po niecałych 500 km od zakupu coś zaczęło okrutnie nap…ć (wcześniej odczuwało się dziwne drgania przy około 40-50 km na godzinę), po rozbiórce okazało się, że rozpadła się podpora wału, a jak wyciągnąłem wał
… był zespawany (wyglądało na spaw położony elektrodą grubości xxl) - w osiowym przesunięciu jakieś 4 mm
![]()
to jestem zdziwiony, jak mnie Maniuś wiózł to tak jak mówię - byłem pod wrażeniem ![]()
A może była zmieniana skrzynia i ktoś nieumiejętnie dorobił wał ![]()
też jest to prawdopodobne, ale…
- to nie mogło długo chodzić

- raczej to wygląda na urwanie, a nie skrócenie i zespawanie

nieto żebym był upierdliwy, ale chciałbym zobaczyć co się dzieje w strefie klubowej, rekomendacje już dostałem a co dalej to nie wiem więc się delikatnie upominam. hi hi
chwila, chwila, bez nerwów
A rozmawiałeś z Mańkiem ![]()
na fali prosb o dostep do strefy klubowej dolaczam swoja:
Podanie
Zwracam sie z prosba o dostep do strefy klubowej posiadaczy jedynej slusznej marki, a dokladnie jej szczegolnych modeli, ktoremu to forum jest poswiecone. Prosbe swoja motywuje szczegolnym zainteresowaniem ww modelami, posunietym az do zakupienia jednego z nich. Poza tym nienaganne maniery, dobre wychowanie, i kolekcja dwoch znaczkow pocztowych (z tego roku). Chciallbym tu tez napomknac, ze pojecie “finka” nie jest mi obce, a z doswiadczeniami z nia zwiazanymi lubie sie dzielic z innymi…
z powazaniem
GORG
![]()
zdziwił się jak to usłyszał, ale załatwił mi już drugi wał
… i całe szczęście, bo w łodzi przerzuciłem jakieś 50 wałów w czterech graciarniach i żaden nie pasował… ![]()
zrobiłem na nim jakieś 120 km i na razie jest oki! ![]()
poza tym wałem, jest jeszcze w autku parę drobnych usterek, ale staram się je systematycznie eliminować…
a jako, że kolega się pojawił na spotkaniu i właściewie jest już znany to ja rekomenduję chcetnie - teraz prośbą do Łyżwy o kliknięcie gdzie trzeba ![]()
Jestem równiez jak najbardziej za. ![]()
tak wiec zwracam sie z prosba do Lyzwy o KLIK ![]()
czyli gorg kilik, ok
zglaszam sie z prosba do ojca prowadzacego o przypomnienie sobie jeszcze o mnie ![]()
zeby nie bylo ze zaponial ![]()
To jeszcze Zalew i Macias, kto rekomenduje? jakie furki?
Lista robi sie coraz liczniejsza, ciekawe jaka będzie frekfencja na spotkaniach. ![]()
7 e23 '84 2.8i
Czy zeby dostac dostęp trzeba pojawiac sie na warszawskich spotkaniach czy tylko ogólnopolskich. Ze stolicą jest dla mnie trochę mały problem-odległość.
Cierpliwości, dostęp jest ograniczony ponieważ piszemy tam o różnych rzeczach i podajemy różne tematy - trudno rozmawiać o niektórych sprawach z ludźmi, których się nigdny nie widziało ![]()
Już za chwilkę majówka, w kwietniu Poznań dryft, na pewno będzie okazja żeby się z kimś spotkać… ![]()
Poza tym z Gdańska to tylko 300 ![]()
Najpierw należy troiche sie poudzielać na stronie, wnieśc coś do naszych “rozmyślań”, uzbroić sie w cierpliwość, pokazać na jakiśm spotkaniu, wykazać że zależy i bez problemu dostaniesz sie do strefy klubowej ![]()