Rozbili mnie pod Polteggorem we Wrocławiu szybę…
Prawą boczną tylną.
Całą akcję zarejestrowala kamera ochrony - goście podeszli rozbili i się oddalili. Brak mi słów.
Rozbili mnie pod Polteggorem we Wrocławiu szybę…
Prawą boczną tylną.
Całą akcję zarejestrowala kamera ochrony - goście podeszli rozbili i się oddalili. Brak mi słów.
@#$&~…
mnie też ![]()
hmm??? po co? argument ‘zazdrosc’ do mnie nie trafia, ale nie moge znalezc innego ![]()
wspolczuje… ku…sy ![]()
RWAC CIAC ZABIJAC
![]()
Jezeli masz problem z szyba to zkontaktuj sie z Jedrkiem ze Szprotawy - swoj “chlop”
Temat szyb przerabiałem. Przód i tył dostaniesz w podróbach w rozsądnej cenie (ale nie wiem czy w dobrze dobranych org. kolorach były chyba trzy ,zielony, brązowy, i normal). bocznych nie ma mowy o podróbach, tylna boczna ponad 600 zł orginał. Ja kupiłem od gościa z Warszawki co rozbił białą 6 i sprzedaje na części (czyli lewej tylnej już nie ma napewno). Powodzenia.( nie pamiętam adresu ale wyszukiwarką znajdziesz bo miał swoją stronkę 6)
co za sku…syny… współczuje…
Brak słów — co za debile po tym świecie chodzą
Paskudna sprawa, też to przezywałem ![]()
jasny gwint - ale po co to zrobili
może po radio przyszli albo coś innego - nie kumam - jak można podejść do auta i ot tak sobie wybić szybe.
Do czego ten kraj zmierza ![]()
te ciecie tak robia czesto, ze jeden wybija i wystawia drugiemu co podbiega, wbija sie i wyjmuje… moze ten drugi spekal albo wyczul przypal i sama szyba poszla sie walić ![]()
może być.
Wyraźnie widać na filmiku, że podeszli i prawie się nie zastanawiając ją rozbili. Wątpie żeby chodziło o kradzież bo nic nie było na widoku. Nawet radio.
Podejrzewam, że goście byli pod wpływem jakichś środków odurzających i zrobili to bo nagle wpadli na taki pomysł.
W sumie dobrze, że nie stało sie to na moich oczach… narobiłbym sobie pewnie kłopotów znając siebie…
najgorsze jest to że odłamki szyby wyciąga się rok albo lepiej - mimo, że się niby dokładnie odkurzy - zawsze po roku gdzieś znajdzie ![]()
no q…wa odrabywac lapy przy jajach albo dupie no ![]()
a tak w ogóle, to ten “gość” jakiś normalny
bo napisałem do niego, a ten
udaje, że nie wie o co chodzi… to jest ta strona: http://club6.vdx.pl/wrak.htm zgadza się
![]()
ja tam nie wiem czy on do końca normalny, osobiście się z nim nie widziałem, szybe przywiózł mi kumpel, i wcale nie była taka idealna jak kolo zapewniał wcześniej i oburzał, że czym to jego różni się od nowej (ktoś za blisko bawił się gumówką) ale że nie miałem na nówkę to wziąłem (acha to są brązy)
Z jakiej firmy,tzn.kto tym handluje?
Załatwiłem juz szybę u DJ-a z Jeleniej.
Za 170 zeta.
Uff.
Teraz jeszcze tylko założyć… ![]()
w Poznaniu np: www.jurpol.pl jeśli chodzi o przód lub tył, bo boczne wiadomo tylko serwis lub używki.
No prosze i DJ cos czasami posiada. Był jeszcze ten gość koło wawy co 6 na częsci sprzedaje, ale już po temacie ![]()
Dzisiaj po 18tej z DJem montujemy szybkę.
Kamień spadł mi z serca bo sam nie dałbym rady…