Termin zlotu w czerwcu "SANDOMIERZ" i okolice

i nie przeczytał :face_with_rolling_eyes:

lepiej :question:

Chyba czas już , co by się ostrzeżenia posypały :smiling_imp:

do kiedy trzeba dac znac na ile nocy i ile osob ??

Na początku kwietnia będziemy się rozglądać za bazą. myślę że w kwietniu trzeba mniej więcej wiedzieć ile osób…

W tej chwili mam 3 propozycje. Trudno znaleźć obiekt na ok. 50 osób w tamtej okolicy :slightly_smiling_face:

1. Sandomierz
    http://www.motelalibi.pl/oferta.html
    Wstępnie od osoby 75 zł za dobę ze śniadaniem

2. Sandomierz
    Motel "Królowej Jadwigi"
    Wstępnie od osoby … zł za dobę ze śniadaniem

3. Jacentów
    http://hotelmagnat.pl/
    Wstępnie od osoby(czekam na ofertę) zł za dobę ze śniadaniem. Tutaj gościli już zloty aut zabytkowych.

trzecia opcja wygląda ciekawie :slightly_smiling_face:

75zl za nocleg w tamtym rejonie wydaje mi sie odczuciowo kwota dosc wysoka, ale w pelni sobie zdaje sprawe, ze latwo krytykowac - gorzej cos zalatwic wiec dostosuje sie oczywiscie do tego co zalatwisz.

Co do tych ofert to na bazie stron internetowych mozna powiedziec, ze wszystkie ciekawe.

Dla mnie trzeci wygląda ciekawie. Grill z zadaszeniem na 40 osób :wink: :piwko:

A w którym mają największy penthouse?

a może chodzi ci o DarkRoom :grin:

I jest jakaś decyzja co do miejsca zlotu?

1. Jacentów
    http://hotelmagnat.pl/
    Wstępnie od osoby(czekam na ofertę) zł za dobę ze śniadaniem. Tutaj gościli już zloty aut zabytkowych.

No tutaj to za drogo chyba: chcą 140 zł za pokój 2 osobowy ze śniadaniem…
W tym motelu za 75 zł nie zmieścimy się wszyscy. Jest opcja że część będzie mieszkała w innym hotelu bliżej centrum Sandomierza.
uff - Szukam dalej. No masakra jakaś!

140zł za dobę ze śniadaniem nie jest tragicznie. Jaka cena za kolację/grill?

Napisałem nie jest tragicznie biorąc pod uwagę ile dojazd wyjdzie :wink: Bo to i tak zawsze największy koszt :grin:

Oczywiście jak się da taniej i lepiej, jestem za!

Ostatnio na jednym ze zlotów była taka “akcja”:

Jedna osoba zbierała zaliczki. Wpłaciła zaliczki. Potem część osób nie dojechała, a szef chciał kasę bo była rezerwacja. Oczywiście mówimy: Chyba po to była zaliczka??? Po dwóch straconych godzinach, odjechaliśmy bez dopłat. To tak w ramach ustalania co i jak, żeby nie było niejasności, warto to ustalić.

Dziękuję za uwagę. :grin:

Ale sie czasy zmieniaja. Jak jezdzilem w te okolice kilka lat temu, to norma bylo 20zl za nocleg, dwa razy taniej niz gdzieindziej bo w koncu rejon do niedawna najbiedniejszy w calym kraju… Niedlugo do Japoni bedziemy jezdzic, zeby taniej przenocowac :smiling_imp:

140zl za pokoj jest w prawdzie do przezycia, ale na caly zlot to juz 420zl + jedzonko + biesiady, PALIWO!!! i bez 1000-1500zl szkoda nosa za drzwi wystawiac :slightly_smiling_face:

Za dzieci licza dodatkowo, czy jak sie upchnie w dwuosobowym to zostaje 140 za pokoj??

Mysle, ze jak nie znajdziesz niczego innego w krotkim czasie, to trzeba bedzie podjac jakas decyzje, bo zostaniemy na lodzie…

PS: Ja sie wybieram zaraz po zlocie na Rajd Polski, wiec w razie W moge zajechac z Campingiem :v:

Jest miejscówka:

Miejsce nie wygląda bardzo zachęcająco no ale… chodzi o bazę wypadową.
ok. 50 zł od osoby (może jeszcze mniej) zniżki dla dzieci itd. śniadania 18 zł, obiady 25 zł.
Mają dla nas miejsca. W sobotę co prawda mają jakieś wesele, ale miejsce na grilla jest wolne. Zmieni się trochę charakter wycieczki - będzie bardziej wypoczynkowo - góry świętokrzyskie, muzeum hutnictwa, spacerek na święty krzyż i takie tam. Sandomierz zrobimy w niedzielę.

W tym hotelu magnat jacyś strasznie zalatani, ponieważ mają dużo wycieczek szkolnych i dzieciarnię ogólnie…więc mi jakoś nie pasi.
Nadal szukam…

Gołoborze mi pasi. Wesele chyba nie przeszkadza, byle parking był dla szóstek. Nie ważne gdzie, ważne w jakim gronie!

gorg’u rezerwuj, nie ma co się zastanawiać najważniejsze, że tanio i sie pomieścimy, a i druchenki jakieś bedą :smiling_imp:

Z zewnatrz wyglada jak wyglada, ale w srodku przynjamniej na zdjeciach reklamowych ladnie, lokalizacja nie najgorsza, miejsce do biesiadowania jest… Jesli ceny maja byc dobre i sensowny parking na rekiny to jestem za.

Mam odpowiedz z ośrodka. Zjechali nam po 10 zł z cennika. Dla dzieci zniżki już pewnie na miejscu w zależności od wieku i takie tam…

Centrum Wypoczynku Gołoborze

Witam!
Nocleg w pokoju 2 osobowym - 50 zł / os

• nocleg w pokoju 4 i 5 osobowym - 40 zł / os
  • śniadanie (bufet) - 18 zł / os
    obiadokolacja - 25 zł / os
    grill ( w zależności od menu) - 50 - 80 zł / os

Dla dzieci : proponujemy na terenie ośrodka boisko do piłki siatkowej, nożnej, piłkazyki, bilard, tenis stołowy.
Wyrażamy zgodę na zakwaterowanie psa.

Tutaj jeszcze ogólne informacje od nich.

INFORMACJE O OŚRODKU:Centrum wypoczynku „Gołoborze” to nowo otwarty ośrodek konferencyjno - wypoczynkowy.
Położony jest w sercu Gór Świętokrzyskich u stóp Łysej Góry.
Z pokoi hotelowych rozciąga się przepiękny widok na Święty Krzyż.
W pobliżu przebiegają atrakcyjne szlaki turystyczne.
Każdy pokój wyposażony jest w pełny węzeł sanitarny.
Goście mogą skorzystać z restauracji na 200 miejsc, sal konferencyjnych, kawiarni, pracowni komputerowej, bilarda, tenisa stołowego, piłkarzyków, sauny , kabiny infrared, łóżek do ćwiczeń rekondycyjnych, , kortu do tenisa ziemnego, wanny spa ( z hydromasażem ), boiska do piłki plażowej i piłki nożnej.
Na terenie ośrodka znajduje się dozorowany parking, grill na 200 osób, miejsce do organizowania ognisk .
CENNIK
Serwis kawowy – 7 PLN
Serwis kawowy z ciastem –12PLN
Śniadanie (szwedzki stół)– 18 PLN
Obiad lub obiadokolacja– 25PLN
Deser –10 PLN
Kolacja –25 PLN
Uroczysta kolacja – 80-100 PLN
Ognisko ,grill-60 -80 PLN
Przy ognisku –szkolenie na czarownicę i zbója świetokrzyskiego-300 PLN
Soki ,napoje 5 PLN
Muzyka na żywo – 600 PLN
Karaoke – dodatkowo 200 PLN
Wynajecie sali -150-500 PLN/dzień
Wieczorem w części rekreacyjnej możliwość turnieju w bilarda, tenisa stołowego , piłkarzyki , rzutki itp.., kąpiel w wannie z hydromasażem, sauna , kabina infra red i ćwiczenia na łóżkach do rekondycji.( osobno płatne lub możemy wliczyć ryczałtowo w cenę)
Możemy zorganizować przejażdzkę wozami przy płonacych pochodniach – cena 20 PLN / os
Proponuję również mecz w piłke nożną , turniej w siatkówke plażową i tenisa stołowego

Noclegi :

Dysponujemy 46 pokojami , które mogą być wykorzystane jako jedno ,dwuosobowe lub trzyosobowe, lub czteroosobowe
W pokoju 4-osobowym-45 PLN/os
w pok. 3-osobowym – 50PLN/osoba
w pok. 2-osobowym – 60PLN/osoba
w pok. 1-osobowym-90 PLN/os
Doba hotelowa liczona jest od godz 14.00 do godz.10.00 dnia następnego
Przewodnik – 250 PLN

Przedpłata 20% wartości zamówienia stanowi rezerwację

ORGANIZUJEMY:

spotkania przy grillu i ognisku (z muzyką),
szkolenie przy ognisku na czarownice i zbója świętokrzyskiego
spacery na Górę Chełmową ( najstarszy rezerwat modrzewia w Polsce)
przejażdżki wozami, bryczkami z płonącymi pochodniami po Górach Świętokrzyskich,
pokazy wytopu żelaza metodą starożytnych przodków-dymarki świętokrzyskie – 500 PLN
występy artystyczne,
rajdy piesze po Górach Świętokrzyskich,
wycieczki rowerowe- posiadamy wypożyczalnię rowerów,
wieczór szkocki
wycieczki autokarowe po atrakcyjnych miejscowościach kielecczyzny tj. Jaskinia Raj(ścisły rezerwat przyrody), skansen w Tokarni, Kadzielnia-rezerwat przyrody nieożywionej, Oblęgorek- Muzeum Henryka Sienkiewicza, Zagnańsk- pomnik przyrody dąb Bartek, Nowa Słupia- Muzeum Starożytnego Hutnictwa, Krzemionki Opatowskie- rezerwat archeologiczny, ruiny zamku gotyckiego z XIII wieku w Chęcinach, Sandomierz, Św. Krzyż- klasztor i Muzeum Przyrodniczo-Leśne, Kurozwęki- stadnina.