wietrzenie sprzętu

Jesteśmy w otwartej Europie, więc auta przewietrzone porządnie, co???

Moje autko zrobiło około 1000km także troszku sie przewietrzyło.

ja zaraz oddaje na poprawkę poprawki to też przewietrze :laughing:

upsss, jaka to miła prespektywa, sama radość z korzystania firmowego serwisu, ciekawe czy u gebelsów jest identycznie

no tam to na poprawke nie chciłbym jechać :confused: a tak poważnie to dobrze że przynajmniej firma jeszcze istnieje :laughing:

no tak tylko niemcy nie naprawiaja polsrodkami,jak cos w silniku jest nie tak to zmieniaja silnik,ty placisz 10000 eur i co tu poprawiac?i dlatego firma istnieje :laughing: a z fachowoscia u nich jest jak u nas na 10 serwisow jeden daje rade.znam z opowiadan bo ludzie jezdza do helmutów z problemami a i tak musza je rozwiazywac sami domowymi sposobami.

Wróciłem z nad morza i moja laleczka 1200 km wciągnęła nie wiadomo kiedy, mysle, że przewietrzyło sie konkretnie, bo nie żałowałem…

Za to moja laleczka ostatnio stoi grzecznie w garażu niczym Artura. Sprawdzałem dziś licznik, od trzech tygodni zrobiłem jakieś 150 km. :face_with_rolling_eyes:

Oj moja 6 to waszym chyba bardzo zazdrosci, mam ja od wrzesnia a juz ma ponad 40 tys km wiecej na liczniku niz miala :wink:

no, w mojej poprzedni właściciel zamiast naprawić automat to wymienił :grinning: mam rachunek na 10 tys DM :confused:

O wypraszam sobie. Od tygodnia ganiam codziennie. :wink:

Doceniasz frajdę z jazdy?

jest frajda z jazdy, jest frajda z oglądania w garażu. :wink:

Prawda, jedno i drugie jest miłe dla pasjonatów…

Artur robi test przed wyjazdem czerwcowym, żeby sie nie okazało że zamiast na mazury to pojedzie w kieruku ASO. :sunglasses:

eee spoko, nie wybieram się, za często tam bywałem ostatnio. ale tak naprawde to już kilka uwag mam spisanych. np. czujnik w masce mi się ułamał i alarmu nie mogę włączyć :frowning: …i kilka poprawek sie szykuje :smiling_imp: jak ja lubie ASO :smiling_imp:

Mnie też się ułamał ten czujnik i właśnie zamówiłem (6zł). Nie znalazłem chętnych na wymianę podpory wału w siódemce i w rezultacie wynegocjowałem dobrą cenę w ASO u FUSA, poza tym sama podpora będzie mnie kosztować całe 98zł :grinning:
Apropo dobrych cen, rozmawiałem z Fusem i jeśli bylibyśmy prawnym klubem to dużo zyskalibyśmy u Niego. Ma do przekazania części do starych aut, ale nie może przekazać tego powietrzu, poza tym moglibyśmy będąc prawnym klubem wynegocjować super rabaty…

no i to jest powód dla, którego warto o tym pomyśleć…
nie wiem czy to jest jedyne rozwiązanie, może może to być stowarzyszenie, albo coś podobnego :question:

ceny części są niestety kosmiczne ciągle…

A do tego ja bym mógł uruchomić swój kontakt do Pana Fusa i można by było na tym skorzystać. Mówiłem już dawno o tym.

Wreszcie i ja dziś przewietrzyłem swoją maszynę :grinning: 200 km dla przyjemności, a co.