strefa Clubowa

Witam i dziękuje za wpuszczenie mnie do strefy clubowej. Chcę poruszyc ten temat bo jest mi źle…oj jak mi jest teraz źle, pisze na tej, otwartej dla wszystkich stronce, żeby dać swój głos dezaprobaty dla całego zajścia a mianowicie dla przywilejów strefy clubowej które od chwili zaistniały, otóż według mnie do pogadania ze wszystkimi jest forum użytkowników i miłośników natomiast WASZE czy teraz już NASZE wsólne sprawy nieżadko prywatne powinny być załatwiane na stronie własnie clubowej i nie ma tu znaczenia fakt posiadania tego cudu techniki jakim niewątpliwie jest e-24 ale fakt przynależności do otoczenia, wspólnego komunikowania się, wspólnych spotkań i zabawy, w związku z tym co już napisałem, nawet jeżeli będzie to skutkowało zablokowaniem dla mnie wejścia na strone clubową, proponuę aby była on tylko dla tych którzy zostaną zarekomendowani przez co najmniej kilku już oficjalnych clubowiczów.Przepraszam za tak długi wywód ale mam wrażenie że to między innymi przezemnie jest ta debata. Gorąco Pozdrawiam.

jakoś tak nie łapie, to w końcu ta dezaprobata bo Ty zostałeś wpuszczony czy bo inni tam są?
Generalnie wydaje mi się że jest mniejwięcej tak jak mówisz, członka rekomendują klubowicze i rozmowy są też na tematy znane klubowiczom.

broń Boże dlatego że są inni, źle chyba odczytałem niektórych wypowiedzi a może dobrze na temat obecnosci w tej strefie i naszła mnie cheć wypowiedzenia się, oczywiście jestem dumny z tego że zostałem wpuszczony a tym samym doceniony przez PRZYJACIÓŁ, jeszcze raz Goraco Dziękuję

no to doszedł na nowy gaduła - tu będzie gadał jak najęty a na imprezkach będzie nam śpiewał - i dobrze nam tak łobuzom :laughing: :laughing: :laughing:

We wtorek spotkanko, może grono strefy klubowej się powiększy :wink:

no zobaczymy - na razie nie zapeszajmy :sunglasses:
Kto kupuje prezenty dla wszystkich :question:

Kubuś, zarezerwujesz stolik :question:

Si, na 20.00. Proszę o podanie kto będzie… :bulb:

Proponuję dostęp dla Xawier’a i James’a do strefy klubowej.

Popieram :bulb:

JEDNOCZEŚNIE PROSZĘ O DOPISYWANIE DO TEGO TEMATU PROŚBY O DOSTĘP :bulb:

Xavier w Strefie Klubowej zaczął nowy temat i napisał w nim:

Tak jak w temacie , dzięki wielkie za miłe przyjęcie, i dostęp do SK.
Mam nadzieję że znajomości będą sie rozwijały :slightly_smiling_face: wiadomo pierwsze kroki są najtrudniejsze :slightly_smiling_face: w lato napewno pojawie się w Koszalinie :slightly_smiling_face: bądz innym ciekawym miejscu razem z Wami. Jeszcze raz dzięki za wszystko.

Wniosek nasuwa się sam…
Pozdro!

Nie kumam, jaki wniosek :question:

…że warto pojawiać się na spotkankach. Człowiek raz przyjechał, a ile dla niego radości… Zobaczymy jak będzie z realizacją postanowień.

:laughing: wszystko kumam :wink:

No to gitara :exclamation: Kubuś… Ty jeszcze w pracy :question:

nic mi nie mów… :confused: Dopiero niedługo wychodzę, prezenty nie popakowane, chinka nie kupiona, eee, do dupki… :face_with_rolling_eyes: Ale są Święta wię kładę na to - trza się uśmiechać i bnyć w dobrym nastroju :laughing:

Ja o 16 jeszcze zdjęcia będę robić na żołnierskiej wigilii. Ale prezenty popakowane i choinka ustrojona…

a mnie wpuścicie:)?

No nie wiem :question: Jak będziesz tak szybko uciekać :laughing: