Program o 6 na TVN-Turbo

Kiedys na TVN-Turbo byl program o E24 slyszalem o tym juz przynajmniej od 10 osob , ze to ogladaly ale nikt z nich tego nie nagral.

MOZE KTOS Z WAS???

Chetnie przegralbym sobie to nagranie :grinning:

Mówiliśmy o tym na forum, ale niestety nikt nie nagrał:(

A niemożna by udac się do TVN Turbo i poprosić o kopie programu ??
Myślę że niebyło by problemu :slightly_smiling_face: tylko troszke trzeba by pochodzić :slightly_smiling_face:
I oczywiście zadarmo pewnie by nieoddali :frowning:

Dzisiaj zadzwonię do kumpla i zobaczę co da się zrobić:)

ja niestety nic już nie mogę - z bratową mam baaardzo “utrudniony” kontakt :cry:
Ale może wystarczy emila do nich wysłać… :face_with_rolling_eyes:

a o jaki program chodzi ?? ten niemiecki motor vision classic ?? tam było 10-15min o tylko e24 i ja to nagrałem :sunglasses:

urywków to i ja mam dużo ponagrywanych :wink:

Podajcie dokładnie o jaki program chodzi tytuł lub cokolwiek co pomoże go zlikalizować.

Oj, oj,oj masz to kasecie video czy zgrane na kompakt?? jak bysmy to zrobili, bardzo chcialbym to nagranie miec, newet jesli to nie byly cuda.

mam to na kasecie i będę 15 stycznia w Tarnowie na weselu - więc jakby co … :sunglasses:

Będziesz jechał przez Warszawkę :question:

przez Warszawe na pewno nie - moja stała trasa to Koszalin-Toruń-Łódź-Piotrków Tryb.-Kielce-Tarnów :sunglasses:

Hmm… Szkoda, bo z przyjemnością zobaczyłbym Twoją mordeczkę.

daj do zakladu jakiegos co robia kopie nagran, niech wypala ci to na cd i wrzuci sie na serw…

No chętnych by było paru :wink:

Jak zawsze :laughing:

wiecie co - to jest myśl - spróbuje załatwić zgranie z kasety na kompa :sunglasses:

Można by było zrobić ---- DOWNLOAD ----

Ja też mam pare jakiś nagrań,ale to są dosłownie urywki, z tym żeniestety z mojej kasaty niewiele da sie zrobić, bo kopia jest fatalna./ A tak apropos. KUBA jak długo bedziemy jeszcze czekac na zrobienie kopii z mazur :question: :question: :question: :question: :question: :question: :question: :question: :question:

spróbuję coś wykombinowac - mam własne nagranie z mazur, 10-15 o e24 i 10-15 o e9 z tvn turbo (tłumaczenie z motorvizja classic) :sunglasses: Najwyżej zgram na kasetę i wyśle do wawy i sobie przegracie między sobą :sunglasses: