Panowie!
Kupiłem nowy akumulator!
No i zrobiłem małą rundkę po osiedlu… ![]()
A oto efekty:
no aż mi się klocki skończyły.. no ale przy tej prędkości… ![]()
Panowie!
Kupiłem nowy akumulator!
No i zrobiłem małą rundkę po osiedlu… ![]()
A oto efekty:
no aż mi się klocki skończyły.. no ale przy tej prędkości… ![]()
Hahahaaa… tylko, że to zegary od e34 z manualną skrzynia biegów ![]()
wiesz Łyżwa, ja rozumiem, że nie jeździsz, teorii na temat mamy już wiele, ale żeby tak nieładnie kłamać… nieładnie. Raz widziałem
jak dodałeś więcej gazu - dawno temu to było - po lodziarnią na Chłodnej, padał deszcz, była ślizgawica, kostka kamienna…
długo to zapamiętam ![]()
Hmmm, a słuzbowym to gniecie ile fabryka dała, oj Artur, Artur…
No Adam - gafa. To nie są zegary od E34 lecz od E30.
racje ze e 30 i to na lewarku ![]()
Oj tam… istotne, że nie są to zegary szósteczki…
no szkoda że nie daliście się nabrać, bo następnym krokiem miało być stwierdzenie że to dzięki nowemu akumulatorowi ![]()
No proszę, myślałeś, że łykniemy temat?hahahaha…
no nie Adamie, nie myślałem tak, gdzież bym śmiał, był to oczywiście tylko żart ![]()
a tak przy okazji, to kto zamykał szafe? albo jaki miał max? a kto ma to udokumentowane zdjęciowo? ja mogę wyszperać fote na której jadę 240, coprawda nie BMW ale zawsze…
ladne mi to by bylo wietrzenie przy 240
pewnie glowe by urwalo jak by sie tylko szybe uchylilo!! na zdjeciu tego nie mam ale Trasa Siekierkowska lecialem 225 oczywiscie swoja niemiecka maszyna ![]()
ps. dokumentacji brak gdyz nie bylo na miejscu fotografa
a Adama jeszcze wtedy nie znalem ![]()
ja jechałem 200, ale zakret sie trafił i nie sprawdziłem do końca możliwości. Jakoś nie było okazji. Ale napewno poleci jeszcze troche.
Pawel nie powno tylko napewno
a tak przy okazji Kuba pamietaj o naszym malym wyscigu na ktory sie umowilismy jakis czas temu
i szykuj fure ![]()
Kuba i nie zapomnij o oleju, oczywiście to tylko jaja sobie robie, bez urazy
spoko, spoko, olej mam, jak bym zapomniał to bym nie pojechał - co Wy o 624 TD nie słysze;iście
- to dlatego nie mam gazu
a znajdźcie mi diesla, który nie podkopca… miałem kiedyś nowego TDI i zawsze mu się trochęwyrwało, więc w leciwym 624 też ma prawo… ![]()
Diesel na sport skrzyni… hmmm, kiedyś nie dopomyślenia, a dziś??? ![]()
a dzis taki diselek to marzenie wielu… ale co tam ja i tak wole jezdzic na Pb ![]()
Nie jeden by chciał takiego żwawego diesla posiadać.
Ja jechałem kiedyś na niemieckiej autostradzie 260, ale Toyotą Suprą. A mojej szósteczki nie testowałem jeszcze.
To ja śmigałem moją poprzednia 735 w manualu 240.
musze Ci Pawel powiedziec ze ta twoja 7 ktora miales musiala calkiem niezle chodzic, bo jak narazie swoja 7 to znaczy ojca
lecialem 220 tyle ze ona jest w automacie moze poszla by i wiecej ale miejsca juz nie bylo ![]()