i to jakiej k…wa formie
:piwko: :piwko:
Pięknie! :piwko:
to teraz uważaj na dziki i inną zwierzynę leśną ![]()
Miłosz czy masz opanowaną jakąś sekwencję ruchów jak wsiadasz do aparatu że ten fotel kierowcy w takim stanie ? ![]()
Na co dzień używa świńskiego pokrowca ![]()
reguła na ładny lewy fotel jest bardzo prosta: nie nosić gaci z nitami, ani portfelem na dupie ![]()
i wymieniać go co 5 lat ![]()
z angielki ![]()
A szczera prawda jest taka, że wystarczy mieć zapas fotelów w kolorze i zamieniać sam materiał ![]()
Miłosz rozumiem, że będziesz za dwa tygodnie w P-ń?
aaaaaaaaale piękna E28… cudeńko
![]()
Dzieki za slowa uznania :piwko: nie bede sie rozplywal tu w opisach, widzimy sie na tyle czesto, ze ocenicie niedlugo sami, ja poki co jestem bardzo zadowolony.
Bede w Poznaniu 30tego, na zlot E24 raczej napewno tez pojade E28.
A co fotela to siedzisko jest orginalne, a oparcie wymienione z innego fotala, oczywiscie prawego ![]()
Po tym jak wymienilem oparcie, nauczylem sie tak wsiadac, ze nie ocieram sie w ogole o newralgiczny punkt, nie jest to wcale takie trudne.
Po tym jak wymienilem oparcie, nauczylem sie tak wsiadac, ze nie ocieram sie w ogole o newralgiczny punkt, nie jest to wcale takie trudne.
Eeech… po jakimś czasie jazdy 6 zaczynam tęsknić za cywilnym autem… Pobrudzić fotel, wpaść w wyrwę, podjechać pod krawężnik bez hamowania…
Nie wiem czy zauważyliście że jak pobrudzisz np tapicetkę cywilnego auta to nawet bez prania zejdzie a jak tylko w 6 zrobisz jakiś mały błąd ..lekką plamkę… to za cholerę, co by nie robił.
Instrukcja?
Naprawdę nieźle. Świetny efekt :piwko:
Swoją drogą zainspirowałeś mnie - chyba za niedługo wymienię sobie śrubki przy oprawach oświetlenia tablicy (bo stare są już szare) ![]()
pozdr.
Instrukcja nie do napisania, pokaze na zlocie
wystarczy 2 lata poszukac bezowego oparcia w ladnym stanie a technika przychodzi pozniej sama.
Jak chodzi o zdjecie lampki oswietlenia tablicy to w sumie nie chcialem sie chwalic srubkami, a raczej nowymi srubkami, szkielkami, uszczelkami, zarowkami i… pasem tylnym
Pomimo ze piatka jest wybitnie zdrowym okazem to niestety tam bylo zwykle bagno.
Zaraz, zaraz właśnie się przyjrzałem i jest strasznie krzywo przykręcona ta lampka,
![]()
No, a Helmut ma oko wczoraj podjechałem wyjąć zderzak to jak zaczął prostować to dopiero na szóstce skończył. Hellbud dom Ci zbuduje, a jak trzeba to i szóstkę wyprostuje
oj taki rym :piwko:
…Jak chodzi o zdjecie lampki oswietlenia tablicy to w sumie nie chcialem sie chwalic srubkami, a raczej nowymi srubkami, szkielkami, uszczelkami, zarowkami i… pasem tylnym …
A mnie się wcześniej coś pokopało z tym, że myślałem, że moje śrubki są zszarzałe, bo są jednak identyczne jak Twoje nowe - dzisiaj miałem dzień woskowania dlatego do mnie dotarło, że pomyliłem je ze śrubkami osłon po bokach opraw oświetlenia
(mowa o E34).
A wracając do tematu galerii - cholera… szkoda, że w Polsce jednak mało klasyków pojawia na drogach (zwłaszcza w stanie kolekcjonerskim). Na szczęście chyba nieznacznie statystyka i tak rośnie, ale gdyby w słoneczne dni wylęgało tego dużo więcej, to chyba mogłoby to działać na poprawę kultury jazdy u pozostałej części zmotoryzowanego narodu - takie działanie kojące i hipnotyzujące ![]()
teraz czy to jest bardziej złote, czy bardziej srebrne, czy bardziej szare, czy bardziej generalnie do D… to nie wiaadomo… jeśli zamawiacie coś nowego w BeMeWe, to z reguły przychodzi jak pomalowane chamską srebrzanką do kaloryferów i do tego jeszcze jakby malarz był pod wpływem…