Termin zlotu w czerwcu "SANDOMIERZ" i okolice

Postarajmy się określić do połowy marca maksymalnie żeby zarezerwować BAZĘ.

Oprocz 5-9 czerwca glosuje rowniez za 29 maja - 1 czerwca

dodałem opcję

Moim zdaniem jeśli zabieracie ze sobą dzieciaczki to termin z 1 czerwca byłby dobrym rzutem. Można zorganizować im fajny Dzień Dziecka. Zresztą nie tylko im :grinning:

24 do 28 czerwca odbywa sie wczesniej wspomniany Rajd Polski pierwszy raz w historii jako eliminacja mistrzostw swiata rajdow samochodowych, jestem za calkowitym wykresleniem ostatniego terminu z ankiety.

Poznaniaki, jakies wiesci na kiedy bedzie celowana 8 edycja YP ??

nie 8 tylko 7 :wink: http://www.youngtimerparty.pl/ 28-29 marca

Ale 8 wypada gdzieś koło czerwca własnie…

aaaa kurde nie pomyślałem, choroba daje o sobie siwe znaki :laughing:

no to srajda… rodze w tym czasie jakoś. Nie mogę nic wpisać :face_with_rolling_eyes: mogę dojechać jak coś zostanie po pępku :laughing:

Jeśli wszyscy mają dzieci nieszkolne. Mi pasuje 19-22.

Ja nie mam ich wogóle więc przystosuję się do większości :slightly_smiling_face:

Aniu poważnie :question: nawet trochę :question: :grin:

Mi pasuje tak jak Adamowi wiec po co w ogole to glosowanie?? :stuck_out_tongue:

Jak dobrze pójdzie to urodziny będę obchodził w Sandomierzu :pa:

na samą mysl już mnie głowa boli :grin:

Bedziesz Milosz musial Kubie napisać usprawiedliwienie

Glosuje za koniec czerwca, 22 - 24.5 bedzie spotkanko we Vysokém Mýtě. Tradycyjnie. Šliwka i kielbaska.

Jakies nowe decyzje?? bo w ankiecie remis…

Poruszylem temat toru w Kielcach, wiem juz , ze na 100% nie wjedziemy w sobote ani niedziele, jeszcze nie znam kosztow ale to kwestia najblizszych dni. Do ewentualnych dalszych dzialan przydalby mi sie termin zlotu…

wiem , że to nieistotne ale jestem za 19-22 :slightly_smiling_face:

trochę nie rozumiem, czy to znaczy, że wjedziemy w poniedziałek :question: i cena, którą podasz to będzie właśnie za dzień w tygodniu :question: