witam wszystkich wielbicieli jedynej poprawnej politycznie marki samochodów. znalazłem wreszcie stronę gdzie mozna poczytać coś o seri 6. od niedawna i ja mam takie autko, jestem ze szczecina i szukam kontaktu z kimś kto też ma 6tkę w okolicy ( porady potrzebne ). czekam na odzew.
Witaj
Miło dowiedzieć się o kolejnym człowieku pozytywnie zakręconym klasycznym autem sportowym jakim niewątpliwie jest seria 6.
630 CS …hmm… mało ich, miło zobaczyć że są jeszcze takie
Witam!Ja również posiadam 630cs 79.Dużo już przy niej zrobiłem więc jeśli potrzebujesz info to pytaj śmiało
Witam serdecznie, stronkę łatwo chyba znaleźć - prościej się juz chyba jej nazwać nie da ![]()
A co do ludzi w okolicy to najbliżej w okolicy są chyba w Koszalinie…
- WujekDobraRada, Kornaga i Bokej ![]()
Wiem, że to nie jest obok za rogiem, ale zawsze coś ![]()
To tylko 150 km. Jakaś godzinka z hakiem jazdy.
A to się bdb składa - w Koszałkowie się dużo ciekawego dzieje… ![]()
Wypada po jakieś 70 na stronę ![]()
A ja studiuje w Berlinie, to chyba nawet ciut blizej jak do Koszalina, i jak sie chce to krocej niz godzinke …
Prawda, a poenerdowskie autostrady są rewelacyjne ![]()
nieważne - ważne, że można pedał na podłodze oprzeć ![]()
Z tempomatem można się nawet podrapać w stopę
![]()
no to braknie tylko autopilota ![]()
można by w ogóle siedzieć z tyłu ![]()
no ale wtedy zabraknie tej przyjemności z której słynie BMW.
A tak na poważnie - to pod samym Szczecinem (od głównego wjazdu do hotelu Panorama) ta autostrada zmienia się w niezły poligon - zawieszenie testowane jest maksymalnie
.
Witam, witam nowego posiadacza ![]()
Z tego Szczecina to chyba niestety w każdy zakątek bedziesz miał spory kawałek żeby z nami sie spotkać w razie organiowanej imprezki ![]()
no chyba że sam zorganizuje w Szczecinie ![]()
i wszystki szósteczki będą po tych wybojach jeździć
Najproście w Koszałkowie, chyba, że wsiądziemy na prom do Szwecji i pojedziemy na wycieczkę krajoznawczą ![]()
Raz w życiu byłem w Szczecinie ![]()
Ja też, właśnie jak jechałem do Szedów ![]()
Chętnie to powtórzę ![]()
Ja mam tam rodzinke, nie widziałem ich już z 10 lat albo i lepiej, może wreszcie była by okazja ich odwiedzić. Kubus, a może Ty wogóle przeniesiesz sie do tego Koszałkowa
![]()
Wiesz co, jest jeden problem - moneta, tu jest, a jej tam nie ma… ![]()
Muszę coś jeść ![]()
Poza tym jak się wyprowadzę to ubędzie porządnych rodowitych krawaciarzy, a do tego nie mogę dopuścić ![]()