strefa Clubowa

ehh wiedziałem, że podpadłem:) No cóż może kiedyś sobie na dostęp zapracuje, a narazie muszę zadowolić się forum ogólnym:)

Bond…James Bond?
who you ? oj źle to zabrzmiało, a ktos Ty?

Polak mały:)

sorki, zapomniałem o Tobie ale już nadrabiam :wink:

Dziękuju:)

chmmm, zupełnie nie jak james bond… :sunglasses:

ale o co chodzi:)?

siedzi facet przy barze, podchodzi do niego baba i patrząc prosto w oczy mówi–“Bond…James Bond” na co facet–“Of…fuck of” :grinning:

zdarzyło się kilka razy w życiu jak pyskaty bardziej byłem:)

a ja mogę do strefy klubowej się dostać

A czemu nie :question:
Łyżwa, rekomenduję kolege, pozanałem i nawet kiedyś w miłych okolicznościach kielicha wypiłem :wink:

dzięki dzięki za pamięć, pewnie jeszcze się przytrafi kilka okazji do następnych kolejek z kielonkiem, za rekomendację też dzięki. pozdrawiam z zasnieżonego szczecina

moge sie przydac w strefie klubowej ;)?

co tak niesmialo pytasz :question: :grinning: jasne ze mozesz sie przydac :wink: trza tylko Arturka scignac zeby dal Ci dostep do strefy jak sie pojawi na forum :sunglasses:

niesmialo.. po prostu chociaz tutaj udaje ze grzeczny jestem :grinning:

eee tam bedziesz udawal :sunglasses:

to ja też poproszę… Maniek miał mnie zarekomendować ale pewnie zapomniał…

haaa, człowiek od złotej :laughing: cześć, jak się jeździ :question: To chyba najlepszy silnik jakim jeździłem jeśli to zwykłe 3,5 :laughing:

a to ty ukręciłeś w niej wał :smiling_imp: , czy ten typ tak już miał :grinning:
… a co do jazdy, to zawiele jeszcze nie poganiałem w tym śniegu po pachy :confused:

:astonished: jaki wał :question: :question: :question: Przecież Ja jechałem z miesiąc temu z Maniusiem jak byłem u niego w Zgorzelcu :bulb: Sam nie dałbym rady bo się fotel nie ruszał i za krótki jestem :sunglasses:
Ale jako pasażer poczułem się naprawdę b. pozytywne :sunglasses: wrażenie - moja po prostu chodzi dużo słabiej :face_with_rolling_eyes: