drugie przyjmowac gifty np. na zlotach, wynajmowac lotnisko, parkingi stacje kosmiczne. Mozemy oczywiscie to robic przez osoby prywatne, na firme itd, i mysle ze lepiej gdyby odpowiadalo za to stowarzyszenie niz osoba prywatna. Oczywiscie po przeanalizowaniu za i po co, moze nam sie nie chciec… ale jesli mozna cos miec za free, albo po lepszej cenie do autek ktorych utrzymanie nie jest tanie - to dlaczego nie? Nie sadze zeby pracy biurowej po zarejestrowaniu klubu bylo na tyle duzo, ze nie warto i nie chce sie. (widze ze powtarzam czesto: CHCIEC) CHCE NAM SIE CZY NIE! ![]()
Mówilismy o tym dawno, dawałem przykłady, że wystarczy na błotnik otrzymać 20% rabatu i z 2400pln robi się 1900pln, myślę, że warto…
warto!!!
Warto, warto. Mam tylko nadzieję, że liczba 6 w naszym gronie utrzyma się na pewnym poziomie, bo kto miał przybyć po otwarciu granic to juz raczej przybył. Teraz pewnie bedzie nas tylko ubywać
Dbajcie więc o swoje cacka.
To tak jak mówiłem wczesniej, zróbmy liste ochotników
I zobaczymy co dalej. Papierologia jest do przebrnięcia i nie ma sie czym przejmować. Dla mnie nie z tym problemów ![]()
Chętni się znajdą, tylko żeby chętni byli świadomi konsekwencji finansowych…opłaty, znaczki skarbowe, pierdołki, przygotowanie statusu i wiele wiele innych..
Myśle że na pierwszych conajmniej 15 osób jak koszty sie rozłoza to nie będzie to jakaś zawrotna kwota.
Najpierw niech sie zbirze tych 15 osób ![]()
do szanownych administratorów: zrobcie osobny temat z listą osób.
Z listą chętnych osób do założenia stowarzyszenia?
Każdy może zrobić.
Ale najpierw wszyscy muszą się dowiedziec co i jak.
Założenie Stowarzyszenia
1.Ustalenie czy ma to być Stowarzyszenie czy
Stowarzyszenie zwykłe.(szczegóły w Ustawie lub przewodniku)
2. Czy będzie tylko oddział główny czy też i jednostki terenowe,
3.W zależności od punktu 1 powiadomić pisemnie Organ nadzoru lub Krajowy Rejestr Sądowy,
4.Wypełnić i wysłać załączone formularze dodatkowo protokół z zebrania założycielskiego, wraz z listą założycieli (imiona, nazwiska, data miejsce urodzenia, własnoręczne podpisy), regulamin działalności.