spot na pieszo

nie ważne gdzie , nie ważne kiedy, napiłbym się z Wami poprostu
w tamtym roku było fajnie teraz będzie fajniej :laughing: :v:

ja tez jestem chetny :sunglasses: rozpracowac jakies male WD40 :grin:

mozna by cos zorganizowac :face_with_rolling_eyes:

No to czekam na was w domu :slightly_smiling_face:

ja też :stuck_out_tongue: , więc może zróbmy videokonferencję na skype :grin: , albo niebytków z zimowej imprezki zapraszam na 30.01.2010 na moje imieniny :sunglasses:

zawsze jak coś się kręci u Ciebie Macias to jestem w robocie i na dodatek samochód mam rozwalony, a tak mam blisko… :face_with_rolling_eyes:

bo ty zawsze wszystkich nakręcisz, a później się wykręcasz sianem :lup:

:flushed: ok, będę, chociaż później będę szedł 15 km z buta … :smiling_imp: :smiling_imp:
a co do spotu to myślałem o jakiejś knajpie na początku lutego w stolicy, powiedzmy 5 luty ,chyba , że ktoś proponuje gdzie indziej…

nie zeby stolica mi nie pasowala, ale co z propozycja Maciasa :question: :grin:

p.s. Gorgu do kiedy na Nas czekasz u siebie :question: bo nie wiem jaki kierunek obrac :laughing:

Macias , ja jestem za.

to mało coś nas :v: , a może wprosimy się 30-go do HELMUT’a , skoro zaprasza na tor :smiling_imp:

Pytanie czy helmut tez jest za? :wink:

on pewnie tak, gorzej to na pewno zniesie jego rodzinka :wink:

Damy rade, ale raczej proponaowałbym co byśta furkami wpadli bo na torze jest przednia zabawa, jeździliśmy troche w zeszłą sobotę po Poznaniu, przy tym mrozie sól nie groźna, omiata się ją zmiotką, tyle że z zimówek nie za dużo mi chyba zostało :face_with_rolling_eyes: :smiling_imp:

Ja upalam na tym :stuck_out_tongue:

Z racji tej, że w marcu rodzi mi się potomek, to nie wiem czy uda mi się oswoić, moją lekko zciśnieniowaną żonkę, że istnieje duże prawdopodobieństwo mojego noclegu w Poznaniu :confused: Ale będe próbował

Jeśli potrzebujesz na leśną dróżkę to ZA SŁABE! jeśli na trase to nie potrzebne

:laughing:

Do marca chyba zdazysz wrocic :wink:

Ktoś mi to zagwarantuje ?? :slightly_smiling_face:

Jeśli chodzi o konkrety to prosze o numery rej. chętnych co by załatwić wjzdówke na tor, jeśli chodzi o pozostanie i wieczorną impre to troche się pokomplikowało (choroba mojej mamy) i w tą sobotę u mnie odpada (chyba że Mati coś wymyśli)

i dalej o suchym pysku… :face_with_rolling_eyes: