tuning ;-)

Co do laminatu to jest taki fachura w wawie na Radzymińskiej, który chyba jest artystą…

Robi cudne rzeczy i wszystko… chociaż jego polonez z daleka krzyczy kiszką…

Robił min. Viper-a czarno czerwonego. Poszerzeznia do ternówki bodajże 4000komplet, dokładka pod spojler około 650zł.

Ceny z zeszłego roku.

chyba ich masz na myśli:)

Stylizacje jakie prezentują niewiele mają wspólnego z dobrym tuningiem :smiling_imp:

a po czym tak sądzisz?

Nie dopatrzyłem się tam tuningu, tylko stylizacji czym jest; przekształcenie formy w celu podkreślenia walorów dekoracyjnych…

a zmniejszanie wagi:)? No jak to są dekoracje to ja poprosze odciązyć mi przód w 6, aby było 50/50:)

mam prośbę, może ktoś sobie zamówić błotniki :question: jestem ciekaw efektu :wink:

Nie ma takiego który ma niepotrzebną monetę :wink:

szkoda :cry: a już myślałem, że się uda :sunglasses:

zaraz, zaraz. Mi chodzi po głowie poszerzenie 6 tylko mam problem jaki styl wybrać. Chcę to zrobić przed oddanie auta do lakierowania. Zastanawiam się tylko czy przypadkiem nie wspawać poszerzenia, a nie robić tego laminatem. Jak w każdej przeróbce są za i przeciw. Macie jakieś zdanie, koncepcję, pomysły?
Wczoraj byłem w Blue City i tam jest taki sklepik z gadzetami tuningowymi. Koleś który tam sprzedaje jest również maniakiem youngtimers, więc gadka się kleiła. Mam teraz zrobić zdjęcia swojej 6 i mu przesłać e-mail, a on graficznie przedstawi 6 z poszerzeniami, dokłądką pod tylni zderzak, przedni i progami, jakie można by w ich zaprzyjaźnionym warsztacie zrobić. Jak je otrzymam prześlę do zainteresowanych z prośbą o opinię.

No no…

chmm, ciekawe, a koleś czym jeździ :question:

80r. chyba fordem taunsem , czy czymś innym. Wypadło mi ze łba:)

Szkoda, może da się przekonać do szuchy - mogłoby to być korzystne dla wszystkich :sunglasses:

a co masz konkretnie na myśli? czyżbyś chciał jakiś spoilerek?

boże broń :exclamation: Ale coś do silniczka, jaieś fajowe rozwiązanie… :wink: a może jakaś fajowo podświetlana antenka :laughing:

tak i neony pod samochodem:)

taaaaa i obowiązkowo ogon lisa na antene :laughing:

i bujany piesek na tylniej półce:)

spoko, nie piszmy już o tym - było to pare razy, tylko mówię bo mi sie to skojarzyło z firmą tunningową i zabawą yangtimerami :sunglasses: tu nie bardzo po prostu jest co tuningować :bulb: