:pa:
kiedy sprzedajesz nastepna 6 ?? ![]()
bo ta przeoczylem, ech…
narazie musze urobic swoja zonke ale nie poddaje sie
moze jakiegos do remonta czy cus takiego, poszukuje poszukuje…
Kokos ja ci swoja odsprzedam ile dajesz???
a co masz już dośc cielaczka ![]()
Dosyc nie mam!!! ale jak dobra cene zaproponuje to sprzedam.
Boi się, że się oźrebi
czy co tam ![]()
chyba ocieli!!!
tiaaaaa…
ta będzie nowa jałóweczka ![]()
Eber,
ty ja kulego tanio kupiles i albo cie remont przeraza albo cus nie teges z tym cielakiem, gadaj grzecznie co i jak!!
dzieki
kokos
Kupilem za 12 tysi i powiem szczerze ze do zrobienia duzo nie ma guma wahacza tyl jedna sztuka,nowe zegary,nabic klime i jeszcze ze 3 drobne rzeczy kosmetyczne tj:podniesc troche dzwi na zawiasie naprawic zamek drzwi kierowcy bo niezawsze sie zamyka i to wszystko. nie wiem jeszcze co ze spalaniem pali ok 20 litrow jak sie jezdzi tak powiedzmy sobie dosc dynamicznie.Ale slyszalem ze to za duzo,nie wiem,no to ewentualnie moznaby sprawdzic jeszcze to.
Aha ostatni tlumik moznaby zrobic,ale sie nie pali.
Poza tym silniczek cyka jak ta lala,olej wymieniony,plyny tez,klocki tarcze git,oponki bdb,itd.
Tak naprawde to nie chce jej sprzedawac,ale mam troche srednia sytuacje finansowa w domu i wolalbym miec autko ktore polyka troche mniej wydatkow,najlepiej zamienilbym na e36 coupe albo kombi.
Jesli ktos chce cielaka to prosze o kontakt 693-318-428 lub tu.
Wszelkie info pod w/w telefonem
Eber, chyba sobie jaja robisz?
dlaczego??
Nie wiem wprawdzie skąd koledzy wiedzieli za ile kupiłeś, bo nigdy wcześniej nie pisałeś, ale jakoś nie dementowałeś ich wypowiedzi.
Dalem za nia 12 tysi nie wiem skad sie wzielo te 9???Chyba stad ze aktualna cena wtedy byla 9 tysi?? Ja nie licytowalem tego auta kupilem poza aukcja poprzedni wlasciciel byl kolega mojego kolegi.
Nie dementowalem bo nie zauwazylem.Za 9 to raczej nikt normalny by jej nie sprzedal!!!Z reszta niewazne ile dalem wazne jaka jest cena sprzedazy:)A cena jest do uzgodnienia!!
Moge ewentualnie zamienic na E36 lub inne .
4 miesiące posiadania to chyba ścisła czołówka jeśli idziemy na rekord
![]()
czyżby to karminka już z nowym właścicielem…?
![]()
Obie miały kiedyś jednego Pana
i szkoda że nie dał rady podjechać.