witam wszystkich (630CS 79r)

Chyba jednak wytnę ten papierowy model i na razie umieszczęgo na TV :wink: To jest najprostsze :sunglasses:

Idziesz na łatwizne :wink:

Noooo, ale fajnie :laughing:

Zawiodłem sie :cry:

bo mieszkasz na drugim, a nie na dziesiątym piętrze :laughing:
Do Ciebie jak się stanie na dole i we trzech chyci kaszlaka to spokojnie można na balkon go wrzucić :bulb:

Poza tym masz sporą piwnicę w której widziałem kilka kpl kół i ze trzy zderzaki do e23 :astonished:

Kubus, u mnie teraz jest puściutko w pokoju, także do dzieła, masz pole do popisu

:flushed: jestem świerzo po chorobie… pokasłuje… jakoś słabowato się czuje… może kiedy indziej :sunglasses:

spoko damy rade :exclamation: moze nie za pierwszym raze trafimy twoim autkiem przez balkon, ale napewno nam sie uda kiedys :grinning:

I jak zazwyczaj Kubus wszystko spaliło na panewce, ach ten Twój słomiany zapał. :wink:

Cały Kubuś :wink:

Przeczytajcie uważnie całość :bulb: - jaki mój zapał, ja mówiełm, że postawię sobie kartonowy model na TV i nie będę nic kombinował, to Paweł się uparł żeby coś gdzieś wpychać, a zaczął w ogóle Łyżwa - ja od początku mówiłem, że się nie da, i że mieszkam za wysoko… :sunglasses: To się chyba populizm nazywa i manipulacja faktami… :laughing:

Oki doki :exclamation: Łyżwa zaczął, więc w niedzielę stawia kolejkę i tym akcentem zakończy temat :wink:

Jak to miło że nie będe samochodem :laughing:

Hi, hi - ja też :laughing:

Ciekawe ilo osobowy jest łyzwa :confused:

i czy się wsiada od przodu czy od tyłu… :laughing:

przez dach bo ma spory szyber :laughing: i kto pierwszy ten lepszy bo ma tylko 4 wolne miejsca :smiling_imp: ale na upartego wszyscy sie zmiescimy :sunglasses: wkoncu sluzbowym bedzie pewnie :wink:

Jaki służbowy Marcinku poczytaj wyżej, my na łyzwie wracamy :sunglasses:

osz ty faktycznie niedoczytalem :flushed: a swoja droga Łyzwa nie jest duzy wiec nie wiem czy wszyscy sie na niego zmiescimy :laughing: trza to sprawdzic w praktyce bo inaczej sie chyba nie da :wink: