Mnie się też podoba w Koszałkowie, ale MONETA
Marcin to nawet nie chciał wracać do Warszawy, jakby znalazł tam pracę, to by został…
Coraz bardziej sobie pluje w brode że nie znalazłem sie w Koszałkowie razem z Wami, Kubus drobna prośba, jak bys sie wybierał a znalazła by sie miejscówka dzwoń i powiedz tylko że mam sie pakować
Musze zaszczepić sibie tego bakcyla jakim jest kaszałkowo. ![]()
Jeszcze przeniesiesz się do US w Koszalinie ![]()
Myślę, że w tedy będziesz miał od razu duuuużo przyjaciół, a i na remont szuchy się znajdzie bez problemów, kredyty się pospłaca, dom wybuduje…
Nei wiem, ale w takiej sytuacji świetlaną przyszłość wróżę ![]()
Do tego wynajmiesz mieszkanko w Warszawie i będziesz uważać na drugi próg podatkowy ![]()
Adaś się myli - pozostaniesz w progu I
, ale kopert będziesz miał w domu tyle, że jak będziesz jechał na wakacje to od niechcenia zabierzesz jedną walizkę z nimi, żeby do “przyjaciół” życzenia powysyłać, a jeszcze na opał zimowy wystarczy ![]()
I jak w Polsce ma być dobrze
Byłem wczoraj na zabiegach w placówce służby zdrowia i jako porządny obywatel zastosowałem się do zaleceń, czyli założyłem obuwie ochronne. Pewien facet spytał mnie kto mi kazał, odpowiedziałem, że stosuję się do tego co jest napisane na drzwiach gabinet, On nato
Zdałem sobie sprawę, że jako nieliczny od dwóch tygodni to robię, czyli wyłączam tel komórkowy i zakładam obuwie ochronne oraz grzecznie czekam w kolejce. OTO CAŁA POLSKA! Jak tu zakombinować
Następnym przykładem jest dzisiejsza podróż metrem. Pewien gość na oczach wszystkich wyją nieaktualny bilet i rzucił go ,zachowując się jakby to było normalne ![]()
to na pewno przyjezdny z jakiejś wsi - szmaciaż bez kultury ![]()
…tak, tak, prawdziwy warśawiak próbowałby jeszcze raz skasować ten bilet
Miło nam słyszeć że podoba się Wam się u nas - ja osobiście nie wyobrażam sobie przenosić się gdzie indziej.
Adasiu - chamstwo wszędzie łazi
Na dodatek ubrany był w firowy polar i czapeczkę “mercedes benz” ![]()
Chaaa, a mówiłem, że szmaciaż
![]()
Yyy, Łyżwa, coś mówiłeś, że Ci się 114 podoba… ![]()
To miła prespektywa, musze wejść na stronke służby cywilnej i popatrzeć czy w koszałkowie nieposzukują amatorów dzikich wrażeń w jakims Urzedzie ![]()
ale jak sie juz bedziesz wyprowadzal zostaw nam klucze od domu zebysmy mieli gdzie imprezy organizowac
twoje mieszkanko nam przypadlo do gustu ![]()
Miło to słyszeć Marcinku, zapraszam częściej ![]()
Po pierwsze to powiedziałem tylko “…mmmm…” a po drugie to chyba nie w tym poście.
A po trzecie to kiedyś nawet malucha chciałem kupić i wstawić do salonu zamiast kredensu, a co! napewno lepiej tam graty układać …a i światełko ma w środku…
Świetny pomysł
, tylko jak wiesz mieszkam na dachu świata - nie ma szans kaszlakiem dojechać ![]()
A może by tak po kawałku ![]()
Mysle Kubus że jak byśmy sie uparli to wszystko jest możluiwe ![]()
na raz do windy dam radę dużo, ale tylko dlatego, że kaszel jest malućki ![]()
Jeszcze pozostaje opcja przez balkon, a jak nie to na części i sztuków w salonie. ![]()