TORUŃ 29-IV

miał w tym jakis interes? nie bujaj ze najbardziej mu sie podobała :laughing:

ma poprostu z tego samego roku i potrzebuje coś na wzór :laughing:

:laughing: :laughing: :laughing:
dobre…
mam nowego nicka - “gość od trudnego nicka” GOTN w skrócie
:laughing: :laughing: :laughing:
wysyłam foty Maciasowi… tylko trochę zmniejszę :wink:

eeee… chwilę to potrwa bo mam koło 200 zdjęć i muszę dokonać selekcji :slightly_smiling_face:

poszło … teraz pogońcie maciasa :slightly_smiling_face:
jak zdjęcia nieładne, jakieś uwagi, kogoś nie ma a powinien być to piszcie
postaram się dosłać :slightly_smiling_face:

a ja też byłem, choć chwilkę i mam ok 50 zdjęć. właśnie obrabiam i wrzucę na kumpla stronkę i przy okazji puszczę Maciasowi

jakąś godzinę stałem, żeby wjechać na plac, lalunie się gotowały - maski w górach.
potem ujrzałem las (nie,nie krzyży). jeszcze tylu be em ek na raz nie widziałem. stanąłem gdziekolwiek, przez 2 godziny chodziłem i oglądałem- tyle ICH było.
prawie załamany na koniec znalazłem w końcu to co mnie interesowało: SZEŚĆ.
Przeparkowałem, aparat w ruch, coś zjadłem i wracam a tu kolegów nie ma :cry: :flushed:
wyjeżdżając jeszcze zdążyłem obejrzeć paradę pędzącą przez TORONTO i baj, baj, SZKODA :cry: :cry:
musiałem lecieć do domu-mój brzdąc się rozgorączkował.
ALE BYŁO WARTO :bulb: :exclamation:

zdjęcia są na stronie:
http://www.ilawa.mm.pl/~olgierdo/zlot-bmw-torun/
trochę słaba do przeglądania, ale zawsze.
zdjęcie 30,31 i 34,35 to moja dziunia.
jeszcze o 5 tej rano przed wyjazdem, robiłem drobne zaprawki lakiernicze, a tu deszcz spadł :cry:

no co zes sie nie przywital krysti :slightly_smiling_face:

macie… moi drodzy parafianie :smiling_imp:

dziękujemy :slightly_smiling_face:

a teraz uwagi :smiling_imp:

1. myslę, że to czerwone e21 i 2000c Automatic zasłużyły na kawałeczek miejsca w fotorelacji jako najciekawsze auta zlotu (no oczywiście że poza 6/7).
  2. teraz jak wiem jakie zdjęcia są preferowane to mogę dosłać kolejne 20 bardziej zbliżonych tematycznie tylko daj znać
    :slightly_smiling_face:

zdjecie 3 .4 imitacja m3 powinnie do wiezienia za takie cos zniszcyc piekny samochod wyglada jak ku… na choince