Poznań - wyścig -Dawid

Zna ktoś szczegóły :question:

pewnie dawid zna je najlepiej … ale z tego co slyszalem w czwartek bedzie sie dzialo … oczywiscie jade a co dokladniejszych ustalen trza z dawidem pogadac …

dzwonilem do sciganta-dawida i juz wiem co i jak … czwartek i piatek treningi a glowny wyscig - sobota .

Cholera nie dam rady i to nie ze względu na brak monety :laughing:

Mam tak samo jak Ty :smiling_imp: jebana robota - ale mówią, że robota to nie zając nie ucieknie.

Ale kiedyś trza na przyjemności zarabiać :face_with_rolling_eyes:

Ale wracając do tematu główny wyścig z udziałem Dawida “BOKIEM” o godzinie 12.15 w sobotę.

Czy ktoś jedzie oglądać wyścig?

Układam sobie w pracy - będę na 65% z familją.

To debilne pytanie, ale z doświadczenia wolę sie upewnić. To w TEN piatek ?? :smiling_imp:
Chciałbym pojechać, może mi się uda.

ten weekend

Dziękuje. Jakieś znaki wywoławcze dla ludzi z forum?? Na przykład “Hail to 6” :grinning: ??

poznasz nas bez trudu :sunglasses:
jadzie sporo ludzi, spoko, na pewno będzie gdzieś jakaś szucha (np. Grubego :laughing: )
ale jak główny jest w sobotę, treningi są czw, pt, a wyjechać mogę w pt po robocie to bedziemy na noc - nie wiem czy nie lepiej być w sob o świcie :face_with_rolling_eyes:

ja wlasnie tak bede … sobota rano …

No , to widzę , że parę Osób zaszczyci Poznań swoją obecnością, zapraszamy, jak by kto przyjechał o dziwnej porze to służę przechowalnią.

To są jakies zawody w Driftingu ? Jest to jakas większa impreza ?

wyścigi płaskie po torze - czy jakoś tak. Nic wspólnego z driftem :sunglasses:

czym startuje? 6?

E30 z silnikiem M-POWER 2,3 litra okolo 260 KM. Kolor biały w trzy pasy wiadomego koloru numer startowy hmmmmmmmmmmmm ??? 27 chyba - zapomniałem :flushed:

tylko nie przyjezdzajcie dzien wczesniej bo jak znam dawidka na drugi dzien nie trzeba bedzie znac numeru zeby poznac go po … torze jazdy . niech sie koncentruje i skupi na debiucie :laughing: opijemy kiedy indziej :wink: