Dokładnie tak samo myślałem - że się chłopaki do Toronto wybierają.
A 220 na 4 – i oczywiście znaki mówiły że można 50 km/h - ale na tych znakach niepisze jakimi samochodami ;););););)![]()
Dokładnie tak samo myślałem - że się chłopaki do Toronto wybierają.
A 220 na 4 – i oczywiście znaki mówiły że można 50 km/h - ale na tych znakach niepisze jakimi samochodami ;););););)![]()
jakby mi odcianało przy 7 to też bym miał na 4 - 220km/h ![]()
wg moich rozważań - twoja osiągnie to samo na piątym biegu ![]()
Ciekawe ile moja poleciałby na 4 biegu (którego oczywiście nie mam
)
A wg moich rozważań na czwartm biegu to pojechałbym 240 km/h i wcale bym nie miał 7000 obr./min. tylko 6750 obr./min. ![]()
a ile masz przy 220 na czwartym biegu ![]()
Mnie się robi przy 185-190 km/h około 5500 obr/min ![]()
Wskazówka wchodzi na czerwone pole…czyli około 6000 obr.min
fajnie
Ja pojutrze zmieniam świece, filtry, założę pożyczoną pompkę paliwa od Adasia i będę testował - może się coś polepszy ![]()
fajnie
Ja pojutrze zmieniam świece, filtry, założę pożyczoną pompkę paliwa od Adasia i będę testował - może się coś polepszy 8)
Fakt po co Adasiowi pompa paliwa… ![]()
Fakt po co Adasiowi pompa paliwa…
![]()
![]()
Ciekawe podejście, jak mu wykręcałem to nie wpadłem na to ![]()
Dobre, rozbawiłeś mnie do łez ![]()
ja jeżdżę na Vi-POWER i nie potrzeba pompki ![]()
heh żeby u nas we wsi SHELL wybudował swoją stacje. A tak najbliższy jest w Kołobrzegu ![]()
No i kicha, odebrałem wczoraj szóstkę i dzisiaj oddałem z powrotem, bo ze skrzyni biegów cieknie olej w czasie pracy silnika
, więc wydech dopiero w przyszłym tygodniu, a i nie wiem czy do Toronto bedę mał czym jechać ![]()
nie poddawaj się - zawsze pozostaje NADZIEJA ![]()
…albo siódemka ![]()
Holera, wymieniany był uszczelniacz w skrzyni, bo był nie wyraźny i porżneło go, dzisiaj jadę o 12 odebrać szósteczkę… Siódemką w zastepstwie nie przyjechałbym, bo małżonka wyjechała z Dziećmi na wczasy ![]()
OLEJ W AUTOMATYCZNEJ SKRZYNI BIEGÓW SPRAWDZA SIĘ NA PRACUJĄCYM MOTORZE, PRAWDA ![]()
PRAWDA - i to trza przejechać się troszku żeby automat przerzucił wszystkie biegi - i wtedy sprawdzamy ![]()
PRAWDA - i to trza przejechać się troszku żeby automat przerzucił wszystkie biegi - i wtedy sprawdzamy 8)
Dziekuję
Mareczku… Utwierdziłeś mnie w mojej wiedzy ![]()