Termin zlotu w czerwcu "SANDOMIERZ" i okolice

Dla mnie bomba!

No dobra - rezerwuję.
Proszę o wpłaty 50 zł. Pieniądze te będą wam odliczone przy regulowaniu rachunku lub też pójdą na opłacenie np. grilla.
Osoby które wpłacą, a nie przyjadą… hmm :wink:

nr konta:
37 1140 2017 0000 4302 0614 6049
ANDRZEJ GORGOŃ

tytuł:
Zlot 2009 Goloborze

KONIECZNIE WPISUJCIE NICK JAKIM JESTEŚCIE PODPISANI NA LIŚCIE OBECNOŚCI!!!

gorgu, najpierw pisałeś:

Nocleg w pokoju 2 osobowym - 50 zł / os

• nocleg w pokoju 4 i 5 osobowym - 40 zł / os

a teraz:

W pokoju 4-osobowym-45 PLN/os
w pok. 3-osobowym – 50PLN/osoba
w pok. 2-osobowym – 60PLN/osoba
w pok. 1-osobowym-90 PLN/os

już zdrożało :??:

Gorgu, naliczylem na szybko okolo 15 dzieci, wiec mysle, ze nie tylko dla mnie ustalenie paru faktow przed dojazdem na miejsce jest dosc istotne. Dzieciaki stanowia coraz wiekszy % uczestnikow zlotu a co za tym idzie kosztow.

Wiadomo, ze dzieci dzieciom nie rowne, inaczej z kilkumiesiecznym malenstwem inaczej z 12 latkiem.

Mnie interesowalo by np.

• od jakiego wieku dzieci sa liczone jako osoba jesli przyjezdzaja z wlasnym sprzetem do spania lub spia z rodzicami.
  • Czy znizka na starsze dzieci tyczy sie tylko przypadku, ze nie sa liczone w pokoju jako osoba?? czy np. wyjazd 2+2 to tani nocleg dla dzieci w pokoju 2 osobowym, czy rowniez w 4 osobowym.
  • Czy datale typu kto w ilu osobowym pokoju itd… ustalamy wczesniej czy na miejscu. Fajnie bylo by uniknac problemow typowych dla Koszalina typu dwie rodziny w jednym pokoju zrobionym z korytarza, lub 4 osobowa grupa w dwoch dwojkach choc chcieli 4ke…

Nie chce Ci bardzo zawracac glowy, ale tak juz maja ochotnicy organizatorzy - a dodatkowe info interesuje zapewne nie tylko mnie.

Macias - zauwaz, ze podzielone jest na info dla nas od Gorga i informacje ogolne skopiowane z ich strony… :face_with_rolling_eyes:

taaak to odwieczny problem policka :face_with_rolling_eyes:

a co do cen “niewczytałem się” :piwko:

Wrzucę tu niedługo jak podzielone są pokoje. W większości przypadków są dwójki. Dla Miłosza, Helmuta wiadomo - pokój większy się przyda…
Jest jedna czwórka też dla pojedynczych samców - ale takich które się znają :slightly_smiling_face: Np. Macias, Kuba, Maniek, Stoker - no chyba że Wam to nie pasuje :v;
Dowiem się jak z dziećmi…

Zniżki dla dzieci:

• dzieci do lat 3 - gratis
  • dzieci od 3 lat do 7 - nocleg- całość, wyżywienie - 50%
  • dzieci od 7 lat - pobyt pełnopłatny

zmiana planów dla mnie dwójka :smiling_imp:

Ludziska.
Na zlocie w niedzielę rano chciałbym dla urozmaicenia i ogólnego pożytku zorganizować pokaz i szklenie z ratownictwa drogowego. Przyjadą profesjonalni ratownicy i pokażą jak zachować się i pomóc. Tzn. jak zabezpieczyć auto, jak wyciągać poszkodowanych, pierwsza pomoc dorosłym jak i dzieciom, i takie tam. Długo szukałem kogo zaprosić - opcji jest dużo jak i opinii na temat tych szkoleń (większość pozostawia niesmak). Znalazłem firmę www.emermed.pl która się tym zajmuje. Rozmawiałem z nimi i przysłali wstępną ofertę. Ustaliłem że miałoby to trwać ok. 1.5 godz.
Myślę że koszt oscylowałby w granicach ok. 50 zł od samochodu.
Co wy na to? Myślę że za 50 zł to nie majątek.
PS
Nie mam z tą firmą żadnych układów :slightly_smiling_face:
Wydają mi się najrozsądniejsi…
Dołączam pdf’a od nich

Nie od dzis dreczy mnie koszmar, ze stane kiedys przed faktem, ze trzeba pomoc a ja nie wiem co mam zrobic. Jestem zdecydowanie za. Tylko zeby nam fur nie podpalali…

Jak najbardziej jestem za tym pomysłem. Kalkulując cały wyjazd te 50 zł to niewielka kropelka…alkoholu… :slightly_smiling_face:

jestem za, byleby nas z własnych fur przez dach nie chcieli wyciągać :smiling_imp:

Ja też za.

O co chodzi z tym niesmakiem po innych firmach?

Niesmak - pitolenie teoretyczne, bez manekinów, generalnie sprzedaż apteczek. Za tą firmę też nie dam sobie ręki uciąć. Jeśli ktoś ma doświadczenie z tego typu usługami to niech podrzuci. Szukałem takich kursów w woj. świętokrzyskim. Jest nawet jakiś ośrodek w Miedzianej Górze przy torze. Trudno wybrać najlepszą opcję nie mając doświadczenia z takimi instruktorami, dlatego szukając intuicyjnie chciałem wybrać profesjonalistów…

Pytanko… zaliczka 50zł od osoby czy za pokój?

Pokój