Warszawka

jak w temacie i poprzednio. dziś będę w wawie i wieczorem spotykam się z Kubą jak ktoś ma ochotę na mały spocik to zapraszam mój nr 509785899 a do Kuby nr pewnie macie.

popołudniu Karol, popołudniu będziesz :sunglasses:
Jak Cię znam i Twoją jazdę :wink:

Przyjedź o 19 do Szturca, odstawiam swoją szóchę na wymianę poduszek, łozysk i regulację zaworków…

będziemy tam chwilę wcześniej, jak się komuś jeszcze uda to się zrobi fajny spęd - proszę zabrać kiełbe na grila i coś do picia :laughing:

no to nie mam innego wyjscia jak sie tylko zjawic :stuck_out_tongue:

…to mi się podoba…prawdziwy sponton :bulb:

o 19 u szturca, powiadacie ;)?

tak jakoś, Karol dopiero wyjechał z Toronto więc jeszcze mu siętrochę w trasie zejdzie, zdążę z fabryki do domu dojechać i zjeść jakiś mały obiadek :wink:
Ale widzę, że mnogo nas będzie :slightly_smiling_face:

ja sie moge spoznic.. bo tate na torwar podwoze i wracajac wpadne na rekiniade :wink:

waz nice :slightly_smiling_face:

…no panie panie…dałeś ognia na skrzyzowanku-obroniłeś szósteczki :bulb:

eee tam :slightly_smiling_face: , a zrobiles fote? - wnukom pokaze :slightly_smiling_face:

a co tam sie dzialo pisac szybko prosze :exclamation: to moze sie poczuje prawie jak bym tam byl z Wami wczorej :sunglasses:

a co tu pisac…faaaaaajnie bylo ! :slightly_smiling_face: BRAWURA heheeee ! :slightly_smiling_face:

Dzień dobry, ja jak zwykle chciałem podziękować uczestnikom spotu - było bardzo miło i miło, i było piwko i grilik i kiełby i pare fajnych aut, a przedewszystkim ludzi :wink: W pewnym momencie zrobiuło nas się naście ludzi :sunglasses:
Dętkie paliły: E34 ALPINA, E34 MPower, E36 2,5; E32 3,5 manual ze szperą i oczywiście E24 :laughing: Są filmiki i fotki, które dojadą do nas na pewno na płytkach i trza będzie w końcu zadbać o wklejanie w celach informacyjnych :sunglasses:

Wiem, że nie powinienem pisać o innych autach, ale spot to był i dużo fajnej wiary zjechało - Gorg uratował honor **“6MW klan” **8)

No to wstawcie te filmiki !! :smiling_imp:

niepotrzebnie tak chcialem uslyszec co sie tam dzialo bo teraz zaluje ze nie moglem tam byc :frowning: tyle gumy poszlo z dymem ehhh :sunglasses:

no to doterłem do szczecina, filmiki wypalę na płycie i wyślę kubie, nie są najlepszej jakości bo ciemno było ale słychać pisk i światła widać więc można się domyśleć że guma się jarała. w drodze powrotnej przy 190 zaczęły pojawiać mi się kłęby jasnego dymu we wstecznym lusterku ale jak zwolniłem to już przestały i jakos dojechałem. czas chyba warsztat znów odwiedzić

ja dobrze ze juz sie umowilem z marcinem, bo cos mi sie niezle pierdzieli ;/ oprocz tego, ze na wolnych co raz gorzej, to 2 razy mi dzis na skrzyzowaniu zgasl ot tak, i nie jedzie powyzej 160 - tego to juz nie rozumiem, po prostu nie moge przekroczyc tej predkosci..

Co tu pisać :question: Było fantastycznie-mały Toruń, tylko, że wszyscy ze soba rozmawiali, a ile było śmiechu zwłaszcza z mojego LPGPower :laughing: