Organizujemy klub

no może troszkę się uniosłem :face_with_rolling_eyes:

Ja też jestem ZA

to moze Macias pojawisz sie na ktoryms spotkaniu, przedstawisz teorie, i wespol z ludzmi “odpowiedzialnymi i zapalonymi” przejdziemy do konkretow, slowa przekuwajac w czyn :slightly_smiling_face:

jeśli powiadomicie mnie gdzie i kiedy, odrobinę wcześniej, abym zarezerwował sobie trochę czasu :grinning: , to nic nie stoi na przeszkodzie, :bulb: bardzo by mi było miło Was poznać… a kilka opowiadań, które słyszałem od Mańka… :grinning:

He,he,he juz to widze. Tak jak temat zacząłem wczesniej i powiedziałem, formalnosci to dla mnie pestka. :wink: Najpierw niech sie zbiora chetni :face_with_rolling_eyes: kubus, jakos nie słysze Twojego głosu w tym temacie, pewnie podtrzymujesz swoje zdanie zgodnie z Arturem. :astonished: Może zróbmy liste osób chetnych. Niech nas sie uzbiera 15, zaczniemy działać, a reszta zawsze może dołączyć :sunglasses: Jaki problem. Zawsze można spróbować :open_mouth: A czas pokaże czy warto :confused: Napewno trzeba koło tego chodzić żeby były jakies efekty :frowning: A my nawet na głupie spotkanie dobrze nie możemy sie zebrać :angry: Jestem nadal chętny i służe pomoca w rozkręceniu tego bajzlu. :exclamation:

ja też tak kiedyś mówiłem :confused: a mam za sobą już kilka stowarzyszeń i fundacji… :exclamation: , a jak przyjdzie co do czego to: ja nie mam czasu, ja właśnie wyjeżdzam, ja nie mam kasy, ja mam co innego na głowie, a mnie się nie chce…

no niestety, tak sie zakończyła pierwsza próba podjęcia zrobienia czegos więcej :confused:

I biorąc pod uwagę czynny udział na zlotach raczej to się nie uda. :frowning:

więc jakieś konkrety, a nawet bardziej…

no właśnie o to chodzi, żeby to (jak ma być…) było bardziej pod wielkanoc :slightly_smiling_face:
tzn.: z jajem (a jeszcze lepiej z jajami…)

bo z reguły jest to “słomiany zapał”… a później, dłuuuugo, dłuuugo nic… a później jeszcze mniej… :face_with_rolling_eyes: :face_with_rolling_eyes:

jeśli chodzi o konkrety, to zacznijmy od utworzenia grupy 15 osób. Zobaczymy jaki będzie odzew, jak narazie nie wielu nas tu sie wypowiada, a biorac pod uwage że lista klubowa zaiwera około 30 pozycji, z czego połowa jest poza Warszawą co nie ma większego znaczenia a jednak druga połowa z pozostałej połowy raczej mało sie udziela to jest nas około 7 zainteresowanych co chyba mówi samo za siebie,. :sunglasses:

ale skomplikowanie to przedstawiles :laughing: ale taka jest prawda :confused:

Prawda bywa bolesna, a ta do takich nalezy. Od skomplikowanych rzeczy jestem mistrzuniem. :wink:

no faktycznie jesli chodzi o zaangazowanie 15 osob to moze byc problem. A mam tu jeszcze jedno spostrzezenie - tematem 6 interesuje sie od dawna, takze wszelkimi materialami dostepnymi w internecie, i powiem wam ze strone www.6.com.pl znalazlem juz dosc dawno - ale - ta strona na Macu, na ktorym spedzam 95% czasu nie chodzi - totalna rozpierducha, PC ktore takze mam w domu - to samo - totalna rozpierducha _nic nie dziala. Na forum udalo mi sie wejsc przez jakis przypadek dzien po zakupie 6 ! :slightly_smiling_face: Nie chodzi tu chyba o moj problem braku umiejetnosci obslugi komputera :slightly_smiling_face: . Do czego zmierzam…
Byc moze wielu uzytkownikow 6 i 7 ma ten sam problem ktory mialem ja - nie wiedza ze taka grupa jak nasza istnieje, lub nie moga na nia “wejsc”
Moze mozna pomyslec o promocji strony (ramki tablic rejestracyjnych? itp.) bo wiadomo - w kupie cieplej :slightly_smiling_face: no i sila !
No nie wiem czy jest w tym jakis sens lub logika co napisalem - no chyba chodzi o to ze NIE WSZYTKIM STRONA GLOWNA DZIALA, NIE MOWIAC O FORUM !!! :laughing:

C.D. I NIE MOGA NAS ZNALEZC I SIE ZAANGAZOWAC !!! :laughing:

nie trzeba maca, na firefoxie juz sie rozwala

na PC mam firefoxa - nie dziala :frowning:

moze trzeba jakas zaawanowana opcje wkliknac w przegladarce - zna sie ktos na tym??? :laughing:
np. …opcje zawanowane…niech strona 6.com.pl —DZIALA ! :slightly_smiling_face:

albo:
DZIALAJ STRONO !!!
…chyba mi odbija :laughing: