Warszawa i okolice: Dobry Mechanik i Dobry Warsztat

myślę, że jeden Marcin włożył ostatnio taki motor do e30 :bulb: Ma warstat na Ostroroga, a teraz wiem jeszcze, że coraz lepiej mu tam, zrobił normalny kanał, pełne oświetlenie i generalnie już mu niczego nie brakuje :sunglasses: Ja jadę do niego jutro z lowraiderem na porobić różne różności :smiling_imp:

W jakich godzinach mniej wiecej bedziesz?

Chętnie bym podjechał pogadać, mam jutro od 8mej do 11tej wyklad z filozofi i boję się że zasnę na nim…

To pechowa ta wasza okolica. Ja mam dwa dobre warsztaty. Jeden ogólny ale super, drugi specjalizacja tylko BMW(trójka ekspertów-rewelacja).Extra sklep i warsztat. Tu macie link

Jakub, to nie tak, u nas jest wiele warsztatów + dilerzy i przedstawicielstwo, ale sęk w tym, żeby była dobra cena i zaufanie, a o to zawsze najtrudniej :bulb: Sam wiesz bo na pewno byłeś w wielu innych zanim trafiłeś na tych :wink:

Dolaczam sie do pozytywnych opini na temat Marcina znamy sie juz pare lat i nie mialem lepszego doktora :grinning:
Wlasnie do niego sie wybieram

a ja do niego się wybiorę dopiero za kilka miesięcy, jak wypisakuje, pomaluje, zakonserwuje i uzbroje ponownie szuchę. wtedy już pozostanie kilka popierdółek do zrobienia.

Hmm, zawsze jest coś do zrobienia…

Adam, patrząc na moją szuche wiem jedno: mechanika to mały pikuś:) przy tym wszystkim co mnie czeka:)

jak tak to czytam to mi się kojarzy: eeee, na moje zęby szczotka to już nic nei da… :face_with_rolling_eyes: tylko dentysta… :face_with_rolling_eyes: A moje zdanie jest takie, że jeżdżę do Marcina czasem bo to profilaktyka jak szczoteczka - dzięki temu rzadziej dentysta mnie czeka lub ból po drodze np do Koszałkowa :laughing:

a moja szucha wlasnie u Marcina stoi, i ja dopieszcza (albo mlotkiem nap…ala :laughing: ), jak mu ja zabiore to zdam relacje. Sam Marcin to przesympatyczny facet ktory kuma o co ho …:slight_smile:

Jak tam po przegladzie :question:

ODEBRALEM SWOJA 6 OD MARCINA :grinning:
A wiec drodzy Panowie (i Panie (?)) moja relacja ze wspolpracy z Marcinem.

Ogolnie napisze co zostalo zrobione w aucie:

• glowica od podstaw (planowanie itd.)
  • wymiana dolu silnika
  • uszczelnienie tylu
  • pompa oleju
  • rozrzad
  • pompa wody, termostat
  • podpora walu
  • elektryka: kopulka, palec, swiece, przewody
  • tarcza sprzegla
  • silentblok wasa drazka kier.
  • wymiana oleju w skrzyni i dyfrze
  • wszystko zostalo ladnie wyczyszczone
  • masa pierdulek: uszczelki, uszczeleczki, srubki, srubeczki: nowe
  • drobiazgow nie pamietam

W miare postepow prac, Marcin informowal mnie na co sie natknal, i ile to kosztuje (z opcja - naprawiamy, albo nowka). Nie ma marudzenia, bajerowania, wciskania kitu, i tym podobnych praktyk. Jest dokladny i zalezy mu na dobrej opinii i dobrze wykonanej pracy.
Ja jestem pod wrazeniem i nie widze w najblizszej przyszlosci innej kliniki dla mojego autka.

Ceny: no coz, powiem ze jak poza warszawa - …daleko :slightly_smiling_face:

Jesli jest problem na miescie (trasie), Marcin zjawia jak teleportowany, holuje samochod, naprawia, i odwozi do miejsca zamieszkania lub pracy (przypadki moich kolegow z firmy ktorym go polecilem)

Rozbroil mnie, oddajac auto z pelnym zbiornikiem plynu do spryskiwaczy (ktorego tam nie bylo gdy go zostawialem) :slightly_smiling_face:

moja opinia: POLECAM

(niedlugo robie uklad hamulcowy, silentbloki tylnej belki, nagrzewnice…oczywiscie u Marcina)

ahhh nie dodalem jeszcze ze samochod przed wizyta u Marcina to niezle zap…l, a teraz to on zap…la jak szalony :slightly_smiling_face:
:laughing:
tylko musze wymienic jesce czujnik dodatkowego powietrza, a wtedy to tylko spadochronik w bagazniku … :slightly_smiling_face:

No to odetchnąłem z ulgą i to z dwóch powodów - po pierwsze, że ja go poleciłem i wziąłem odpowiedzialność za to co powiedziałem, a po drugie, że nie ma rozczarowania :sunglasses:

Czytając nie chce się wierzyć, ale ja wiem, że to prawda…

Ja dodam tylko tyle że przy moim VW tyż pogmerał i jestem zadowolony.A za chwil kilka otrzyma moja szóche do zrobienie i ocenienia :wink:

Czy Marcin robi blacharkę i lakier:)?

Jak znajdziemy człowieka który robi blacharkę i lakier tak jak Marci mechanikę, to z pewnością dowiesz się o tym…

Poczekajmy na efekty z Koszałkowa :wink:

Bardzo jestem ciekawy…