W końcu odebrałem moją 628 karminową od lakiernika

Pierwszy raz zobaczyłem ją w końcu ze spoilerkiem i nie mogę się napatrzeć :laughing: Normalnie banan na twarzy :slightly_smiling_face: Zdążyłem ją tylko opłukać. Sporo czekałem żeby w końcu ją zobaczyć :slightly_smiling_face: Jutro naciesze się nią cały dzień :wink: Niestety tylko oko bo serce karminki jest wyjęte.

PS: kolory się kodakowi pomieszały nie jest aż tak czerwona, ale mam tylką tą małpę. Choć możliwe że jutro pożyczę coś lepszego :slightly_smiling_face:

Nie otwierają mi się fotki :cry: :cry:

Poprawiłem! :slightly_smiling_face:

hm wszystko pięknie ale brakuje fotki przodu ujęcie z dołu … bo generalnie nie widac piękna małego spojlerka :sunglasses:

Bo jest tak wysoko że wygląda jak traktor w takim ujęciu :grinning:

No to sie nazywa ogień! Ale jakaś tak abez serca jest… :laughing:

Ciekawe kiedy mi będzie dane obejżeć z bliska, trzymam kciuki za szybkie i sprawne ukończenie!

Przepysznie się prezentuje :sunglasses:

czy wyglada jak traktor czy nie … brakuje tego ujęcia … hehe uparty jestem :sunglasses:

podniecacie się, a to tylko photoshop :piwko:

:lup: ja ci dam photoshopa :slightly_smiling_face: Wszystko zgodnie z prawdą tylko te kolorki kodakowskie… Kilka fotek wiecej, dziś lepsze światło :slightly_smiling_face:

a co w środku?

Radek to jest metallic czy normalny??

To jest normalny tylko aparat jest nienormalny i na każdej fotce inaczej czerwony wychodzi a jest on taki ciemniejszy.

Naprawde wyglada jak taktor :grin:
(zartuje, przepraszam)

Spoko :grinning: Tak wygląda, może taki traktor amfibia nawet. Chyba poproszę jakiegoś cięższego kolegę co by się pod maskę władował do fotek :smiling_imp:

hehe… skąd ja to znam :face_with_rolling_eyes:

Ehm… ciekawe o kim mowa :flushed: :lup:

stoi wysoko jakby silnika nie było pod maską … :face_with_rolling_eyes:

Nie ma :grinning: I skrzyni również. Ale KotSylwester obiecał robić za flinstona :piwko:

ups znów gafe strzeliłem … :face_with_rolling_eyes: na dzień dobry to napisałeś :laughing: