Tomek Bilski wywalił wszystko co miał na złom

No tak.
Wszyscy mieli się z nim kontaktować w końcu ja dziś zadzwoniłem a chłopak mówi, że już nic nie ma!

Tak to jest… Ja też mam róznych rupieci do beemek, ale nie wyrzucam…

Trochę to i dobrze, jest to znak sygnał, że trza się mobilizować i cośwymyślić na przyszłość :wink: Ale o tym na najbliższym spotkaniu :sunglasses:

Ech…

Ech co :question: Tommy powiedz coś :bulb:

No co mam powiedzieć?
Za chwile któraś z tych części będzie potrzebna i zrobi sie problem, szukania, itd. Trzeba było kupować jak były dostępne!
Ja przynajmniej lampy wyrwałem…

A już są :question: Dostałeś je :question:

Prosiłem, żeby wysłał do Dawida. Przyjdą dziś lub jutro… (mam nadzieję)

trza kciuki trzymać :wink:

Wszystko ładnie pięknie, tylko trzeba miećmiejsce żeby składowaćte wszystkie graty. :flushed:

To akurat jużustalone, będą leżały u Marcina w garażu - tym dużym jak posprząta :wink:

A to dobrze wiedzieć, bo jest opcje że bym przyprowadził coś na rozbiórke. :open_mouth:

o kurcze to rozumie ze juz mam zaczac sprzatac :sunglasses: trza bedzie sie zmobilizowac i pobrudzic sobie znowu lapki :wink:

czekam na wiesci, ale jakby co to będą potrzebne ręce i do demolki :laughing:

jasne ze pomoge przy demolce znaczy sie rozkladaniu na czesci pierwsze :grinning: ale masz juz lan jaki to bedzie okaz :question:

A wyczytałem gdzieś, że jakby kto myślał o sprowadzeniu czegoś, to trza się spieszyć - mają zrobić opłatę od pojemności i emisji spalin, od 1 PLN do 4,5 za 1cm3… :astonished: Fajnie no nie :question: za 3,5 litrową szuchę - sama opłata będzie wynosić koło 14 tysi :laughing:

No jest do wyjęcia za 400 EURO taka z 79, bzzzzz szyb, ale nie mam czasu sie po nią wybrać, a po tym co Kuba napisał pomysł panie zupełnie. :cry: kubus gdzie czytałes o tym. jaka by była opłata od 1,6TD :question:

wejdź w link, który zamieścił Mareczek w jakimś poście - chyba o fiskusie coś… tam jest wszystko :sunglasses:

kubuś a gdzie tego linku szukać mondralo :question: jakoś nie mam cholercia czasu wertować teraz wszystkich postów :cry:

ależ służę pomocą - proszę: forum E24 :: Zobacz temat - Głodny fiskus :sunglasses: